True stories!!


Är du inte bäst, blir du ingenting.

- Nyss skällt ut min mamma för att vara en lågavlönad blondin.. Liksom, är man inte bäst i dagens samhälle så blir man ingenting?! Hur svårt är det att inse? - Är man inte den bästa fiskaren får man inte gå till sjöss med de bästa i branschen, är man inte den bästa bankmannen har man aldrig en chans till att bli chef. Jag ska aldrig vara den som behöver söka en massa jobb och hoppas på ett ja, jag ska bli den som är eftertraktad i branschen. - Att stämpla, söka jobb i flera år existerar inte på min karta. Måste nog hålla med Marcel i BB lite - jag som person skulle nog aldrig skaffat barn om jag inte haft det riktigt bra ekonomiskt.. Varierar ju från person till person, men ska man inte kunna ge sitt barn det nödvändiga? - I och för sig har jag ju redan nu sagt strongt nej till barn meeeen att inte kunna ge sitt barn en iPhone, kamera osv som i stort sätt alla har & BORDE ha, så ska man ju inte skaffa barn..? Kan ju inte säga att min mamma gjorde ett misstag, hade ju aldrig existerat om det inte var för hennes skull haha - men min mamma kan inte ge mig allt nödvändigt. Om jag skulle varit henne, så skulle jag skämts som in i. - Skämts för att inte kunnat ge sitt barn allt nödvändigt och för att hennes eget barn är smartare än hon själv är. Det är inget jag bara säger utan that's fact - hon håller ju tom med mig själv?! Åååh, orkar inte med gamlingar utan hjärnor som bara sitter och klagar på ens musik - precis som mamma..

Jaja, ska fortsätta packa nu.. Blev ett litet uppehåll pga att mamma klagade på min musik. :tired:

I won't take no for an answer, 'cuz everything you do indicates a yes

- Hej hej på er.. Vaknade vid 3-tiden imorse - utvilad och redo för några sömnlösa nätter haha. ;) Lär ju inte få så mycket sömn när det blir mycket med flytten, ny lägenhet och miljö osv.. Will miss this apartment and Michael. But well, flytta ska vi och får väl bara acceptera det. Resten av denna dagen kommer jag ägna på att städa, packa och allt annat nödvändigt före flytten imorgon, så vi ses senare ikväll!!


All I wanna do is take you home and spoon you'

- Lite halvt deppig såhär på kvällskvisten.. Haha, nej men visst blir man en aningen mer emotionell under kvällen? Kan väl i och för sig bero på mensen också haha. ;)

Känner en längtan efter någonting mer ibland. - Som ett förhållande, att ha någon att älska och bli älskad av. - Att få känna den där speciella känslan i hela kroppen så fort man ser en person, en person man kan göra allt & inget med. - Att få uppleva de här klyschiga dejterna man ser i filmer, men även få dela något alldeles unikt med som ingen annan har. - Att få genomgå nackdelarna, som alla typiska "relations-bråk" och stunderna då man bara vill ligga hemma och gråta.. Gud, allt detta låter nog överdrivet romantiskt. Dvs alldeles för olikt mig. - Jag är den som ligger och bölar till sorgliga dramafilmer med det perfekta paret i, men som aldrig egentligen faller för det själv. Min värld består utav logiska tankar, smarta slutsatser och kloka analyseringar - inte något j*vla yrväder av känslor, det är iallafall vad jag önskar. Jag vill ha det så, men på sistone har även Eila Linnea Johansson fallit dit och för första gången i världshistorian står hon där utan några som helst tankar eller svar. Ja, jag erkänner att jag är precis lika patetisk som alla dessa andra brudar jag klagar på som faller för det.
'
Well, här kommer två långa underbara klipp som berör och bilder på mina favoritpar genom tiderna.. Tog för allas bästa inte med ALLA favoritpar i serier osv, hade nog blivit tusentals.

Filmrecension!!

- Nyss kollat klart Mother and Child med mamma & Michael!! En väldigt fin film som fick en att inse värdet av familjen - både för en själv som egen individ och familjen i sig. Ens barndom och erfarenheter formar en som person.. Haha, ibland känner jag mig verkligen otroligt klok - liksom ge mig en film eller bok som jag INTE kan skriva en MVG-uppsats om? ;) Nej, skämt åsido.. Tycker dock det är okej att vara lite ego ibland!!
Observera att jag verkligen inte tycker att rött & rosa passar ihop egentligen, blame it on the cover (!!)

Ny lista!!

1. En sak jag önskar att jag fick uppleva igen
2. 5 olika outfits
3. En låt jag lyssnar på när jag är glad & en när jag är ledsen
4. 10 saker jag gör vardagligen
5. 3 saker jag hatar & 3 saker jag älskar
6. Vad jag tycker om min kropp, fördelar & nackdelar
7. Någonting som förändrat mig
8. Saker jag vill ändra med mitt utseende och varför
9. Min åsikt om storbloggarna
10. Hur jag muntrar upp mina vänner när de har det svårt
11. Detta får mig att gråta
12. En bild på min handstil
13. Ett favoritklipp på Youtube
14. Min dag i form av hissar & dissar
15. En före och efter-bild när jag fixar mitt hår
16. Vad jag tycker är viktigt i ett förhållande
17. Mina favoritskor, 3 favoritplagg och en favoritdetalj i mitt rum
18. 5 bra saker som hänt under April-månad

1. En sak jag önskar att jag fick uppleva igen
- Sådana här punkter är verkligen inte min grej..? Är urusel på händelser, minnen etc och har dessutom ingenting jag ångrar och alla bra kvällar med vännerna får man igen såå.. Måste vara dryg och svara att åka utomlands snart igen!! ;)

Without music I would just be a wrack with empty words'

- Musiken är min igen. :love: Tror faktiskt att det är ett utav mina största beroenden..? Utan Spotify vore jag inget annat än tomma ord. Här får ni tips på lite nya härliga Spotify-låtar givetvis. ;) Trogen kund!!
John Legend ft. Ludacris – Tonight (Best You Ever Had)
Florence + The Machine – You've Got The Love
Beyoncé – End Of Time - JIMEK Remix
Fibes, Oh Fibes! – Apex Of The Sun
Grymma svenska killar faktiskt!! Kolla in deras låtar på Spotify..

ABSISTEEEEEEEENS!!

- Jag klarar inte av detta. Nyss ätit ute med Michael och ska snart kolla film med de också & måste faktiskt säga att våran kväll har varit riktigt bra, uppriktigt sagt också haha.. ;) Dock känner jag just nu en sjuk absistens till min kära musik (!!) Får uppriktigt sagt panik över att min dator inte går igång och över att alla är hemma så jag inte kan använda deras högtalare.. Kan helt ärligt säga att jag både reagerar psykiskt och fysiskt på detta då jag skakar och gråter + att jag mår sjukt dåligt. Haha, töntig jag är då, men seriöst nu?!?!? Jag MÅÅÅÅÅSTE ha musik nu och jag vet att detta är ett välkänt lackilationsinlägg by Eila.. Händer lite då & då att sådana här inlägg kommer upp - men vet verkligen inte vad jag ska göra?! Usla mobilhögtalare och MTV visar bara program this time a day.. :( Haha, kanske lite utav ett musikberoende då jag jämt & ständigt går runt och sjunger i skolkorridorerna så fort jag inte har musik på..?
 ABSISTEEEEEEEENS (!!!!!!!!!!)
'


You got the love I need to see me thru'

- Varit vaken sen 6.. Den senaste veckan har jag verkligen inte orkat uppfölja mina "gå upp klockan 4 för att inte behöva stressa"-vanor. Har nog lagt mig senare än vanligt denna veckan med tanke på att jag bara fått drygt 6 timmars sömn/natt. Well, mamma kom nyss in och frågade hur jag ville göra om hon dog innan gymnasiets slut. - Hon vill inte låta mig bo hos Michael pga hans dåliga vanor, inte heller min pappa pga att han nog inte vill ha mig där + att jag tyvärr inte tror att vi kan ta igen all missad tid & försvunna faderskänslor - vet ju egentligen inte ens om han lever haha? :) Hmm, min faster är dock inte ett alternativ för mig, jag menar Norrland? Nä, alltså jag orkar verkligen inte sitta och fundera på vem jag ska bo hos haha - dock verkar det som att Michael kommer fråga mig om det ikväll när vi är ute och äter so I think I have to..

Nu ska jag iallafall fixa mig så vi ses!! ;)

"My mummy taught me not to lie" - Shut up bitch, you're the biggest liar around

- Skrev ett hur långt inlägg som helst nyss men datorn la av när jag skulle koppla in Webcamen.. Det är vad jag kallar en trött dator. Well, satt och babblade lite om min ständigt upprepade fras "Idag är det Söndag, vilket är min ta hand om mig själv-dag" - när sanningen egentligen är den att jag har minst 3 utav dessa dagar i veckan haha. ;) Får väl lägga av med mina klyschiga uttryck?

Anyway, nu är det Gossip Girl-tittande med lite kaffe och popcorn + scrub-kräm insmörjt i ansikte som gällert!! That's what I call a girlie-time.. På tal om popcorn är det faktiskt något jag INTE misslyckas med (!!) :thumbup: Sett hur många bilder som helst på folk som misslyckats med popcorn på Facebook bla - vilket jag själv aldrig gör. Får de såhär perfekta med några korn i botten som man kan knapra på.. Haha! See ya tomorrow.
3085772351_1_3_cgzoul5v_large
Tumblr_m280qyg8bi1rswwpao1_500_large
Tumblr_m1ho39i6mz1qbg690o1_500_large

Needs for every girl!!

- Alla har ju sina individuella saker som man bara "måste" ha, men sen finns det ju också de sakerna every girl should have.. Tänkte dela med mig utav mina bästa tips haha!! ;) För även om jag inte har det finaste håret eller den bästa hyn så tar jag trots allt riktigt bra hand om mig själv, believe it or not ha-ha-ha.. Observera att jag utöver dessa hudprodukter nedan har ett individuellt behov utav olika finnkrämer, scrub-krämer and the list could just roll over (!!)

1;a på listan är helt klart.. Dry Schampoo!! Detta är något lättsamt, billigt och totally "self-esteem-elevation". :) Vet inte hur många gånger jag fått ångest för att jag inte duschat, men då finns alltid Dry Schampoo;t där för mig, even though I've lived without it for a while.. Extra bra för sådana som mig - som har fobi för fett hår. Nedan hittar ni två bra Dry Schampoo;n!!
2;a på listan kommer.. - Brun-utan-sol!! Det där lät antagligen riktigt fjolligt, men brun-utan-sol är för mig också något för att höja självkänslan.. Kanske finns de månader då man inte orkar sola, eller slösar pengarna på annat (som jag jämt & ständigt gör) så är det väldigt bra att ha brun-utan-sol hemma!! Är man brun behövs faktiskt inget smink enligt mig. Tar liksom över sminkets plats haha.. ;)
Den 3;e och sista platsen på denna listan får eyelinern!! - Eyeliner gör så otroligt mycket. Du kan både få en softistikerad och naturlig look samtidigt som du kan välja den lite kaxigare eller sotigare looken - beroende på outfit och frisyr. :) Får jag välja så går jag hellre ut med enbart eyeliner än mascara, puder och resten av hela köret..

Good feelings may be bad choices

- Jamen hallå.. Varit lite halvt off pga att min dator varit så envis med att gå igång!! Nu är den iallafall på och jag har kollat ett avsnitt utav "Djungelns drottning", duschat och ska börja städa lite smått.. :)

Tycker faktiskt att "Djungelns drottning" är sjukt underhållande?! - Sköna personligheter, roliga uppdrag och härlig miljö. Hade lätt gått med själv!! Men jaja, får väl nöja mig med trötta Sverige..
'
Anyway så kanske man ska ta och berätta lite om de senaste dagarna..? Sist bloggade jag om dagen i stan m. Jelena då vi solade solarium om jag minns rätt.. Köpte hem en del som ni kan få se på lite senare. :) Well, i Tisdags då drog jag ut en stund med Jelena och Shady för att fixa lite businesses!! ;) Haha, nej skulle bara låta lite mobbad där. Finns väl inget mer irriterande än personer som tror sig vara något pga att de festar varje helg, får stans alla brudar etc (?!) :mad: Tisdagen tog väl i stort sätt slut där och gårdagen spenderades hemma hos Aleksandra med Jelena, Shady & Brädan. Alltid roligt med mina tjejer!! Filmtittande, godis, läsk osv.. Roligt bara att jag och BV kommit överens om att INTE slösa pengar på såna skitsaker så är det första vi gör att bryta emot det haha? ;) - Kan väl säga såhär, no more. Men men, skolväg då? Ja, dagarna rullar på och denna veckan har vi knappt haft plugg eller skola överhuvudtaget. Slutat tidigare i stort sätt varje dag men kommit hem lika sent som vanligt eftersom att vi valt att stanna kvar i skolan för att springa runt, snacka om allt mellan himmel & jord osv.. Dessutom haft Crazy Day då Shady och jag klädde ut oss till.. Hmm..? Slampiga privatskoleelever? Haha, "a dream come true" eller? ;) - Ska jag vara ärlig är det faktiskt ganska kul att se slampig ut ibland hahah.  Nu SKA jag vilket som städa, så vi ses senare. :)


Rubrik,.

- Hejsan hejsan!! Sitter hemma hos Aleksandra m. Jelena och Shady & de städar på för fullt.. Förstår inte hur man kan uppskatta städning haha? - Riktigt tråkigt vart man än befinner sig. Well, anyway, bloggningen lär ligga lite nere med tanke på att min dator tar drygt en timme att få igång så har verkligen ingen ork till att kämpa för varje gång jag vill sitta vid den (!!) :S
.
Här kommer lite bilder från Aleksandras dator. :)


Why do all good things come to an end?

Dagens appearance!!
- Kollat klart Schindler's list nu.. Herregud, trodde aldrig jag skulle storböla till en svart/vit film om andra världskriget..?! But well, I did och riktigt bra var den också. :) Anyway så känner jag mig riktigt brun idag haha, så självkänslan är på topp!! Tänk vad lite färg kan göra? - Nu gäller det bara att hålla färgen också.

That's the part of me, you won't take away

- Godmorgon på er!! Vad gör jag uppe vid den här tiden..? - Jo jag måste nämligen kolla igenom Schindler's list. Ibland önskar jag bara att jag tog tag i saker tidigare but well well!! :(

Igår drog Jelena och jag in till stan för att kolla lite affärer & sola. Blev lite smått shoppande trots att jag sa att jag inte skulle köpa ett dugg haha - dock bara nödvändiga ting till ansiktet/kroppen!! :) Vid 6-tiden stängde alla affärer (:rolleyes: ) men fick uppehålla oss ett tag med Åhlens som stänger en aningen senare iallafall. Tycker det är så himla synd att Halmstad inte håller standarden när det gäller shopping - fatta hur mycket de skulle tjänat på att hålla öppet ett tag till..? Stan eller E-stop, whatever, men tonåringar i min ålder har sin tid på kvällen (!!)
'
Anyway så drog vi och solade en 30-minutare och ja, brun blev jag - men såg nu att jämnan är helt ojämn.. :question: Antar att det var för att det var nya solrör. Blir verkligen helsugen på att sola en kvart idag igen bara för att hålla färgen och få en lite mer jämn bränna, men det får vi allt se. Nu ska jag vilket som kolla Schindler's list - ni får två halvfula bilder från gårdagen.


Feel like a pale p*ssy..

- Varit hemma från skolan sen ett litet tag tillbaks.. Dock slutade vi redan vid 11-tiden men sprang runt hela skolan med Jelena i drygt 2 timmar (!!) Haha, känns lite som brist på liv men var for once på huuuur bra humör som helst - så gått runt och skrattat & skrikit hela dagen. Vanligtvis brukar jag ju vara "the bitterfitta of the day" haha. ;)
'
Well, mina planer för dagen ser ut såhär; Fixa sig lite snabbt och dra till stan m. Jelena för att kolla lite affärer and after that såå.. Solar vi!! Totally needed, fick någon form av panikattack imorse när jag upptäckte hur blek och ful jag var hah.. :( Vi ses efteråt!!


Svar på tal!!

Svar; Hmm, har aldrig riktigt hållt fast vid en frisör men Eurostops frisörsalong är verkligen inte att rekommendera - får betala 400 kr för toppning och resultatet är inte ens värt det.. Däremot Salong Lasse & Maja på Barnhemsgatan 1 nära Sibylla, City Kebab osv om du förstår, tycker jag är värt pengarna då personalen är trevlig & personlig och priserna är normala. :) Hoppas du fick svar på frågan!!

Jag vill, men jag kan inte.

- Nyduschad, insmörjd osv!! ;) Fit and fresh for school again. Nästan sjukt hur överdrivet mycket tankar & åsikter jag har haha?! Suttit och skrivit recension i drygt 2 timmar sammanlagt och sitter bokstavligen talat bara och skriver och skriver och skriver.. Det roliga är att jag i stort sätt bara skriver om mina egna tankar och åsikter - borde kanske skriva en egen uppslagsbok där jag efter varje ord skriver mina åsikter kring det haha? ;) Well anyway..
'
Borde nog lägga mig nu, så godnatt på er!!

Visste ni att..

Okej, var på "list-humör" så fick värsta suget efter både en innan jag dör-lista och en lista om mig själv - såå efter noggrant övervägande fick det bli en lista om mig själv!!

Utseendemässigt;
♦ Jag hatar att vara torr.. Haha, that's what she said, nej men menar inte det sexuellt. ;) Utan att bokstavligen talat vara torr på någon kroppsdel - t.ex. att få sand på fötterna, ha torra händer får mig att rysa literally (!!)
♦ Jag har "fett hår-fobi". Blir äcklad av mig själv när jag har fett hår och vägrar att gå ut..
♦ Däremot så har jag inga problem med att gå ut osminkad som är ett väldigt vanligt komplex annars. :)
♦ Jag får sjukligt mycket fräknar runt näsan under sommaren.. Lite gulligt sådär?
♦ Hår är något jag finner äckligt. Många tjejer tycker det är okej med hår på den nedre delen (haha) men verkligen inte hygieniskt överhuvudtaget enligt mig!! :S Är alltid rakad både där, på benen och under armarna. Heller inte okej när killar går runt som värsta hårbollarna och skyller på att det är manligt..?!
♦ Mina läppar kan ofta vara väldigt stora precis efter att jag vaknat - skulle gärna ha fått hålla sig hela dagarna enligt mig. ;)
'
Skolan/framtiden;
♦ Jag är horribel när det gäller studievanor.. Gått tillbaks till sista minuten-pluggande tyvärr.
♦ Kan tänka mig att gifta mig på fyllan i L.A som i The Hangover och skilja mig nästa dag. Så otraditionellt bröllop som det kan bli helt enkelt. - Nog något jag ska göra innan jag dör!! :)
♦ Vill verkligen inte bo i hus, ever. Föredrar en lägenhet i storstan någonstans i utlandet när jag blir äldre.
♦ Araber, kineser och svarta är uteslutet från min pojkväns-lista. No offence, men finner dessa nationaliteter som avtändande haha - not my type helt enkelt!! :) Dock inget emot något vänskapligt givetvis.
♦ Vill skriva en bok i framtiden - skulle gärna blivit författare, men känns inte som en så bra chansning direkt med tanke på att många författare inte tjänar så värst bra (ungefär lika mycket som lärare) och väldigt svårt att verkligen bli en lyckad, välbetald författare. :(
'
Personlighetsdrag;
♦ Kan känna mig överlägsen vissa personer. Märker jag t.ex. att någon beter sig som en tattare, är en misslyckad alkoholist eller liknande känner jag mig på något sätt överlägsen personen - nothing good, I know. :blush:
♦ Blivit värsta romantikern på sistone. Alltid sagt att kärlek är för svaga människor - vilket jag fortfarande kan tycka ibland, men fallit lite för det hela och skulle inte suttit fel med en pojkvän i vissa fall!!
♦ Har väldigt barnslig och snuskig humor haha. Inte direkt en höjdarhumor som man behöver ha hjärna till. ;)
♦ Kan bli lack och irriterad från ingenstans. Har någon sagt något irriterande eller jag bara behöver ha lite tid för mig själv så kan jag från ingenstans bli helt tyst, dryg och dra mig undan. Är nog en ensamvarg i slutändan även om jag älskar att umgås med vänner.. Väldigt många som har svårt för att förstå varför jag ibland inte pallar dra ut och dylikt men känner verkligen behovet av att bara sova, vara för mig själv etc ibland!!


Sometimes I wonder "what's the need?" but sooner or later I'll miss to have you in my life

- Hej hej på er!! Hemma från Ängelholm och Ikea nu. :) Var en väldigt mysig kväll/dag igår med mat, film och snack.. Ganska komiskt att verkligen alla som ser mig laga mat säger att jag skulle bli en usel kock?! Min hemkunskapslärare är inte särskilt förtjust i mig, mamma har gett upp hoppet om mina matlagningskunskaper, mina närmsta vänner låter mig inte röra något i köket och Linda säger att jag uppenbarligen inte har någon framtid som kock haha?! Well..
'
Dagen idag började med att baka scones därpå satt vi & löste melodikrysset - vilket jag som svensk tom tyckte var tråkigt. Drog oss i regnet vidare till Ikea för lite shopping, något vi svenskar har att vara stolta över hah? ;) Världens största möbelkedja och Spotify är ju något iallafall..
'
Efter några timmar i trängseln med alla andra familjer som skulle köpa möbler & ett x-antal möbler rikare så satte vi oss och åt den klassiska kötbullstallriken på Ikea!! Köpte tom hem Ikeas köttbullar hahah.. Är ju något unikt med dessa kära köttbullar hah. :love: Vilket som är vi finally hemma nu och det ösregnar ute i det gråa vädret. :( Jaja, lär ändå bara vara inne och duscha, plugga etc!! Även om jag inte uppskattar familjelivet särskilt mycket får man faktiskt visa lite engagemang ibland..


I just feel like crying, 'cuz I always said that I were the only god in my life and now there's another one'

- Just watch (!!) Snacka om att jag lär vara snabb med att se denna när den väl finns ute i bra kvalitet på Tankafetast. Känns inte som en bio-film, unless you feel like crying infront of the screen at the cinema.. ;) Nej men detta är nog mer än mysfilm att kolla hemma.. Regissören till The Notebook och Dear John så lär garanterat vara en riktigt romantisk bölfilm man kan skrika ut lite tårar till haha!!

Well, från det ena till det andra så kom jag hem från Aleksandra med Jelena för ett tag sen. - Blev lite pizza, snack osv.. Var dock på väldigt dåligt och tröttsamt humör så blir nog bara att lägga mig nu.. Ses imorgonbitti I guess. :)

Dagens outfit; Fredagsmys!!

Dagens outfit; Blå polotröja - Gina Tricot, svarta jeans - VILA, armband - KappAhl

Nu drar jag mig bortåt Ballen!! Ses nog ikväll med mobilbilder etc.. Är ganska så pigg (brukar ju vanligtvis vara halvdöd vid detta laget på Fredagar ha-ha-ha) så är väl ett bra tecken? ;) Dock varit mycket funderande över en viss sak på sistone som distraherat mig.. Kanske dags att komma över det? Well, ska ta allt som det kommer, orkar inte haha.. Kram!!

I don't wanna brag, but I'll be, the best you ever had

- Ledsen för min urusla update!! Datorn har helt enkelt krånglat överdrivet mycket och jag orkar verkligen inte ägna energi på att starta om datorn så därför får ni inga kassa mobilbilder på mig, men ni klarar er nog utan? ;) Well, vilket som har skoldagen både igår och idag varit väldigt korta & sköna. Drog hem till mig direkt efter skolan igår och gjorde lite mat, smoothies osv och vid 5-tiden drog vi oss mot Aleksandra!! And guess what..? Jelena och jag var ute på en 3-timmars promenad efter det.. Gick runt i skogen, Fylleån, Frennarp och Kärleken. Ibland undrar man ju om vi verkligen är fullkomligt normala..? ;) Just gotta' love Halmstad dessutom när man får se på annat än det vi är vana vid. Trodde aldrig jag skulle säga det, men riktigt skönt att hoppa runt ute i skogen haha!! Känner mig lite halvt som en skogsnisse.
'
Well, ska till Ballen snart så vi ses. Finally fått pengar igen så kan inte annat än att vara glad hah?! :) Dock lite halvt beslutsångest angående en sak men antar att det bara är att låta tiden utse det..? Orkar inte sitta och ta beslut & orkar inte ägna energi på något som jag inte ens vet om det är värt det. Låter för en gångs skull någon annan ta allt ansvar & visa initiativ. Wish I were a cold bitch in any situation..
Idag - dra mig mot Aleksandra med Jelena och bara ha allmänt Fredagsmys I guess..? :)
Imorgon - upp ganska tidigt för att dra m. mamma till Ängelholm för att träffa Linda och Evelina. Blir middag där, lite film och sover även där.. Måste ägna mer energi åt familjen alltså (!!)
Övermorgon - drar direkt från Ängelholm till Ikea i Helsingborg och kör en heldag där för att inhandla möbler + annat småplock till nya lägenheten. Flyttar ju om en vecka..


That's all I ever wanted'


- Godmorgon på er!! Gick upp hyfsat "sent" idag, så sent som klockan 6 haha.. Ska anyway till skolan nu för att göra nationella sen bär det av hemåt igen & sen återigen off to school för utvecklingssamtal!! :) Syns senare.

I may get hurt and I may cry rivers, but please, just let me do the wrong thing - 'cuz I want to

- Hemma från en ganska kul dag i skolan nu. Dock på lite halvdåligt humör pga ett bråk med en nära vän.. Blir oftast på sjukt dåligt humör när jag väl är ovän med någon jag bryr mig om - fast jag oftast håller mig neutral. Men i detta fallet vet jag om att jag har rätt & att jag inte har något att be om ursäkt för, så tänker inte förlora min självrespekt bara för att jag inte vill förlora någon!! :)
'
Nyss kollat Gossip Girl & packat lite. Sjukt att alla mina behörigheter här hemma får plats i två flyttlådor haha..? Självklart har jag kvar elektroniska prylar, smink/krämer och kläder men att alla böcker, filmer, sladdar, andra övriga onödiga saker får plats i två ynka lådor?! Well, blir nog lite "shopping" på Tiger innan vi flyttar haha. ;) Jelena och Aleksandra hade handlat lite där och blev sjukligt sugen på att köpa en massa småplock som ljus, mappar osv osv!! Har verkligen mina manliga sidor som att spela dator/TV-spel, kolla riktigt killstämplade filmer och att dricka direkt ur mjölkpaketet - meeen i slutändan är jag trots allt riktigt tjejig med mina "ta-hand-om-mig-själv"-kvällar, kärlek till shopping/trevnad och att ta fjolliga egobilder med en chai-latte i handen..
'
- Ja, för övrigt så har vi Nationella i Engelska imorgon så blir att lägga sig i tid för det!! :) Behöver i och för sig bara gå upp, slänga på mig kläder och sminka mig lite snabbt med tanke på den otroligt korta dagen. Utvecklingssamtal imorgon också men förväntar mig ingenting annat än det gamla vanliga - "Det går bra för Eila i skolan, vad tycker du själv Eila? Ja, här ser vi ett kortsiktigt mål men vi vet att du kommer fixa det Eila!! Har du något mer att tillägga?" Always the same.. Jaja, godnatt på er, blir läggdags nu. :)


Favoritlåtar right now!!

Drake – HYFR (Hell Ya Fucking Right)
Nicki Minaj – Champion
Calvin Harris – Let's Go feat. Ne-Yo - Radio Edit
The National – About Today (Live)
The National – Fake Empire
Rick Ross – Stay Schemin
Kristian Anttila – Hisingen - Manhattan
Nicki Minaj – Beez In The Trap
Adrian Lux – All I Ever Wanted
Adrian Lux – Can't Sleep - Radio Edit
Sia – Be Good To Me
Prince & The Revolution – Kiss
Adrian Lux – Strawberry - Radio Edit
- När vi ändå är inne på musik, visste ni att jag ALLTID måste sjunga med i låtar om jag "kan" de..? ;) Någon kan sitta & snacka med mig men hör jag under tiden en låt jag kan några meningar i eller hela låten så känner jag mig nästan tvungen till att sjunga med.. Haha sjukt.

Tumblr_m2ll7jj1te1rr3l61o1_500_large
Tumblr_m2e74ziu0l1qjm9bpo1_500_large

You don't have to be cool, to rule my world'


Godmorgon på er!! :) Varit vaken ända sen klockan fyra för gick ju och la mig redan vid 5-tiden igår när jag kom hem.. Väldigt lugn dag i skolan & beslutade mig för att dra hem och lägga mig istället för att dra till Jelena med Ballen!! - Blir alltid såhär supersent om jag gör någonting under vardagar, senast igår somnade jag ju vid 2-tiden pga att jag drog iväg under kvällen haha. Well, idag väntar en väldigt dryg dag i skolan och imorgon är det NP i Engelska som gäller hela dagen i stort sätt.. Ska iallafall göra mig iordning nu så vi ses!! :)

Ask me about anything and I can give you the greatest tip ever, but just please, don't ask me about my own problems



Hej & hejdå (ååh, klyschaa?)

- Ja, hej! Tog ett bra tag innan jag orkade skriva ett blogginlägg om dagen haha.. Skolan var anyway helt j*vla vanlig - vilket jag är mycket väl medveten om att det låter hur trist som helst hah!! ;) Efter skolan gick jag hem (ovanligt?) för att kämpa igång min dator.. Måste verkligen fixa den innan vi flyttar - känns inte som att mitt tålamod lär hålla för lackilationsproblem dagarna om med att få igång datorn.
'
Vid halv 7-tiden när jag hunnit sova en stund i datorstolen framför Big Brother 24/7 så fixade jag mig för att dra ut & fota med Jelena!! Blev dock inte så mycket med tanke på det kalla vädret, våra riktigt bleka hudfärger i solen och min trötta/dryga humor så köpte med oss lite gott och drog hem till J. Lite snack, mat och fotning där också. Finns verkligen ingenting bättre än att veta att man har sina bästa vänner där man har de - så man slipper söka bekräftelse genom att jämt & ständigt vara pigg och glad med bra humor.. Kan liksom vara hur j*vla trött & dryg som helst och ändå bara veta hur jävla mycket man betyder för varandra!! That's what best friends are for. ;)


Dagens outfit; ännu en Måndag i skolan!!

Converse - DNA-Shoes, rosa franslinne - BikBok, skinnjacka - Ellos, svarta jeans - VILA

Nackspärr?!

- Detta är inte okej. Lördagsnattens händelser har satt sina spår.. Både på min söndriga klocka men också på min nacke och rygg?! :( Blev ju bara värre utav en natts sömn, för nu har jag i själva verket olidligt ont.

För övrigt har jag "läst ut" boken Sekten. Gjorde så att jag läste en stor del av bokens början och sedan en del av bokens slut - visade sig att 278 sidor inte gick att läsa ut på en natt haha.. ;) Ska väl försöka berätta så mycket som möjligt av den, hur det nu ska gå.. Jaja, ska försöka överleva min värk haha - gör tom ont att sitta framför datorn (?!)

Min kväll m. underbara personer!!

- Ja, men hej på er.. Nu har Jelena och Aleksandra gått hem & jag kan finally berätta lite om gårkvällen!!
'
Började med ett hyfsat lugnt tempo - hade ju bara planerat filmkväll m. benefits i princip, men det gick utför.. Vi tre tjejer förade med lite vin, öl, likör osv och lite dans till skön musik - pretty much soffhäng kan man väl säga. Efter ett litet tag började jag bli lite dizzy och där tog det slut. Killarna kom och vi alla tjejer var på asbra humör i början & bara dansade, skrek etc - lite synd dock att vi blev lulliga redan innan killarna kom, för vi var redan på väldigt glatt mode och förra gången var det mycket bättre på så vis att vi gjorde allt tillsammans!!
'
Anyway så kommer jag helt ärligt inte ihåg så jätte mycket från kvällen - skämmigt nog i vissa fall då jag visade alla möjliga kroppsdelar, lät alla ta på mig, kastade iväg min klocka i väggen, gick ut i trätofflor, satt i trappen helt själv and so freaking on.. Kan inte låta bli att dela med mig utav några repliker jag skrek/sa hela kvällen haha, sjukligt roligt att lyssna på!! ;) "- Woooooohoo, feeeest", "Jag älskar dig Brädan/Arian/Fraidoon", "Arian, min mamma skulle tycka att du var ball", "Kolla jag kan fokusera, kolla stjärnorna.. 1, 2, 3..", "Vi kan säga att jag inte var den ända som drack utan Daniel också och han finns ju inte", "Mamma, du kom hem alldeles för tidigt juu" etc etc. Hur roligt som helst, borde ju skaffa oss någon gemensam bok, jag, Jelena och Aleksandra och sen skriva upp alla pinsamheter osv vi är med om?! :) Hur kul som helst ju..
Måste bara påpeka att VISSA var hur gulliga som helst igår när jag betedde mig som jag gjorde!! Mina två bästa vänner gick ända till Statoil mitt i natten för min skull och tog hand om mig + att Arianko hjälpte mig att gå. Observera; Är ingen som dricker varje helg, dricker väldigt sällan och dessvärre spårade det ur lite väl mycket denna gången.



Ånger.

- Vad gör jag uppe såhär tidigt? Ja, hade sjukligt ont i magen och kunde inte sova inne i vardagsrummet så satte mig här medans Alle & Jelena sover vidare.. Alltså vill inte ens tala om gårdagen, skäms uppriktigt sagt. :(
'
Verkligen ingenting att vara stolt över, liksom att dricka måttligt tills man blir lite lullig kanske är kul - men att gå över gränsen är det inte. Kan inte tänka på något annat än hur white trashigt jag betedde mig hahah.. Nä, vet inte om jag ska skratta eller gråta - väntar bara på att alla loggar in så att jag slipper typ dö av skuldkänslor och så jag kan fråga alla om jag gjorde något skämmigt. Åååååh, never again!! :( Jag dricker inte ens ofta men när jag väl gör så dricker jag med klass, men igår var verkligen otroligt lågt. FMLRH, no more white trash-drinking or drinking at all for a loong while (!!)

Jag igår typ "white trash of the night"..

I've always said that being an angel in an evil world won't get back to you with good carma'

- Hinner inte blogga mer ikväll eller inatt.. Håller på att fixa här hemma och vid 5 kommer tjejerna för att förbereda tills kvällen!! Blir pizza, godis, läsk och lite annat gott. :) Jaja, fullt upp med att slänga ner alla mina kläder i sopsäckar, resväskan osv tills flytten. Skönt att få bort allt!!


The saddest part were how a smart and wise girl with all the answers, got totally blinded by love'



I never freaking get this?!


I know that it won't last and I know that it's bad - but just let it be in that way

Godmorgon, godmorgon!! Vaknade nyss och måste komma med en liten bekännelse.. ;) Satt och kollade "Widerstedt & Jockiboi's show" del 1, igår innan jag gick och la mig - and in some way I like them as a couple? Kanske inte "familjepar" men som ett väldigt destruktivt par. Hannah W har det där lite ryska utseendet med blonderat, halvfett hår och hon super skallen av sig när hon dricker, Jocke är genomäcklig och ser lite sliten ut av all sprit genom tiderna och tillsammans så kompletterar de verkligen varandra? - Hannah är divig och Jocke är enkel av sig och de tjafsar otroligt mycket, super otroligt mycket och är bara allmänt crazy. Som värsta junkie-paret som hör ihop genom yngre tider & testar alla möjliga ställningar, på alla möjliga ställen - men som vi alla vet inte kommer komma någon vart i framtiden tillsammans.. Kolla första avsnittet HÄR!! Well, that's that.
- Nu är det ju så att vi planerat lite för kvällen!! :) Ska ju flytta snart såå tänkte ha en liten utflyttningskväll med mina närmsta.. Inte riktigt utflyttningsfest med tanke på att mamma kommer hem vid 12-1-tiden och skulle då förstört hela festen så blir på lite lugnare plan haha. Mer som myskväll m. benefits, nytt användbart ord by me? ;) Anyway så måste jag redan nu börja städa för det ser ut som in i helvete.. See ya'll!!


KanDee!

- Hur snyggt på en skala 1-10 egentligen?! Annorlunda kläder med betydelsefulla citat i vissa fall och sjukt balla rakt igenom bara. :) KanDee, gimme!! Flesta plaggen finns på http://www.kandeeshop.se/sv/

I used to be strong, but then "this" happened'

- Hej på er mina vänner.. Fredag den 13;e idag, as you all hopefully know. Någon där ute som blivit jagad utav en yxmördare med ful hockeyhjälm kanske..? ;) Haha, nejdå men skräckfilmerna på TV rullar på för fullt. Kan väl dock inte påstå att något speciellt hänt - vilket det visserligen aldrig gör med tanke på hur mycket bullshit det egentligen är.. Dock lite halvt känslovrak halva dagen, but no worries for long I hope.
'
Dagen i skolan har iallafall varit väldigt skön!! :) Inte mer än tre lektioner och hyfsat fint väder for once. När kommer våren är det ända jag har att säga..? Förra året gick man runt i t-shirt och badade vid den här tiden. Anyway, så beslutade jag mig för att göra "the right thing" och dra ut med mina bästa vänner under kvällen istället!! Kollade film, snackade en heeeel del - och säger redan nu att jag VET om att jag är överdrivet svag när det gäller det här & att jag faller för det och att ni har rätt.. But at least I got the whole family-thing right haha? Jaja, goa vänner man har. :love:

Call me whatever you want to, but what would that make you sound like'

- Tog mig drygt en halvtimme för att få igång datorn.. :rolleyes: Iallafall hemma från den sjukt långa och sega dagen i skolan nu!! Varit så otroligt trött hela dagen igenom, att jag suttit och halvsovit på vissa lektioner. Fick inte ner någon frukost eller lunch & knappt mitt morgonkaffe som jag alltid dricker när jag är som tröttast?! Vet inte vad det är med mig, är liksom illamående samtidigt som jag är hungrig.. Hur logiskt på en skala 1-10 egentligen?? ;)
'
Nu har jag inte planerat någonting annat än sömn. Tänkte lägga mig och vakna upp whenever I feel rested!! Lär ju inte sova i 15 timmar hoppas jag haha..? Måste ju både läsa ut en bok, träna och duscha osv när jag väl vaknar - men har i och för sig sovmorgon till 9.50. :) Ses inatt.

Bilder ifrån bussen under Axels-dagarna. Måste ju vara världens lataste person som åker buss året runt i stort sätt haha?!

Brist på fantasi.

- Förutom att jag inte får i mig frukost, mår illa och är hur trött som helst så ska jag dra mig mot skolan snart. Vill bara att denna dagen ska gå över, herregud.. Kom i säng ganska sent igår - så lär nog bara sova bort denna dagen när jag väl kommer hem haha. :) Vi ses efter skolan!!


Eventually, I came to this situation when I don't know what to do'

- Finally home!! Eller okej, been since halv 12-tiden.. Väldigt lugn och rolig dag i skolan idag faktiskt - var på mycket bättre humör än förväntat. :) Efter skolan drog vi anyway till Shady och firade hennes födelsedag med en massa gott från Hemmakväll as usual. Ännu en gång, grattis till dig Shady!! :love:
'
Vid 10-tiden behövde vi luft så jag, Jelena och Aleksandra bestämde oss för att gå till Vallås för att visa min nya lägenhet. :) Ser faktiskt fram emot att flytta, renovera, miljöförändring osv.. Hur kul är det inte med ett nytt, fräscht och snyggare rum?! Finns ju alltid nackdelar med alla saker och ting men det lär jag få ta itu med lite längre fram.. Staying positive actually!! :) Ironiskt också att Jelena ska flytta precis när jag väl flyttar närmre henne haha. Jaja, lär ändå inte ha ett så långt avstånd mellan varandra. ;)
'
Slutligen så har jag planerat min helg. På Fredag ska jag eveeentuellt (!!) träffa en killkompis under kvällen/sova över men får allt se.. Lite osäker på det hela utav flera olika anledningar.. På Lördagen däremot så ska Shady ha fest (eventuellt det med) eller så blir det en kväll/natt hemma hos mig som blir hyfsat lugn..? Vet inte vad man ska kalla det haha, mamma lär inte vara borta så länge. Söndagar är Söndagar, dvs vilodagar.


Hannah W och Micah är bara skrattretande..

- Kan inte annat än att skratta åt Micah och Hannah W som har ett litet "bloggbråk". Så genomlöjligt att de båda sitter & klankar ner på varandra - den ena dummare än den andra i stort sätt haha..? ;) Menar Micah har urusel grammatik och sitter och säger dåligare gång på gång. 1. Det finns inget ord som heter dåligare utan SÄMRE!! 2. Hur uttjatat är det inte med "Hon är bara avundsjuk på mig". Hannah W är inte så mycket bättre "That's the true" man bara truth gumman, truth.. För det andra så sitter hon precis likadant med sina klyschiga kommentarer "Du så sjukt dålig, efterblivna människor borde spärras in på psyket". Man bara?! Både två beter sig som jag vet inte vad, herregud är det ända jag har att säga..


Haha, humor..

- Hur skabbig än killen är så har han humor hahah.. Humor för ateister kanske hah? ;)

Lyckan i LA!

- Ååh, lyckat.. Glömde att det var sovmorgon för första gången i världshistorian (!!) så sitter nu och kollar på Lyckan i LA - färdigfixad och allt.. Ända sen jag kom hem från Egypten har jag vetat om att jag kommer bo/jobba utomlands i framtiden och suget blir bara större när man ser brudarna i serien!! :) De är inte heller såhär spoiled som i de flesta andra "LA-serier". Just makes my dream look more realistic.. Dock inte såhär fokuserad på just Los Angeles, men lätt någonstans ute i världen som inte är Europa. Vad finns det i Europa egentligen?


Honestly, I don't give a F anymore, I just say make your move and If not I'm out

Här får ni en trött bild på mig, Fraidoon och Aleksandra att kolla på medans jag fixar mig!! Fina vänner man har, undantaget blir ju mig själv som var osminkad och såg lite halvt blind ut på bilden haha..

Trött as hell.

- Godmorgon.. Sitter här och dricker kaffe vilket är sjukligt nödvändigt just nu. Min hals är verkligen inte den bästa - tror nog att jag lär bli sjuk efter denna dagen, speciellt eftersom att jag planerat skolan iallafall haha!! Är väldigt känslig på så sätt, blir alltid sjuk om jag drar ut när jag redan är lite halvsjuk but well. :)
Idag är det för övrigt Shadys födelsedag!! Kan inte säga annat än grattis till världens bästa kurd. Trots din överdrivna kärlek till One Direction och dina kurdiska skämt som verkar komma från en annan planet ibland - så är jag så sjukligt glad över att jag lärt känna dig och att du blivit en av mina bästa vänner & ser verkligen fram emot tre år på IB med dig min efterblivna vän. Alltid lika kul att skratta åt dig på lektionerna stumpan min. I love you!! :love:


Fmlrh, skola imorgon.. Dead woman walking next!! Godnatt.


Lite bloggning and then right back to studying!

- Alltså jag orkar verkligen inte plugga?! Har läst en hel del, men är ju ganska lättsamt. Dock kvar ett helt SO-arbete i stort sätt och min fråga kräver liksom.. Ansträngning? :tired: Haha, nej men ska nog omformulera mitt SO-arbete lite tror jag.. ;) I och för sig fått ihop en hel del om Hitlers barndom + att jag analyserat kring det.

Mitt i allt satt jag och kollade Kenzas blogg och såg att H&M kommer ut med en FAA-kollektion dvs "Fashion against Aids". Verkar som om det kommer bli ganska mycket mönstrat, färgglatt i år - även en hel del pastellfärger och en del bustiers också. Skulle ju inte suttit fel med en snygg, färgglad bustier och ett par slitna shorts + en kavaj över m. något stort smycke..? ;) Ledig men snygg outfit, gärna med converse till.

It's hard to keep track of you - falling thru' the sky


- Hej på er!! Detta blir nog första inlägget för dagen tror jag..? Regnigt och grått ute, ser ut som det lär vara det de närmaste dagarna. Lite halvtrist sådär!! Humöret åker ju ner på tvisten haha.

Anyway så är jag ensam hemma & har nyss duschat + tränat, feeling fresh again. ;) Ska bara smörja in mig i mina tusentals krämer, serum till fransarna osv osv.. Kanske inte hjälper så himla mycket men lätt värt det när man får känna sig fräsch!! Ja, som pricken över i;et så har jag en del plugg som också behövs göras.. Måste verkligen påbörja mitt SO-arbete och läsa lite i "Sekten". I och för sig en ovanligt bra bok som också är väldigt intressant!! Tycker hela grejen med sekter är intressant actually.. But well, för övrigt sitter jag och dricker té som inte ens är gott.. - Dock ett litet måste nästan då jag känner mig helt förkyld, or at least the beginning of it. Halsbränna och svårt för att svälja, orka vara sjuk liksom?! :( När jag väl blir sjuk så är jag sjuk en hel vecka oftast I'm not palling this haha.

Nationalism, brödraskap och kärlek..

- Nyss kollat klart Pearl Harbor och ja.. I cried you a river, happy now? ;) Haha, var verkligen en riktigt bra långfilm som lätt var värt sina 3 timmar. Handlade dels om brödraskap, nationalism och kärlek.. De två bästa vännerna Rafe och Danny tjänstgör sitt land Amerika och både två har brunnit för att flyga sedan barnsben. När Rafe möter sköterskan, Evelyn, så blir de genast förälskade men när han sedan går ut som volontär i kriget (2;a världskriget) så förändras allt när han förklaras som stupad.. I sorgen av Rafe så finner istället Danny och Evelyn varandra..

I den här filmen får man se på vad äkta brödraskap innebär. Bandet mellan Danny och Rafe håller genom krig och kärlek & kärleken mellan Danny, Rafe och Evelyn har sina ned och uppgångar. Trots allt detta så måste jag ändå säga att det var kärleken och stoltheten över sitt land som fångade mig som mest. När soldaterna mådde som sämst, kunde de ändå glädjas över sitt lands seger - även om den knappt var synlig. Well, tycker alla borde se denna filmen och den väcker förmodligen kärleken för sitt land lika mycket som den gjorde för mig!!

- Sverige är ett underbart land, även om jag mest bara klagar på det. Vi kanske inte har de finaste haven eller de flesta sysselsättningarna - och visst, vi kan bli riktigt trötta och deprimerade under mörkare perioder och skrika ut hur mycket vi "hatar Sverige". Förutom det, finns det verkligen ett bättre land att växa upp i..? - Vi är kända för att bete oss bra, vi har levnadsstandard i världsklass och våran ekonomi & politik är bra. Vi kanske ses som pussies, men vilket land är det egentligen som tänker smartast och mest globalt - som dessutom lär klara sig från krig längst? - Jo, Sverige. Jag kan stolt säga att jag är svensk & kan gladeligen uttrycka mina åsikter vart som i världen. Vi straffas när vi gjort fel men inte med våld, vi kan ligga runt och klä oss hur vi vill utan att samhället straffar oss med föraktande blickar och vi har inga böcker eller fördomar att följa. Sverige är ett arbetande land med en sån jävla bra syn på saker och ting. - Vi är öppna för nya förslag & även om vi inte agerar fysiskt i krig så gör vi så gott vi kan på en smart nivå då vi donerar och släpper in väldigt många fler invandrare än andra länder. Även detta land har sin charm rent geografiskt.. Visst är det något med julskyltningen som vi alla myser till och visst är det något med sommarkvällarna som vi alla längtar efter? Jag lär inte bo i Sverige i framtiden - men mest bara för att jag vill se mer och för att detta land är för litet för mig, dock kommer jag aldrig släppa min kärlek till detta land!! Inte ofta Eila Linnea Johansson sitter och pepptalkar Sverige men ibland känner även jag glädjen över mitt land och att vara född här.. Jag är lyckligt lottad över att vara född här istället för något fattigt land, något land med barnarbete, mycket krig, våldtäkter och mord osv osv. Det finns mycket hemskheter i världen dock inte så mycket i Sverige. Kärlek!! :love: Obs; Måste erkänna att Sverige inte hade varit något utan alla goda utländska maträtter och allt gott invandrare fört med sig.


Cry me a river. - At your service.

- Jag känner hur floderna kommer, jag bara känner det.. Skämmigt nog så har jag aldrig sett Pearl Harbor så nu ska jag ta och göra det!! Hört att det ska vara rena rama "cry-me-a-river-filmen" såå kanske laddar upp någon trött webbkamerabild på en gråtande Eila sen haha!! ;)
För övrigt så har jag varit hos Arian i några timmar med Jelena, Fraidoon och Alban. Pratat om en kväll hos honom (inga dirty misstolkningar nu) ett väldigt bra tag så trots mitt sega humör begav jag mig dit som den sanna vän jag är!! :) Inga klagomål dock, hade som vanligt kul med grabbarna och Jelena haha.. Well, vi ses om 3 timmar!!

Hahah, visst såg Arian lite halvt kinesisk ut när han var liten..? Nu också för den delen hah! ;) Arian och Fraidoon på andra bilden.

We're half-awake in a fake empire'

Bloggar senare ikväll. :)


Facebook, Victoria's secret och One Tree Hill.

- Sitter och skriver lite på FB, halvkollar serier och ögnar igenom Victoria's secret-hemsidan!! Innan jag dör så ska jag ha åkt till New York och gått på 5th avenue, bland alla affärer.. Victoria's secret är inget undantag. ;) Kan dock inte påstå att de har såå j*vla snygga underkläder - det mesta är ju spets i olika färger som man mycket väl kan hitta här i Halmstad också.. Däremot så har de dööödssnygga sleeping-clothes (!!) Kolla bara nedan liksom!!
På tal om VS, så skulle jag verkligen kunna dö för Adriana Limas utseende.. Bruden är ju verkligen äckligt snygg på catwalken?! Candice är också en favorit bland VS-modellerna.. Naturligt snygg. Sedan finns det ju den väldigt populära Miranda Kerr, men ärligt talat tycker jag hon ser för snäll ut!! Självklart är hon grymt vacker - men om jag ska tycka att en tjej ser bra ut och har drömutseendet, så måste hon nästan se lite kaxigt eller äckligt snygg ut om ni förstår vad jag menar..?



Let's not try to figure everything out at once.

- Känner mig ovanligt känslosam denna morgonen.. Kanske på grund av regnet och de gråa molnen utanför, eller kanske bara för att jag börjat morgonen med sådan typisk musik som får en att tänka till. Vanligtvis är det bara på kvällarna man blir såhär extra emotionell och sitter & skrattar för absolut ingenting, eller gråter för att allt känns så tomt.
·
Orkar nog inte skriva så mycket mer - eller tror rättare sagt att jag inte vill skriva mer. Tänker och känner för mycket för mitt eget bästa ibland!!


I know that I'm crazy about you, but that doesn't mean that I'm going to drop my self-respect just so I won't lose you

- Nej jag orkar inte hålla mig vaken.. Säger godnatt med två härliga sommarbilder från gårdagen. :)


Humor!

- Har hur många bilder som helst på datorn nu, mestadels egobilder men orkar faktiskt inte sitta och välja ut bilder osv.. Kunde dock inte motstå att lägga ut denna sjukt roliga bilden på mig och Jelena, som siamesiska tvillingar kanske vi hade hetat Jeilena? ;) Finns nog inte några människor på denna jorden som är lika onormala som oss när det kommer till humorn, påhitt etc.. Bara Jelena som förstår detta men; NO;n, häxan och nu detta - haha, kärlek till dig käraste BV!!


Mina senaste dagar på Axels!!

- Varit hemma nu ett väldigt bra tag från stan/Axels!! Inte fullt så skönt att vara hemma dock med tanke på mitt gigantiska klädberg, sopor och Power King-burkar, godis osv liggandes här och var i rummet.. Time to clean it up I guess? ;)

Anyway så har jag varit på Axels två dagar irad nu. Jelena sov ju här inatt så blev inte så mycket bloggning as you saw!! Började gårdagen på Axels vid 6-tiden då jag drog in till stan med Alle och mötte upp Shady & Jelena där.. Drog ganska snabbt vidare till Axels där det i stort sätt var folktomt? Ja, kan väl säga att det kunde slutat bättre för var både ruggigt kallt när det snöade (!!) och stängde redan vid 9 eftersom det var så dött där.. Well, tjejerna följde med hem till mig och vi bjöd hem Brädan en stund också. Kunde dessvärre inte somna förens vid halv 7-tiden då Jelena och jag satt uppe och spelade Rumble, skrattade osv.. Kan verkligen rekommendera Rumble - ett riktigt beroendeframkallande spel haha!! ;)

- Förutom att Jelena och jag har segat halva dagen här hemma idag så mötte vi upp Fraidoon och Yassir (stavning?) halv 8 för att åka in till Axels again. Fortsatte vårat åkande med killarna och även jag utav alla blev illamående i slutändan haha.. De flesta märker nog att jag är sjukt rolig att åka med på vissa karuseller då jag i stort sätt döflabbar mig igenom hela hahah, antar att det är pirret i magen? ;) Well, mötte även upp Dennis en snabbis och slutade med att jag och Jelena åkte Boozer vilket var världens sjukaste karusell.. Åker runt på en pelare i stolar 50-100 m upp i luften med världens fart - såg liksom hela Halmstad även om jag blundade största delen.. - Harola hade ju också kommit hem till Halmstad igen så träffade henne & Arlinda i slutändan när alla verkligen frös som mest, så drog mig hemåt med Harola. :) Underbar, men jävligt kall kväll.. Tycker det är så sjukt synd när kylan ska förstöra saker som verkligen kunde varit helt felfria annars..?


Finally Axels m. tjejerna!!

Neeext; Axels Tivoli med tjejerna klockan halv 6-6!! :) Kommer nog hem vid 12-1-tiden inatt med Jelena så får se om jag bloggar.. Kör på plattat hår sen gårdagen (det höll!!) och vanlig sminkning förutom den svaga linjen svart kajal under ögonen + en svart volangtröja med klocka & beige jacka m. jeans.


Once upon a time, that's all we have left.


Kvällen/natten!

- Nu är det såhär att jag faktiskt inte orkar föra över några som helst bilder på mig från kvällen så lägger antagligen bara upp några gamla på lagret.

Var på riktigt dåligt humör i början av kvällen tack vare svenska vädret, tröttheten och att planerna lagts ner för dagen, men blev på sjukligt mycket bättre humör så fort jag träffade tjejerna. :) Var en snabbis på Hemmakväll och köpte hem godis & dricka för kvällen som sedan åts och dracks upp utav oss och några killkompisar som också kom hem till mig för att kolla film, lyssna på musik osv. När livet sviker har man iallafall varandra - sannerligen ett riktigt "mamma-uttryck" som man mycket möjligt kunde ha hört från min mamma, de dagar då jag klagar på omständigheterna haha. ;) För övrigt hände väl inte så mycket ovanligt? Alla låg i sängen ett tag, mobilerna var uppe då & då, datorn var upptagen utav någon, Aleksandra var kåt och jag & Jelena rullade runt på golvet. Vardags haha!

Words.

Uttryck!

Fick lite inspiration från en blogg om att skriva upp alla sina favorituttryck, kan ju vara ganska roligt? :) Har ju ganska många uttryck om jag får säga det själv.

Omg/jesus christ - Två av mina mest använda uttryck som man kan använda till allt. Omg är ju väldigt uttjatat men dessvärre gnagt sig in i bakhuvudet på mig haha!! ;)
Lackaru eller? - Ska jag vara helt ärligt använder jag nog mest ordet lack för att det låter sjukt snyggt i meningen. Får meningen att låta en aningen mer färgglad än om man använt sur/arg hah..
You gotta be kidding me - Säger jag väääldigt ofta till mamma när hon ber mig om saker som aldrig lär hända. När something is to much helt enkelt!!
Äru trött eller? - Haha, ett av mina nyare uttryck som jag använder när någon säger något helt galet eller gör något konstigt. Istället för att skrika "ditt j*vla sär", "vad snackar du om?" osv haha. ;)
Såå ensam! - Ännu ett nytt uttryck. Alltid bra att använda när någon är ensam om att tycka något, bokstavligen talat går ensam eller är lite udda med något. Ordinärt och snyggt (!!)
F*n vad vilsen - När folk är heelt ute och cyklar helt enkelt. ;)
Sluta busa/där var du allt lite busig - Hahah, drivuttryck rent av. Säger det med värsta svenniga barnrösten också hah!!
Jag driver ba'/driveru med mig? - I slutet av meningar eller när någon berättar något sjukt.


Hinner inte komma på en rubrik dvs ett citat för ska äta middag!

- Jaja, bara att torka bort tårarna sen filmen och kanske förklara för mamma varför jag satt här inne och skrek/grät som ett psyko haha! ;) Verkligen varit helt nere idag tack vare vädret och dess omständigheter - ganska ironiskt att en svensk faktiskt är den som tycks vara mest Sverige-trött hah.. Anyway så ska jag sluta klaga och vara glad för att mina fina BV's kommer hit en stund!! :love: Vi ses senare.


Warrior.

Nyss kollat klart Warrior och kan säga att jag skrek ut tårar i slutet.. Jag har aldrig sett en lika bra boxningsfilm - där de får med lika mycket känslor, hur mycket splittringar i familjen kan påverka osv. Handlade kort om två bröder som levde sina egna liv utan någon som helst kontakt med sina familjer, mamman gick bort i en sjukdom och pappan var sedan länge en alkoholist som ständigt misshandlade och svek sin familj. Både bröderna hade haft en svår uppväxt och den äldre brodern lämnade Tommy för sitt livs kärlek och lät honom t hand med familjelivet på egen hand och tack vare det har bröderna inte heller någon kontakt idag. Tommy lever som en ensamvarg så långt bort ifrån känslor som han kan, han hade sin tid i militären och blev klassad som en hjälte där utav sin påhittade broder i militären som ständigt stod vid hans sida.. Den äldre brodern däremot har sitt eget familjeliv med ekonomiska problem och kämpar med sina deltidsjobb för att få ihop det. Både två når en punkt där de beslutar sig för att påbörja boxningen av olika skäl - ekonomiska som inre aggressioner, och deras vägar krossar varandras.
- Båda bröderna har sina ärr. Tommy lever ett liv utan några som helst familjeband, för han lyckas inte förlåta sin egen familj för att ha svikit honom - och den ända han hade dog. Han litar inte på någon och han bryr sig inte om mer än medmänniskor som inte står honom allt för nära medans den äldre brodern gör allt för sin familj som var hans räddning från det komplicerade familjelivet hemma.. Kan bara säga att slutet är så sjukt j*vla sorgligt att man skriker ut tårar i ca fem minuter och även om jag sett många filmer som är mycket sorgligare rakt igenom är detta kanske 1 utav mina ca 10 moments då jag knappt fått luft så mycket jag gråtit för en stund haha! ;) Synd om min kommande pojkvän eller haha..? Är också ett extremt plus att Tom Hardy är så sjukligt snygg!!




I'm still waiting for the day when I feel so absolutely comfortable that I don't need to think about all of those things I can't say or do.

- Säger godnatt nu & vaknar upp imorgon med ett jävligt taggat humör för att fixa mig osv till Axels!! :) Någon frågade mig vilka bloggar jag läser och ja, varning för sjukt lång lista & kommer säkerligen glömma någon.. Orkar inte sitta och krångla med "dold webbadress" bakom namn så att det ser snyggare ut, så ni får bara en vanlig trött lista. Läser dessa bloggar utav olika anledningar - allt från att man blir inspirerad utav de, att det är någon nära vän, personen skriver på ett bra sätt & har kloka åsikter, roligt liv med roliga/välgjorda bilder men finns även de man slöläser lite då & då bara mest för att personen är så sjukt grotesk & motbjudande!! Finns självfallet andra bloggar man hittar bland sina FB-vänner lite då & då, men inga jag lagt på minnet och verkligen läser. :)
http://saawurdyc.blogg.se/
http://aleksandrapetrovic.blogg.se/
http://kissies.se/
http://desireenilsson.se/
http://paow.se/
http://nattstad.se/babysenorita
http://kenzas.se/
http://febbs.se/
http://sarahcarlstens.blogg.se/
http://iiggesz.blogg.se/
http://aagniiezka.blogg.se/
http://thewayulove.blogg.se/
http://elllen.bloggplatsen.se/
http://aalicejunman.blogg.se/
http://marilynsandberg.blogg.se/
http://jockiboi.se/
http://sassys.se/
http://widerstedt.com/

Well, it's called getting over it or getting in to it'


- Har verkligen världens drygaste liv som sitter och lär in hela "The motto" med Drake och Lil Wayne i huvudet så att jag ska kunna den utantill.. För övrigt, börjar jag få svårt för att förstå vissa personer..? Från det ena till det andra beteendet och blir så sjukt lack på att somliga inte bara kan säga rakt ut vad grejen är. Blir ju totalt mindfuckad i slutändan av att sitta & lista ut rent ut sagt, vad såna personer vill/menar haha? ;) Someone who gets me..? Nej men, behöver nog en jävligt bra morgondag!! Skulle inte suttit helt fel med någon riktigt freakad förälskelse/händelse haha.. Trött på att vara den som vill något, eller ja, whatever vill hålla lite privat haha. ;) Känslor på detta plan är inte riktigt min grej. Konstigt inlägg, jo jag vet.

Basically to see a change in me, I'd be losing - so I just ignore you, yeah

- Finally home!! Sov ju hos Jelena i tron på att Axels Tivoli skulle varit idag, vilket vi efter att ha vaknat hur tidigt som helst fick reda på att det inte var.. Verkligen rena rama otursdagen?! :o Well, imorgon blir det thank god mitt efterlängtade Axels Tivoli som helt klart är påsklovets höjdpunkt. Börjar kvällen klockan sex i stan med Shady, Jelena och Ballen och senare vid 12-1-tiden kanske jag och Jelena möter upp Fraidoon och Brädan en stund också!! :)

Hann iallafall bli sminkad utav Jelena och när väl vädret också svek oss så gick vi båda ner på depressions-nivå och beställde pizza haha. This is how we do it!! ;)

A promise doesn't mean a thing to me, unless you do.

- Hejsan!! Varit fullt upptagen hela dagen med att hjälpa mamma m. flytten, vilket har inneburit en massa vändor fram och tillbaks från Vallås.. Ska börja rensa bort all onödig skit inne i mitt rum ikväll också. :) But before that, my beautiful girls are coming so I'll see you later!!

Gårdagens outfit!! - Jeans från VILA, solglasögon från BikBokkofta från KappAhl och converse köpta på DNA-Shoes.

Your behavior is like a question mark for me.

- Nu säger en trött Eila godnatt. Dagen har gått åt på att kolla nya lägenheten, hjälpa mamma lite och en runda ute med Jelena!! Förmodligen Axels Tivoli på Torsdag också så drar antagligen dit med tjejerna dag 1 och dag 2 med B och F också. :) Verkligen höjdpunkten med hela lovet haha!!

Förutom det så ska jag somna till Karatefylla.. En serie alla borde kolla på - haha humor. ;) Avsnitt 1, säsong 1!!

Lot of bad b-tches, but they good to me

- Sitter här och har nyss ätit färdigt min frukost. Funderar lite över vad man kan göra på lovet utan pengar haha..? :question: Allt kan köpas för pengar. Well, Axels på Fredag och kanske Lördag med världens bästa vänner iallafall & imorgon ska jag probably träffa Emilia. :) Var sinnessjukt längesen. Idag måste jag vilket som börja packa lite och hjälpa mamma att flytta lite saker till nya förrådet.. Boring or what? :tired: Men ja, slipper göra så otroligt mycket i slutändan.

1: What eye color do you find sexiest? Ögonfärg spelar ingen roll - har med blicken att göra. ;)
2: White, milk, or dark chocolate mocha? Vitchoklad ofc!
3: If you could get a Sharpie tattoo on your back, what would it be? What's a sharpie tattoo? But well, tatueringar överlag så skulle det bli ett citat.
4: Did you grow up in a small or big town? Did you like it? En liten by - Höör. Förr i tiden uppskattade jag det, nu förstår jag inte hur jag klarade av det. 
5: Your favorite adult as a child? (and not your parents, if they were your favorite) Svår fråga, vet inte.
6: What kind of smoothie sounds really good right now? Banan actually!
7: Most embarrassing moment from your elementary school years? Can't remember.
8: Most embarrassing moment from your middle school years? -||-
9: Most embarrassing moment from your high school years? Gymnasiet? Inte börjat än.
10: Pirates or ninjas? Bara för att jag sett Pirates of Carribeans så får det bli pirater. ;) Jack Sparrow är ju pretty hot hahah..
11: Have you ever climbed a tree more than twenty feet off the ground? Alltså har inte den engelska längduppfattningen i huvudet..?
12: Did you like swinging as a child? Do you still get excited when you see a swing set? Haha, ja loved it, even though I fell really often!! Nu vet jag inte - var sjukt längesen..
13: If you could have any pet in the world, illegal or not, what would you get? Tycker faktiskt hästar är mysiga och älskar deras doft meen hade aldrig orkat med ansvaret.. En hund kanske? Tråkigt svar men vet seriöst inte om jag pallat med ansvaret över ett djur överhuvudtaget.
14: What’s your most favorite part of your body? Haha, mina tänder och mina ben kanske?
15: What’s your most favorite part of your personality? Tycker jag har sjukt rolig humor meeen.. Mitt sätt att se på saker kanske? :)
16: Madonna or Lady Gaga? Neither? Both? Who cares? Öööh, don't know really. Inget fan av någon dera!
17: Have you ever watched the Superbowl all the way through? Haha, är stolt över att ens veta vad Superbowl är så det räcker för mig.. ;)
18: Have you ever watched any major sporting event drunk? Don't watch sport!
19: What’s the most delicious food you’ve ever eaten in your life? Kommer knappt ihåg vad jag åt igår meeen friterad banan var hur gott som helst..?
20: Margarine or butter? Which did you grow up with? Alltså margarin till bakning, stekpannan och smör på mackan eller vaaa..?
21: Whole, skim, 1%, or 2% milk? (Did you know they make 1 1/2% milk?) Bitch please, håller inte reda på sånt.
22: Which continents have you been on? Europa och Afrika..
23: Do you get motion sickness? Any horror stories? Alltså once upon a time blev jag aldrig åksjuk men börjat bli det sisådär någon gång om året.. Att må illa är verkligen det värsta som finns så ja..
24: Backpacks or satchels? Hahah, ryggsäck, nej tack..
25: Would you wear a rainbow jacket? A neon yellow sweater? Checkered pants? Haha, tvivlar.
26: What was your favorite cartoon growing up? När jag var drygt 3 år så var det Teletubbies, när jag blev äldre var det Rasten ett tag och Pippi gillade jag också i perioder, Alice in Wonderland to!
27: If you had to have a cow or a pig, which would you take? Why? - En kossa, för de stinker inte lika mycket och är mest praktiska även om de är fetare - ger en iallafall mjölk och större risk att jag dricker kossans mjölk än äter min egen gris kött. Logiskt va, hahaha? ;)
28: If you had to look at one city skyline for the rest of your life, which would it be? New York har finast view I guess!
29: Longest plane ride you’ve ever been on? 5-6 timmar bara..
30: The latest you’ve ever slept? 15 timmar kanske..? 4-5-tiden eller liknande.
31: Would you buy a sweater covered in kitten pictures? Would you wear it if someone gave it you for free? Ganska snyggt med stickade tröjor med tryck av t.ex Musse Pigg så inte allt för overkligt att det skulle kunna hända!!
32: Do you pick at scabs? Haha, var tvungen att slå upp sårskorpor men ja det gör jag väl!! Dock är tiderna då jag jämt var helt skadad någonstans över.
33: Favorite kind of bean? Kidney? Black? Pinto? Gillar inte bönor något vidare.
34: How far can you throw a baseball? Inte långt iallafall.
35: If you had to move to another country, where would you move? Somewhere, where the environment is slightly different from Sweden's!  
36: Have you ever eaten Ethiopian food? Vietnamese? Korean? Nepalese? How was it? Har jag säkert. Lägger bara inte märke till vart maten härstammar ifrån, utan om den är god daah? ;)
37: Small, liberal arts school or public university? Why? Donno.
38: A relationship with love or one with sex? Ett förhållande ska ju vara kärleksfullt?! - Sex kan man ha utan känslor annars liksom.
39: Do you eat enough vegetables? Äter jäävligt mycket frukt och grönsaker när mamma gjort sallad.. För lat för att göra själv hah.
40: Do you like horror movies? How about thrillers? Var värsta "skräckfilmskåt" ett tag men nu funkar det väl ibland - känns som om alla skräckfilmer har samma story så blir lite uttjatat. Thrillers älskar jag dock!!
41: Would you scratch a crotch itch in public? Try me haha.
42: Do you swear in front of your parents? Eveeeryday!
43: Coolest thing you’ve ever been for Halloween? Häxa antar jag hahaha..
44: If you could change your natural hair color, would you? To what? Alltså min naturliga hårfärg är typ råttfärgad så hade nog ändrat den till en finare blond färg eller mer mildare brunt isånafall!
45: Do you want to get married? Have kids? Ett solklart NEJ.
46: Do you use a reusable water bottle? If not, you should. Var det där en retorisk fråga?
47: City or nature person? Stadsråtta helt klart!
48: Have you ever used something other than “makeup” as makeup? (Like paint? Markers?) Once upon a time I was little you knöööw..
49: Can you walk well in high heels? Even if you’re a guy? Ja! Lite svårt i vissa dock, eftersom jag har konstigt formade knän.


*Rubrik*

Hejsan!! - Kom hem vid halv 12-tiden ungefär, för var ute med tjejerna i kylan haha.. Hemma hos Aleksandra en stund och fixade naglarna också. :) Blev lite halvdant, går ju inte att få så snygga naglar om man inte går till någon proffessionell när jag dessutom har askorta naglar så är det nödvändigt!!

Anyway så blev jag helt sugen på att spela Counter Strike-Source så håller på att ladda ner det nu.. Är sån sjuk spelnörd ibland haha. :blush:

Gråt inte över att du blir mobbad om du själv är en jävel på att mobba.

- En sak som är väldigt omdiskuterat är ju Natti From Hell.. Senaste inlägget bruden skrev var ju sitt avsked, då hon blivit mobbad och inte klarade av det mer. Synd om henne eller? Nej, verkligen inte. Natti har gått runt och mobbat halva Sverige rent utav - har du någon som helst moral gumman?! Hon förväntar sig medömkan från svenska folket nu, när hon själv gjort precis samma sak.. SÅÅÅ sjukt äckligt beteende!! Går inte annat än att störa sig på folk som beter sig på vissa sätt. :S Denna tjejen kanske älskar sina fans - men inte konstigt att hon inte har så många, när hon går och trycker ner fattiga, fula ooooosv. Nej, jag trycker inte ner fattiga överlag utan folk som blivit fattiga pga sina egna val och sedan förlitar sig på socialen osv.. Trycker inte ner de heller - tycker bara att det är fult beteende och att de får skylla sig själva. Barnen i Afrika t.ex. tycker jag hur synd som helst om!!

Well, "nog-klagat" för idag haha. ;) Ska äta lite middag och sen drar jag probably ut med Jelena en runda i det fina vädret!!

Tattare..

- Måste bara dissa en sak som är hur skabbigt som helst.. Såg en mamma och en son sitta inne på en sopstation häromdagen, och pojken lekte medans mamman plockade i soporna. Är det vad man ska lära sina barn? :S Jag blir äcklad utav folk som beter sig som några j*vla tattare. Inte konstigt att man får fobi för tattare när man ser de dagligen..? Vet att majoriteten i t.ex. vissa delar av Afrika är fattiga men här i Sverige finns det möjligheter, socialen osv så att man inte ska behöva vara fattig och går man då runt på gatorna här får man skylla sig själv!! Kämpar man för det så finns det alltid jobb - inte de bästa kanske, men kom igen man behöver inte nödvändigtvis gå runt på gatorna OM man nu inte missat chansen.. Sanna mina ord, jag skulle aldrig gått och plockat i soporna - inte ens om jag varit fattig. Especially inte framför mitt barn?! Föräldrarna är ett barns största förebilder, lär de redan från en början att skaffa sig en utbildning och att kämpa för ett yrke istället för att gå runt som tattare & förlita sig på socialen, plocka i sopor framför de osv..


Intervjun och möbel-inhandling!!

Hemma från intervjun som gick helt okej. Frågade lite om mina intressen, vart jag bodde innan, vad jag skulle velat förändra på området jag bor på osv.. Får se hur det går, men över till det intressanta nu - var ju en runda på Jysk och Blooms!!

Redan köpt hem & beställt allt jag ska ha - so here you go. ;) De tre första varorna från Jysk och resten från Blooms. Sedan tänker jag ju mig en fondvägg som förmodligen kommer gå i färgerna silver, guld, grått, svart eller vitt. Lite roligt också att de i stort sätt dyraste möblerna jag köpte var spegeln och sminkhyllan hahah.. Utseendefixerad? ;)
TV-bord - 499 kr
Bänk till smink osv - 799 kr (1499 kr om jag tar en i större storlek)
Skrivbord - 699 kr
Spegel - 795 kr
Lampskärm - 295 kr

Intervju hos HFAB!

- Godmorgon!! Vaknade nyss och satte på datorn, and guess what..? Den gick igång på första försöket haha. ;) Min kära rensning måste ha gjort lite underverk!! Brukar ju vanligtvis behöva starta om den ett x-antal gånger innan den går igång och fungerar perfekt.

Fick nyss ett samtal från HFAB dessutom om sommarjobb.. Ska på intervju om två timmar, så måste snabbt ljuga ihop något att säga. - Får man frågan "vad är du bra på?" så måste man ju ha ett bra och exakt svar. Saken är bara den att jag är urdålig på allt praktiskt och finns ju verkligen no risk, att jag får chansen att sitta och skriva osv (!!) Well, får försöka skrapa ihop några bra kvaliteter hos mig som kan vara användbara inom praktiska arbeten haha.. :( Damn, jag som ville åka till Jysk, Blooms osv med mamma och kolla nya möbler till mig..

Filmrecensioner - The Triangle + Extremely loud incredibly close!!


Stilrent med stort S!

- Ögonorgasm or what?! Efter att ha läst Kissies, Dessies, Paows och Kenzas blogg ett långt tag nu antar jag att man blir lite påverkad och sitter & drömmer om speciella märkesplagg/outfits haha.. Tänk er bara outfiten ovan med en stram hästsvans på väg till jobbet genom storstaden någonstans ute i världen..? ;) Already thought about the whole "abroad-thing" men återstår bara att se om jag återupphåller mina ambitioner angående det haha..

Nej men en standard t-shirt från Lacoste, Rolex-klocka i guld, Marc Jacobs-väska och ett par hederliga Jeffrey Campbell i nyare modell!! :love: Kappan och byxorna är jag inte säker på vart de finns att köpas, ganska ovanligt att jag ens gillar vida byxor men i stilrena fall som dessa så. ;) Vill dock inte ens veta vad hela denna outfiten går på, antar att klockan och väskan tar hem det mesta..

Det är inte dig det är fel på, det är samhället.

- Nu är det både städat här inne, jag är färdigsmörjd efter en dusch och ska måla tånaglarna vinröda even though jag egentligen inte tycker det är särskilt snyggt haha.. Antar att det är känslan utav det? ;)
Btw så har jag märkt att jag har fått lår och smalbensmuskler hahah - vet att det låter ganska ridicolous med tanke på att det kommer från mig, men klackarna har nog gjort lite nytta iallafall mer än att bara vara snygga..?

We had a unsaid promise made, and then we broke it together without a word.



26/3-27/3 - Ön med underbara 9A!


I'm still spending every dollar they encouraged me to save.

- Hej på er!! Jelena drog nyligen hem och jag har suttit här i drygt en timme och rensat datorn på alla bilder, program och onödigheter.. Måste ju fräscha upp min baby haha. ;)

Igår vid 6-tiden drog vi först till Shady och satt där ett tag med ostbågar, chips, läsk osv ett bra tag.. Efter en runda utomhus så gick Jelena och jag hem till mig med världens mest peppade humör (?!) "Fan vad ensam", "Är du trött eller?" Haha, undrar ju om man är helt normal liksom.. Vilket som gick vi ut en sväng i kylan för att kolla Harolas nya hårfärg som hon för övrigt passar hur bra som helst i!! :) Inte många som passar som gingers..
- Självfallet glömde vi bort att ha "Earth Hour" så en någon timme senare körde vi på ett lite halvhjärtat försök till det här inne i mitt rum haha.. Förutom musiken som var på, på datorn så var iallafall lampan och TV;n släckt i drygt 20 min. ;) Well, nu är det Söndag och mitt rum är som vanligt stökigt så antar att jag har en del städning, duschning osv att göra. Uppdaterar er senare!!