My last week.

Bilder från Instagram. Följ gärna; eilajohansson :)
- Hej på er again.. Min dator funkar som sagt inte och har verkligen haft full upp de senaste dagarna med att vara ute i solen, grilla, bara umgås med vänner, kollat Eurovision och Sverige vann för övrigt (!!) :) Det slår helt seriöst att sitta inne vid datorn när man har a blast med sina närmsta. Verkligen helgrymma sommar-dagar!! Well, dåligt minne som jag har så minns jag inte riktigt mina senaste dagar detaljerat.. Räcker väl med att berätta lite om my yesterday.
-
Började kvällen hemma hos mig med lite pizza, bakelser och godis. ESC började och vi kollade på alla urkassa bidrag as usual.. Tycker verkligen aldrig att bidragen är någorlunda bra. - Verkligen inga låtar jag skulle kunna lyssna på till vardags liksom, utan mest dryg schlager!! :( Well, detta året var iallafall Sverige, Ukraina, Cypern och Danmark helt okej. Vi alla blev verkligen helt till oss när länderna kom med sina röster.. Satt och skrek som judar - så pass högt att Securitas kom hit för att klaga (dock kunde de ju inte undgå att skratta åt oss haha..) Stolt svensk really!! :thumbup: Btw, visste ni att Sverige ligger tvåa i Eurovision med att ha vunnit flest antal ggr dvs fem för våran del..? Irland tar första plats med 7 vinster. Pååå det, så hade 10 utav de 26 låtarna i Eurovision detta året skrivits utav svenskar dvs drygt 39-40% utav de. ;) Inte nog med det så är Loreen med i historian för att ha vunnit med så pass höga poäng ooooooch att hon var den som fått flest antal 12;or genom hela historian (!!) Hela 18 st 12;or vilket är historiskt. Hahhaha, nej, ingen lär väl ens orka läsa detta men ibland vill man bara trigga på lite med sitt lands positiva sidor haha!! Sverige är faktiskt väldigt bra musikaliskt då de skriver låtar till Madonna etc..
-
- Jaaa, nog med en lång svensk Eurovision-historia haha. ;) Efter Eurovision var vi alla (almost) på ytterst bra humör och gick ut en sväng för att sjunga/dansa och träffade även Dennis, Fraidoon, Arian och Stefan ett bra tag. Kom hem vid halv fyra då mamma inte var på så värst bra humör ooooch idag har tjejerna hjälpt mig med att städa och baka till mamma!! Grattis på mors-dag mamma och tack till mina fina brudar som hjälpt mig idag. :love: Ps Jelena; mamma såg det på halsen hahaha... Tror nog att hon börjar undra snart?

Bilder från den senaste veckan!!


- Hinner tyvärr inte blogga, men här har ni lite bilder från den senaste veckan.. Bla bilder på mig före ett barnkalas (som jag även stressar till nu), en skön sommarkväll på stranden m. Harola och Jelena, en kort dag på stranden med killarna och lite god kinamat. Har tusentals egobilder ni lär få med tiderna!! :)

Update after a long time!!

- Varför har jag inte bloggat? Simple answer. Min dator har helt enkelt krånglat sönder och jag har faktiskt ägnat mycket tid till att vara en god familjemedlem och delta aktivt i familjelivet haha (!! ;)) och att vara ute i det fina vädret med underbara vänner. Orkar inte gå in särskilt utvecklat på det meeen kan ju iallafall berätta lite om what's on my mind for now..

- Vädret är underbart men mamma vill tydligen ha mig hemma för att hämta ut lite saker på Apoteket osv ikväll. Jaja, who gives a F - själv är jag bara riktigt glad över att ha fått både skolavslutningsklänningen och skorna + bilderna som jag beställde från Fuji!! :) Snacka om att jag kommer pimpa min vägg med bilder tillsammans m. nära & kära.. Pimp my wall or what?

- No pictures så får sno bilder från Facebook.. Jelena gör inbrott på skolan efter skoltid hahah..

This or that.

Gossip Girl eller Sex and the City? Hard one men hmm.. Gossip Girl ändå!! Dock har SATC bättre citat. :) 
Starbucks eller Espresso House? Same shit, different name - får trots det bli Espresso House eftersom att jag i stort sätt bara ätit något ynkligt kex från Starbucks.. 
Glass eller Tårta? Glass easily.
Nyttig eller onyttigt? Onyttigt, meeen som många inte tror så gillar jag faktiskt nyttig mat också OM den serveras på restaurang eller dylikt haha.
Shoppa eller fika? Äääääh...... Av att fika får man värsta mys-känslan men shopping varar längre soo shopping!! ;)

Bada eller sola..? Sola.
London eller New York? Never been in any of those towns men New York verkar ballare rent yrkesmässigt, shoppingmässigt, stadsmässigt osv osv...
Sverige eller USA? Sverige är ju mitt hemland och aldrig varit i USA så får väl säga Sverige. Tror dock jag ändrat syn på det ifall jag fått besöka USA. 
Havet eller Pool? Havet, no question about it!!


Julafton eller Födelsedag - Båda är överskattade haha.. (Säger som Kissie hahaha)
Vinter eller sommar? SOMMAR!!
Sminkad eller Osminkad? Mycket skönare att vara osminkad och ser egeeentligen inte så stor skillnad (enligt andra).. Smink är så himla jobbigt när man heter Eila Johansson pga att mina "ögonglobar" är formade inåt så kladdas aaaalltid mitt smink ut. Roligt också att jag i slutändan oftast är sminkad haha!! ;) Inbillar väl mig själv att jag ser bättre ut.
Pojkvän eller singel..? Just nu? - Förhållande. Starting to feel forever alone on reaaal hahhaha...
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad, dock är de flesta raggningsmetoder så sjukt bonniga. :S
Smsa eller prata i telefon..? Alltså jag är världens mest asociala person när det gäller att smsa, prata telefon osv FOR THE MOST. Finns gånger då jag pallar men annars så smsar jag verkligen aldrig och pratar bara telefon med J och A i princip so none of them!!
Ful och rik eller Snygg och fattig? Ful och rik. Pengar kan ändra på det där med ful.. ;)
Hemmakväll eller utekväll? Depends on with who. Nej men, som sagt det varierar lite..
Red Bull vodka eller Öl? Ogillar öl starkt så ja! (Dricker dock vid nödsituationer)
Sova naken eller med pyamas..? Pyjamas. Skulle känts asmobbat om jag låg naken för mig själv i min säng, liksom asgarv hahahhah!!

Rosa eller Blå? Rosa.
Sova eller Vaken? Hahaha, alltså jag äääälskar att sova och pratar alltid om hur skönt jag ska sova bla bla bla men i slutändan är jag oftast ute, pluggar eller gör annat så vaken när det är helg at least. ;)
Blogg eller Facebook? Blogg. Både att läsa och skriva!! Är dock FB-addict men känns liksom som en del av vardagen - bloggar däremot kryddar till vardagen.
Känd eller okänd? Okänd och känd inom buisness-världen haha!! ;)
Shoppa eller Blogga? Fan vad svår! Nä, inget svar på den - sug till båda from time to time.
Drömjobb.. Modell, skådespelerska eller sångerska? Modell. Enkelt svar, orkar inte motivation haha.
Kenza eller Blondinbella? Satt f*n och funderade över denna aslänge.. Båda har en bra syn på världen, är kloka osv - båda ser ända healthy och bra ut och båda har ett bra liv?!?!? Hade ju hellre haft Kenzas underbara utseende, garderob osv meeen Isabella verkar ju liite mer framåt och seriös? - Hon har liksom byggt upp något seriöst och verkar vara en snäppet högre affärskvinna så får väl säga Blondinbella!! ;) Hard choice.

Strange what desire make foolish people do'

Jag förlåter dig för allt om du har något att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår något problem, säg till så kan jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

Jag ljuger för din skull, om du har någonting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är något du önskar
Veronica Maggio – Kan inte säga nej





We all love to make fun of religion..

- Hahaha, alltså en kompis (Stefan som säkerligen lär läsa detta som den stalker han är ha-ha) kom med världens bästa quote!! :) Sannerligen ett sant citat. :love: Jag tillägnar faktiskt dig detta inlägg Stefan, ovanligt nog, trots att jag mest bara gett dig riktigt taskiga smeknamn hahah.. Har verkligen längtat efter en ateist-kompis som aldrig har uppenbarat sig förens nu hah!!

- IF ONE PERSON HAS AN IMAGINARY FRIEND, HE'S CRAZY.

IF MANY PEOPLE HAS THE SAME IMAGINARY FRIEND, IT'S RELIGION?




Jag vill ha dig på ett syndigt sätt, så det blir gyllene tider när vi två blir ett'


- Hej på er!! Varit hemma sen 10-tiden och har före det varit på E-stop med Michael och både ätit + köpt presenter till Evelina. Hur fint väder som helst så satt ute i det fina vädret!! :) Därefter var mamma och jag hos Michael ett tag där jag var tvungen till att städa mitt gamla rum och satt också och åt ett bra tag. Märks att man känner sig hemma när man går och rotar efter mat i skafferiet haha!! ;) Michaels home will always feel like home.
'
Det är sjukt hur bra jag trivs tillsammans med Michael.. Ibland, även de stunder då jag inte är överdrivet irriterad på mamma, har jag funderat på att bo hos Michael ett tag. Vet om att jag skulle få det ifall jag velat - & tror dessutom att det hade påverkat mig positivt even though mamma klagar på hans dåliga inflytande med alkoholen & hans vanor.. Michael och jag passar liksom ihop. - Jag känner mig trygg med honom, han lär mig så otroligt mycket (omedvetet), hans råa skämt går faktiskt hem ibland och vi har samma syn på mycket här i världen. :) Mamma och jag är så otroligt olika - jag är smart hon är dum, hon är lite halvt andlig jag är realist, hon har den där mamma-genen som innebär att vara positiv, petig, tjatig och irriterande och jag är rena motsatsen. Visst, jag älskar min mamma - men skulle inte skada med lite uppehåll från våran tillfälliga irritation oss emellan? :) We'll see!!

Let's get rebellious - tired of being a good girl'


Your dreams can be reality'

- Blir det tråkigare? Denna dag måste jag helt enkelt ägna på att köpa presenter nere i stan & fira min föredetta låtsaspappa, Michael, som fyller år!! :( I och för sig förtjänar Michael en riktigt bra födelsedag - så grattis till honom ( :love: ), men är ju som bekant inte en familjemänniska. Well, time to get started!!


Dagar!!

10. Hur jag muntrar upp mina vänner när de har det svårt
- Detta är väl inget de flesta tänker på..? Antar att man automatiskt finns där för dem man bryr sig om. Märker man av att de är ledsna finns man där för att snacka, hjälpa till, komma med råd och personligen skulle jag nog vilja säga att jag är ett ganska gott stöd för andra - dock kanske inte mig själv haha..

11. Detta får mig att gråta
- Haha, jag är en riktig mjukis så bara att sätta på en sorglig film, något sorgligt kärleksklipp mellan två favoritpar i någon serie eller liknande.. Annars gråter man väl vid känslosamma tillfällen - men det gör väl alla, så behöver väl egentligen inte skrivas här!! :)

12. En bild på min handstil
- Fokusera på texten, inte min fula min haha!! ;) Skriver snabbt och slarvigt, I know..

13. Ett favoritklipp på Youtube
- Förlåt men alltså YOUTUBE..? Soo 2009 haha, nej skämt åsido men har verkligen inte koll på klipp där.. Eller okej, kan väl ta något klipp på Chuck och Blair sen dagen; http://www.youtube.com/watch?v=JQyflr0nMOE

14. Min dag i form av hissar & dissar
- Observera att jag verkligen är på Diss-humör idag och att denna punkt oturligt nog kom upp på värsta negativa dagen haha!! ;)
- Ehm, fick väl mig något skratt imorse hos Alle I guess?
- Mitt hår har ovanligt nog sett helt okej ut uppsatt.
- Fått reda på att mamma kommer köpa ett Hallands-kort till mig i sommar så man får åka runt med buss & tåg i Halland obegränsat hela sommaren (!!)
- Hittat kärleken i Desperate Housewives.
- Blev väckt astidigt utav Aleksandras bröder..
- Upptäckte att jag hade världens fetaste hår och började störa mig på det as usual!!
- Kom hem till en jobbig mamma som tvungetvis måste äta mat med mig i köket.. Man bara, att äta med familjen är totalt gammeldags och urtrist. :tired:
- Fick värsta känslo-kicken och varit på böl-humör halva dagen i princip.
- Jag är hur trött som helst men är dessvärre medveten om att jag måste duscha snart.. Åååååh (!!) :mad:

There's to many questions and a lack of answers.

- Börjat kolla Desperate Housewives nu.. Lite halvt sådär Sex and the City-inspirerad, eller tvärtom tycker jag? ;) Well, time to go hard on TV-programmes again!!

Dagen idag då? - Ja, vet inte vad det är men varit så emotionell idag.. Bara tänker och tänker, överväger och överväger och det finns så många olika tankar & känslor i mitt huvud just nu. Känns inte som att jag har någon familj för tillfället, eller inte haft på länge om man tänker efter? Ibland undrar jag hur man som familj kan känna en sån stark gemenskap, en sådan där otrolig sammanhållning som man hör om - men aldrig egentligen känner. Av egna erfarenheter är det snarare "Familjen kommer och familjen går, men vännerna återstår." Jag har ingen familj - och den största delen utav släktingar/familj genom tiderna är borta för längesen. Är det så himla konstigt att jag inte känner någon kärlek till de flesta i mina kretsar inom familjeväg..? Är det så extremt, himla konstigt att jag inte knyter an till någon pga det? Jag tror nog inte folk förstår hur otroligt mycket släktingar genom tiderna jag har haft som bara försvunnit. Till slut kommer man till den punkt då man blir känslokall per automatik.
-
Ibland önskar jag att jag kunde tro. Allt hade varit så mycket lättare, allt hade haft sin dolda lösning som alltid hade sin tröst. Jag önskar verkligen att jag kunde undangå de här uppenbara, logiska, realistiska förklaringarna som är so far away från någon Gud, ett öde osv med allt bullshit.. Man hade sluppit tänka, man hade sluppit undra om det verkligen behövde vara slutet - "för allt som händer, sker utav en anledning", det hade alltid funnits där för en i desperata stunder då man precis insett att man förlorat något som kunde blivit något eller någon man brydde sig om. Istället måste jag vara så förbannat logisk att jag aldrig ens skulle kunna ägna tanken åt något öde, som alltid leder en till de rätta platserna i livet. Man hade inte behövt undra om man gjorde rätt eller fel, om man kunde gjort något annorlunda eller vad som påverkade det hela. "Om jag bara trott på mer än allt realistiskt här i världen som för mig är rena självklarheterna".. - Så kan det heta, så kan det gå men mina frågor återstår.
-
- Mitt liv känns tomt. Jag har världens bästa vänner, en mamma som bryr sig även om jag oftast har lust att strypa henne och vårat "moder-och-dotter-band" blir svagare och svagare för varje dag. Vi bor i en lägenhet tillsammans igen och jag känner knappt att vi har flyttat. Inte förens jag vistas i våran gamla lägenhet känner jag saknaden och allt jag egentligen gör är att gå runt som en dimma i våran nya lägenhet och förstår absolut 0,0 känslomässigt. Det känns som om det varken tillkommit eller fråntagits någonting från mitt liv - jag är bara tom. Vet inte vart jag befinner mig med familj, hem eller någonting honestly. Jag undrar när jag någonsin kommer känna mig stabil, jag undrar när alla eftertankar kommer komma - but they seem to be far away..
-
Nej, jag orkar inte med mina långa, emotionella inlägg in reality. Jag har bara så många ord och frågor som jag inte förstår & jag orkar inte. Säger inte att mitt liv är dåligt - verkligen inte. Jag har haft ett bra liv ändå men tror jag kommit till en sån här svacka då man inte riktigt vet vart man befinner sig? - Jag känner hur någon/något glider ifrån mig just nu och jag vägrar att göra annat än att vara okej med det. Hur gärna man än vill stoppa det så får man bara bita ihop ibland - och kolla på medans det man så gärna vill ha går ifrån en med stora steg, man undrar varför och man har sina aningar - men man vägrar att framstå som något man inte är bara för att få den där 15 minuters tillfredställningen av att tala med personen. För i skymundan utav allt det där så vet man om att det inte kommer leda någonstans & att man i slutändan bara lär stå där med sina känslor och alla dessa ord man borde hålla osagda. Tusentals ideér om hur man ska göra för att få känna den där glädjen igen ploppar upp - men man håller de för sig själv för att slippa framtida känslor. Vissa saker är helt enkelt inte värt de där tusentals blandade känslorna som bara drives you crazy. Det finns de stunder då man just have to see the situation in front of you and do the right thing for your future emotions.


Lackilationsproblem.

- Hmm, bara jag som blir aslack när jag kollar på denna bilden..? Alltså wtf?! Vilken hälsosam människa sviker sig själv för att gå "Allah's väg"? Förlåt, men denna människan måste ju vara riktigt j****vla pantad med brist på eget självförtroende och erfarenhet utav att tänka själv.. :mad: Ååh, jag klarar bara inte av när religion går till överdrift.

I suppose this is the path you'd like to take, and I just have to be okay with you walking away'



Chuck and Blair <3

- Äh, jag orkar inte alltså. Serena got totally lost in the storm, och beter sig hur egoistiskt som helst nu för tiden..? I got faith in her - men tycker bara det är så himla synd för hon har liksom varit min absoluta favorit?! :( Klarar inte av att se Blair och Serena som ovänner. Något som däremot är positivt är ju Dan & Blairs uppbrott, och Blairs kamp för Chuck (!!) Det finns inget bättre par än Chuck och Blair, they totally belong together and now they will be. :love: Obs; Som ni märker har jag kollat Gossip Girl-senaste avsnittet, säsongsavslutningen I think - om ni nu missat det. ;)

Några fina Chuck and Blair-moments;
http://www.youtube.com/watch?v=3--wywXG6_M
http://www.youtube.com/watch?v=HJ03v-_zJrI
http://www.youtube.com/watch?v=JQyflr0nMOE
http://www.youtube.com/watch?v=AR5sMPR7QV0
http://www.youtube.com/watch?v=wfPUef0fypQ

I don't care about how it really is, I just want a good appearance'

- Heeej på er!! Kom nyligen hem från Aleksandra där jag sov med Jelena och Alles kompis Marina.. Hade ju planerat en grej som vi också utförde, fast på ett lite annorlunda sätt kanske hah? ;) Dock var det så himla ovärt så att det inte är sant. Hade verkligen höga förväntningar på det här haha!!
-
Well, kom till Aleksandra vid halv tolv och någon gång vid ett/två-tiden drog jag och Jelena till Andersberg en sväng för att kolla läget.. Stannade vid Fraidoons trapp ett tag & snackade/gick in till hans rum ett tag. När vi väl var tillbaks hos Aleksandra var vi hur glada som helst medan M & A hade lust att mörda oss.. Hade ju vårt lilla roliga med Marinas ögonbryn, näsa, panna, rygg och naglar under tiden hon sov haha!! ;) Roliga eller roliga?

Två oupplagda bilder tagna direkt från Jelenas blogg!! :)

She can f*ck you good, but I can f*ck you betta'

Kom nyss hem från gymmet!! - Så sjukt skönt med lite rutinerad träning och bättre matvanor.. Well, beach-body 2012 here I come. ;) Nej men tränade med en PT idag (som for the fact var sjukt snygg!!) så att jag fick lära mig grunderna, känna på lite osv. Kändes bra faktiskt och har sådär halvont i kroppen nu efteråt, fresh!! Dock kommer jag inte gymma mer där i efterhand, utan ska gymma på ett tillhörande gym här tydligen. No problems for me, om det nu inte är sjabbigt och halvdant där.. Jaja, ganska skönt att ha nära till iallafall och dessutom få ha hela lokalen för sig själv. Får se om jag tycker det känns okej - annars börjar jag bara träna med Jelena eller något på Arenan!! Min mamma må vara snål, korkad, IQ-befriad and the list could just roll over - men är det något som hon verkligen inte snålar med är det min hälsa.. Vet inte hur många dyra tabletter, sprutor etc som hon tvingat på mig för flera hundra/tusen.
+ promenader var och varannan dag på detta givetvis!! ;) Nu har jag dock plugg att göra så vi ses senare mina vänner.

Dryg lista.

[/] Du vet hur man kokar kaffe
[ ] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ ] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[x] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 2,5

[x] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[/] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 3,5

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[x] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[ ] Du kan gå och handla utan att köpa änågot du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[/] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5,5

Min mentala ålder: 17,5 - kan nog stämma bra. ;)




Intryck, plugg, elektronik, umgänge, ärenden mat och sömn..

Vad säger man? - Hej på er I guess!! Pluggat arslet av mig denna kväll och självfallet så får man välja bort sömnen, vilket inte är allt för ovanligt.. Måste ju också vara en självklarhet att hur många som helst skriver kvällen då man verkligen inte har tid att vara social haha. But well, intressanta diskussioner faktiskt!! ;) Hur sant är det inte på en skala 1-10 att dagens ungdomar knappt har tid med att sova? - Vi lever i ett samhälle med hur mycket nya intryck, elektronik osv som helst, vi har plugg, vi förväntas vara sociala, vi har övriga viktiga ärenden (för att få det att låta en aningen vuxet haha) och vi ska hinna äta & sova på det?! Herregud säger jag bara. Vad väljer man bort? - Jo, givetvis sömnen. Får jag säga det själv så lever vi i ett sjukligt stressigt samhälle.
- Förutom denna djupa konversationen som tragiskt nog är sann - trots att många väljer att plugga i sista minut, så har jag ju även skrivit en hel del på politik-arbetet!! :) På vägen lyckades jag övertala en kompis till den högra politiska sidan. Sometimes I just feel so incredibly smart, convincing and completely self-righteous haha. ;) Självfallet ingenting jag är annars dock.. No good side (!!) Except this totally interesting fact så har jag även varit ute i ca 1,5 h med Jelena en runda för att andas ut lite och kom nyss hem.. Måste dessvärre duscha nu så får väl se vad mamma har att säga om det dagen före nationella hmm..? Well, see you tomorrow!!


Ny kategori - skolan!!

- Ny kategori här på bloggen som jag personligen tror kan bli riktigt intressant haha!! ;) Skolan är ju i stort sätt halva mitt liv - tragiskt nog, så kan väl vara ganska kul att blogga lite om skolan ibland..? Jag skulle tyckt det varit hur kul som helst att kunna läsa t.ex. andra småbloggares skolarbeten ibland för att se hur de tänker & hur de skriver, men det kanske bara är jag? :) Lär dyka upp lite annat inom skol-kategorin också säkerligen.

Ja, except that så är jag i full gång med allt plugg!! Kände mig lite produktiv när jag satt vid Facebook och latade mig som vilken annan dag som helst & fick syn på en status om skolan haha.. Hur skönt skulle det inte vara att få undan en hel del plugg? - Precis, and that's exactly what I'm going to. :thumbup:

Busringningar!!

- Hahaha, jag dör!! Måste bara tipsa om BB-deltagarnas busringningar.. Förstår inte hur de kan hålla minen dock?? Skulle skrattat fördärvat igenom hela samtalet haha. :) Kolla/lyssna HÄR!!


Vi ses efter HFAB och plugg!!


It's just stupidity to spend our lives - claiming for somebody else, but either way that's all we do

- Home again!! Verkligen lyxiga skoldagar på sistone.. Slutat hur tidigt som helst och haft studiedagar hit & dit pga alla pingst-dagar etc. Skönt med ett kristet land ibland ju!! ;) Dock klassas Sverige som världens nästminsta religiösa land men men.. Heldagar skadar ju inte haha?
-
Från det ena till det andra, så var jag på topphumör bara för några timmar sen då jag insåg att vi slutat för dagen, men det höll ju inte så länge.. HFAB ringde och bad mig gå dit för att skriva på ett avtal. Vem orkar? Måste gå ända till Andersberg nu också som ligger 30-40 minuter härifrån. :( I'm not in a good mood!! - Trots att jag egentligen bara har lust att slänga igen luren i örat på de och skita fullständigt i sommarjobbet så får jag väl ta mitt ansvar.. Även om de ringer under världens mest fullspäckade vecka så (!!)
-
Här har ni några bilder från skolan. :)


Nighty nighty!!

Nej, man känner att livet förfaller när man sitter och kollar Big Brother 24/7 & inte kan slita sig från det.. Herregud alltså, dags att säga godnatt nu. :) Vi ses imorgonbitti vid 5-tiden!!

Choose guy by your heart, not your head.

- Tjena, tjena!! Tänkte att jag kunde skriva lite om kvällen igår när det ändå är paus i Big Brother Live.. :) Ägnade i stort sätt hela kvällen på att lacka på mamma pga cykelproblem.. Ja, herregud, orkar inte ens ta upp det här. Lär bara bli på dåligt humör så känns inte lönt!! Trots mitt dryga humör så var Jelena med på att dras med mig till min gamla lägenhet och Linehed.. Lite blandade känslor hela kvällen - från tårar till skratt till lackilationsproblem haha. Jaja, söt BV man har som orkar med en under värre tider också hah!! ;) Träffade även på några ute som vi stannade till för att prata med.
-
Dagen idag har vi bara segat rakt igenom, som alla andra Söndagar I guess? But well, ska fortsätta kolla BB nu så vi ses mina vänner. :)


Vilka skor?!

- Ångest, ångest och återigen ångest.. Vet verkligen inte vilka skor jag ska beställa till skolavslutningen?! Har redan beställt eller ska beställa en klänning idag från en katalog jag har här hemma som är hyfsat billig. Ville köra på en billig klänning eftersom att jag knappt använder klänning annars & ville köra på några snygga skor istället som är såå mycket roligare att beställa!! :) Dock får man lite ångest av att kolla på alla skor haha..? Om jag ska vara ärlig så lär de första skorna passa bäst till klänningen, men de är liksom dem ända som är på rea och känns lite halvt fattigt att beställa på rea..? Kanske kan beställa dem och köpa något annat till in real life hmm?

'

- Ja, kan väl säga godmorgon nu? Vaknade vid 2-tiden och har sedan dess varit ute på en PW och segat framför datorn.. Detta låter väl säkert ridicolous men mina promenader de senaste 1,5 veckorna har fan lönat sig!! Har ju varit ute mycket på det i längre tider, men känner mer muskler på smalbenen än fett nu haha. :) Skulle aldrig säga såhär om det inte var för att jag verkligen kände skillnad - men mina smalben värker ständigt när jag går och tror nog det är en förändring jag känner!! Skrattar nästan åt mig själv när jag säger det men är det något jag har så är det benmuskler. Kanske inte runt låren men runt smalbenen, åtminstone på sistone haha!! ;)
-
Well, nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och därefter ska jag nog äta frukost I guess.. I'll see you later, får se vart dagen tar en med tanke på det halvt regniga vädret.


I need some love, I need some love in my life'

- Ja, hej på er. ;) Vinkade iväg Jelena, Dennis och Aleksandra för drygt en timme sedan och sen dess har jag bara suttit här och degat i princip.. Blev ju en runda i stan med tjejerna for once - blivit lite väl mycket killhäng på sistone ju haha.. Well, what so ever så träffade vi på Fraidoon, Alban och Dennis inne på MC ett tag efter att vi gått runt, tagit bilder osv så drog med oss Dennis hem till mig där vi i stort sätt bara ätit, suttit framför datorn och snackat. Alltid lika roligt trots våran brist på fantasi haha.. ;) Älskar er mina fina vänner, trots att jag blev lite trött på tillvaron och fastnade i min musik istället för en stund haha!! :love:


Glömda dagar #5

2. 5 olika outfits
För första gången i världshistorian så tänker jag helt enkelt bara be er kolla in kategorin "Outfits" haha. ;) Alldeles för lat för att sitta och leta igenom datorn, men en kan ni väl få from last summer!!


3. En låt jag lyssnar på när jag är glad och en när jag är ledsen
- Hmm, just gonna check my Spotify-list.. The National – About Today (Live) - Det var den ledsna och häär kommer den positiva; Adrian Lux – Can't Sleep - Radio Edit - tog bara några utav de nyare helt enkelt men finns hundratals. :)

4. 10 saker jag gör vardagligen
- Kollar mig i spegeln
- Lyssnar på musik
- Är inne på Facebook
- Äter ägg
- Sjunger
- Smörjer in mig i någon form av kräm
- Klagar/lackar
- Skrattar
- Tänker på min varma & sköna säng
- Tar egobilder
(rolig vardag eller vad tycker ni? ;))

5. 3 saker jag hatar och 3 saker jag älskar
Hatar-listan
- Jag hatar verkligen korkade personer. Tror nog jag klagar var och varannan dag på hur mycket jag stör mig på dessa meningslösa människor..
- Jag hatar.. Fett hår. Euw, euw och återigen euw säger jag bara. :S
- Jag hatar att diska/städa/laga mat, kan verkligen förstöra hela ens dag med sådana sysslor.
Älskar-listan
- Jag älskar att lyssna på överdrivet hög musik!! Man blir verkligen helt peppad i kroppen.
- Jag älskar personer som bara är allmänt sköna, personer man egentligen inte riktigt kan förklara vad det är man gillar med dem. De är bara förstående, trivsamt häng, småroliga, karismatiska och lättsamma.
- Jag älskar känslan utav att absolut inte ha någonting planerat utan att bara kunna umgås med de närmsta i fint väder med absolut ingenting på denna jord att tänka på. (Händer ju dock inte ofta eftersom att man alltid har småsaker som irriterar en att göra)

6. Vad jag tycker om min kropp - för och nackdelar
- Ska jag vara ärlig är jag lite halvt missnöjd med min kropp. Jag har väldigt höga krav på mig själv, både i skolan och annars såå kan nog bero lite på det också.. Jag ogillar min mage - det är nog det ända jag verkligen ogillar också? Dock gör det en hel del att man ogillar magen tror jag pga att den liksom är en stor del av kroppen - som är placerad mitt i smeten haha, kan ogilla mina armar iblaaand också. Tycker faktiskt helt okej om resten av min kropp och speciellt mina ben + nyckelben!!


7. Någonting som har förändrat mig
- Jaa.. Halmstad-flytten kanske? Jag har en helt annan syn på hur saker och ting ska se ut. T.ex. finner jag det inte okej med att leva som bonde med hemska, slitna, mjukiskläder och att bete sig bondigt eller tattar-aktigt som exempel.. Blivit lite divigare och mer krävande än jag bodde i Höör tror jag. Positiv kritik dock!! ;)

8. Saker jag vill förändra med mitt utseende och varför
- Jaa, magen är ju inte direkt mitt utseende utan mer min kroppsbyggnad så ja, antar att jag får rikta in mig på ansiktet? Jag är nöjd över min ögonfärg, näsa och läppar - men kanske en aningen tydligare kindben (typ som när jag plutar med läpparna all the time) och liite lägre panna, även om jag är osäker på ifall det skulle funka på mig haha? :)

9. Min åsikt om storbloggarna
Okej, ska vi räkna Kenza, Kissie, Blondinbella, Foki, Paow och Dessie som storbloggarna eller? Blir väl en aningen jobbigt att få med alla. ;)
-
Först och främst kan man väl säga att jag ogillade Desiree, Alexandra och Paulina under deras fjortisperioder men de alla har växt enormt som personer!! Dessie har blivit en motiverad, positiv och skön tjej med världens finaste utseende och personlighet verkar det som på bloggen. :) Alexandra är en ärlig, stark, good-looking brud med självdistans som samtidigt kan provocera på ett roligt sätt istället för ett elakt numera. Dock förstår jag mig inte på hennes syn på kroppen.. Hon är ju pinnsmal?! Back on track, Paulina är kanske inte en utav mina favoriter med tanke på att hon är lite halvt oaktiv och oseriös på bloggen according to me? - Well, hon är en väldigt gullig tjej med personlighet iallafall (compared to before). Kenza behöver vi inte ens tala om - världsfin stil, vackert appearance och en riktigt glad, intressant personlighet!! Fokis blogg läser jag knappt, men hon verkar lite väl "Jaapaaaan"-aktig haha.. Hatar hennes dialekt, uttal och röst dessutom. Sist men inte minst Blondinbella som utstrålar glädje och är otroligt ambitiös & klok.. That's it?




I'm starting to lose you - and I'm almost fine with it.

- Ehm wtf?! Fick nyss reda på att svenska nationalsången inte får sjungas på skolor..? :S Vad är detta? Vi bor i Sverige och vi svenskar är väl stolta över vårt land - ska vi då inte få sjunga våran nationalsång som står för landets stolthet under självaste nationaldagen..? Herregud, snack om att den är rasistisk etc, hör ingenting som helst rasistiskt i den (!!) Jag är stolt svensk och jag sjunger den hur mycket jag vill. :)
Fredrik Swahn – Du Gamla Du Fria

Anyway, så ska jag dra mig mot Jelena nu och därefter drar vi ut med Harola och Aleksandra också!! Ses ikväll mina vänner. :)
Bjuder på en ful bild sen Crazy Day då jag råkade fånga mig själv mitt i ett skratt haha.. Förklarar minen. ;)

Dagens outfit; Kort, regnig skoldag!!

Svart kofta - Ullared (?)
Jeans - VILA
Converse - DNA-Shoes


Vampire Diaries - säsongsavslutningen..

Jag oooooorkar inte!!!!!!!!! Varför vinner aldrig Delena i Vampire Diaries..? :sad: Hur kan hon inte välja Damon? Han är så otroligt underbar och de passar perfekt ihop. Vem träffade henne först? Vem fanns där för henne medans Stefan befann sig någon helt annan stans? Vem är den attraktiva? Vem är den hon väntat så länge på? Vem tänker på hennes bästa? - Nej, alltså jag kommer verkligen sörja Delena i århundranden.. Nästan så jag funderar på att läsa böckerna för att få reda på om de blir tillsammans i senare säsonger (!!) För övrigt blir ju Elena vampyr i slutet, så som Harola sa, hon lär ju minnas att det var Damon som kom till henne först. ;)
Hahaha, jag pallar inte. Är dödsful när jag gråter hahaha.. :blush: Ja, utav bilderna och texten att döma så förstår ni nog nästan vad jag gör just nu. Sitter och bölar till VD med negerbollssmet och mjölk.


Don't turn me into someone who break down and cry'

- Home sweet home.. Varit i skolan en sväng känns det nästan lite som haha? Veckan har endast bestått utav korta, slappa dagar utan plugg i stort sätt. Herregud, slutet av nian kan ju omöjligt vara slapp haha? Tecken på att jag missat en hel del plugg. ;)

Well, nu ska jag äta framför BB as usual och lite senare drar jag till Jelena för att göra en sak som ni får veta senare. - Åååh, sneaky bitch? Haha. :) Drar ut med Harola ikväll också för den delen - längesen.

Tror du att det finns något okänt där ute, som mirakulöst förblev oupptäckt?

- Godmorgon, godmorgon.. Vaknat med lite halvdant humör pga att min dator börjat krångla vid start igen (!!) :mad: Herregud, tycker inte jag ska behöva bli frustrerad varje gång jag startar datorn bara för att mamma måste ha internet på sin..? - Folk som inte kan hantera datorer borde inte ha en heller. Frustreeeerande.

Ja, för övrigt så börjar vi inte förens halv 12 så antar att morgonen kan gå åt på att bara ta det lugnt? ;) Kör osminkat i skolan idag igen med tanke på det gråa vädret. Nu blir det frukost och BB-tittande, syns senare.
Bilder since Valborg!!

I'm not gonna sit here and suffer because of your choices'

- Återigen, hej på er. :) Kom nyss hem och har duschat efter att ha varit ute en sväng med Jelena, Brädan och Dennis!! Blev en del fotande och snack här hemma hos mig också med Jelena och Dennis en stund.. Så goa vänner man har alltså. Dock kanske inte så bra för mina nya bättre vanor att ha vänner här haha? - Blir ju liksom sittandes med allt möjligt ätbart i handen.. ;)
-
Well, förutom denna onödiga infon kan jag inte låta bli att störa mig så otroligt mycket på min mamma. (Låter ju väldigt unfamiliar Eila.. :rolleyes:) - Dubbelmoral och något så överdrivet korkad. Ja, jag vet om att man ska uppskatta sin mamma och det gör jag - hon har sina kvaliteter men jag står för att hon är korkad. Korkade människor borde inte skaffa barn såvidare de inte har ett stabilt & bra jobb av rena slumpen eller rätt val här i livet, då gjorde de ju åtminstone någonting rätt haha? Okej, ska inte vara så unfair, bara för att man är korkad så betyder det inte att det inte finns några bra vägar att gå eller någonting man är bra på. Alla på denna jord har inte hjärnan att tänka med, men säkerligen något annat att bidra med. ;)
-
Min mamma har ett gott hjärta - vilket visserligen inte tar en så långt i denna värld, men hon har sina egenskaper som verkligen en riktigt god människa borde ha, MEN. Tycker dock inte hon skulle skaffat barn med tanke på sitt tillstånd? - Hon påstår att det är svårt på arbetsmarknaden just nu men come on, man kommer ingenstans om man har samma halvdana utbildning som alla andra? Vill man komma någon vart måste man vara bäst. Hårt sagt, men också en sanning i denna värld. :) Well, ska sluta klaga nu. Kan bara inte låta bli att känna mig lite irriterad över att jag ska få lida för hennes val i livet.. Snackar om annat längre bak nu också men orkar rent ut sagt inte sitta & skriva biblar här inte!! Sovdags för min del så vi ses, godnatt. :love:


De 999 sakerna jag aldrig skulle göra vägs upp utav de 999 värre saker jag gjort.


Denna trötta dagen har jag spenderat osminkad med fett hår i skolan.. Herregud, nu i efterhand mår man ju riktigt dåligt över sitt feta, hemska hår. :S Kan heller inte undgå att gå runt och klia mig i håret var och varannan sekund pga att det är fett haha.. Måste se riktigt ofräscht ut, kanske en föraning till löss? ;) Haha, nej tror nog det är lugnt på den fronten!! Well, finns inte så mycket att berätta? - Hade nationella i Spanska vilket nog inte gick särskilt bra men ett svagt G maybe.. Jelena kommer för övrigt snart hit så ska väl borsta ut mina löss. ;) Haha!! I'll see you.

Dödliga i-landsproblem, 911

Okej, allvarliga i-landsproblem här. Panik, riktigt j*vla panik här alltså!! Känner verkligen absistens till duschen.. Typ.. Jag måååste duscha.. Mitt hår.. Det är FETT?!?!??! :| Jag blir allvarligt talat äcklad av mig själv, men senast jag duschade var imorse så kan inte tillåta mig själv att duscha IGEN - för det blir bara ännu fetare då. Ååh, hur kunde jag tillåta mig själv att komma i denna obalans när det gäller håret? Nu duschar jag ju dag som natt, herregud.. :( Måste komma tillbaks till mina bra hårvanor så att inte håret blir fett så fort jag vistas utomhus!! Låter väl antagligen såhär superduper fjollig nu också - men om det är något alla borde veta om mig så är det att jag har innerligt svårt för fett hår. Mhm, jag vet om att det finns folk där ute som inte har något hem och blablabla men nu lever vi i Sverige & jag mår seriöst psykiskt dåligt utav mitt rikligt feta hår.
-
För övrigt så slår mitt hjärta dubbla slag så fort någon skriver till mig på Facebook. Yeah, I said it, and it's fuckin' stupidity. Keep calm Eila, don't freak out about your fat hair and heart-problems ha-ha-ha.. Ironiskt att jag skämtar bort det när det egentligen är allt jag tänker på. But well, I made a promise to myself and I'm not going to break it.. I'm not going to do this to myself.



- De två sista oupplagda bilderna från Instagram!! ;) Goda vänner man har..

Diet, hårdbantning, promenader..?

Okej, känner mig lite halvt "stalker-aktig" nu - men kunde inte undgå att se detta på Facebook (givetvis ;)) Den här tjejen har gått ner synbart mycket på endast en månad?! Hur duktigt gjort är inte det? Innebar visserligen en hel del hårdträning - men lite hopp till sommaren ger det ju faktiskt en.. Jag tycker inte att jag är tjock, bara en aningen mullig. Har lite överblivet fett på min kropp som jag skulle trivts bättre med utan. ;) Ännu en sommar då man ska behöva gå runt på stranden och gömma sig känns inte som ett alternativ direkt (!!) Denna sommaren vill jag kunna satsa helhjärtat på att sola och bli brun vilket INTE ska bli solarium eller brun-utan-sol för min del.. Nu under de kallare perioderna är det okej, men inte under sommaren då Sverige är som finast.
Well, jag tänker inte ha någon form av diet eller extrem bantning utan bara ett hyfsat regelbundet matintag. Visserligen funderat lite på en veckas hårdbantning.. Kanske frukt och vatten? Haha, nej det får jag allt se. Skulle dock inte bli så förvånad om det hände för jag är väldigt naiv när det gäller sånt. Ser inte riskerna utan tänker bara "syns det inte så skiter jag fullständigt i det".. I och för sig börjat med den vanan att jag gör 100 situps om dagen och går runt 45 min-1 timme!! :) Vi får allt se till sommaren.

All that counts are your status,paycheck and appearance 'cuz no one gives a F about your adorable family'


Orienteringsdag med regn.


Ja, ni ser väl själva mina vänner.. Det regnar ute men hade som tur var uppehåll medans vi orienterade - blev dock inte så mycket springande i skogen eftersom att vi gav upp ganska snabbt haha!! ;) Idrott känns verkligen som ett överskattat ämne, inte särskilt många som går vidare med det i framtiden heller. Hur säkert är det på en skala 1-10 att satsa på någon form av sport..? Är man med om någon skada eller liknande har man inget annat val än att vidareutbilda sig. Well, ska anyway äta snart - när mamma väl gjort klart maten. Inte konstigt att jag ogillar hemmagjord mat när man måste hjälpa till med att vispa grädden till maten? :S Är både godare och mer bekvämt med restaurang-mat, will be my standard in the future. Jaja, ses senare!!

I almost swallowed my pride for you honey'

- Godmorgon på er mina goda vänner!! Vaknade i stort sätt nyss och har tagit på mig dagens trötta outfit, perfekt till orienteringen.. Vi fyra tjejer i vår lilla "grupp" haha - tyckte det passade perfekt med osminkat idag så vi alla kör a'la naturale. ;) Skönt som in i, speciellt i detta regniga vädret faktiskt!!

Well, vi syns efter orienteringen, puss.
Dagens facelook i princip, dock bilder tagna förra veckan. :)

Jag saknar dig mindre och mindre - jag har glömt dig en vacker dag'

- Nu tar jag och säger godnatt för ikväll!! Har en hel del att blogga om imorgon men orkar dessvärre inte med det nu.. Gotta get some sleep before orienterings-dagen på Ön med alla nior. Har ju bättre motion än någonsin förr så.. ;) *host host*

Bilder från min Instagram!! Lägg gärna till mig där; Eilajohansson :)

Senaste tiden i bilder!!


It's to bad that love is blind.

- Nu bor jag utan Michael, ensam med mamma. Känner mig lugn och helt okej med det - kanske för att jag i slutändan vet vart jag har honom eller för att jag är allt för van vid avslut. Kanske lite både och tom? Trots flytten från både ett område och en viktig person i mitt liv är det ända jag kan tänka på far from that..
-
Kan inte låta bli att störa mig på en viss person som ständigt ska sända ut olika signaler. Vissa saker är obvious för oss alla - ageranden, påståenden, händelser och ord som vi alla vet vad de betyder.. Varför då blunda för de, eller spela dum?! Vet att detta inlägget är sjukligt onödigt och vill heller inte skriva ut allt för mycket - så kanske blir en aningen rörigt pga det.. Vissa saker kan jag ha överseende med, saker som jag kan tänka över, ändra åsikt om och tom be om ursäkt för så pass att jag medger att den andra personen hade rätt MEN.. - Det finns de ageranden som andra gjort mot mig som inte pekar på något annat än just en speciell avsikt. Jag är inte dum för vissa saker är bara så uppenbara. Istället för att såra någon i slutändan eller sända ut olika signaler, så tycker jag ändå att man kan vara uppriktig?! Vad vill du, vad har du för avsikt och varför? Bättre det än att den ena i slutändan står där helt förvirrad, utlämnad och sårad. Jag vet om att jag borde släppa taget och bara bli av med dessa plågosamma tankar som snurrar runt i mitt huvud men jag kan inte, eller snarare vill inte. Är lite självdestruktiv på så sätt, för plågar hellre mig själv än ser någon jag bryr mig om glida ifrån mig.. För trots dessa riktigt distraherande tankar och händelser så för det med sig så j*vla mycket känslor som jag inte vill leva utan. It's to bad that love is blind säger jag bara.

Har iallafall mina fina vänner som distraherar mig från allt för mycket tankar.. Roligt också att man för 1,5 år sedan aldrig någonsin snackade om killar och nu är alla seriösa samtalsämnen just om killproblem haha.. Things change.


Dagens musik är kass (!!)

-          Är det bara jag som finner alla trötta nya artister som urdåliga? Bra exempel är Katy Perry, Lady Gaga, Bruno Mars etc.. Vem uppskattar klyschig musik som man hört tusen gånger förr som dessutom har värsta schlager-lätet? Nej, jag kan inte beskriva det men efter några dagars radiolyssnande ha-ha-ha, så blir man ju nästan lack på Call me Maybe-låten (!!) Finns ingen sämre låt på denna planet – jag menar ”Hey, I just met you. This is crazy, but here’s my number – call me maybe” man ba’ ?!?!?! Alla s.k. ”Disney-artister” enligt mig vilket inkluderar One Direction och ett fleeertal andra band man hört på sistone från bla Shady är ju inte så mycket bättre…
-
- Måste ändå säga att jag har en väldigt annorlunda musiksmak. Gillar oftast det som sticker ut ur mängden och de ända nya radio-låtarna som jag verkligen fallit för måste nog vara Fun – We are young. I och för sig är den låten i sig också väldigt ordinär. ;) Haha, dock sjunger jag och Aleksandra nog inte den särskilt bra i skolan på rasterna..


Well, min älskvärda Spotify-lista hittar ni HÄR!! Har självfallet pimpat den med nya låtar nu när jag finally fått igång mitt internet. :thumbup: Inte så lätt att leva utan elektronik, men mer om det sen.. (De nyare låtarna på listan som inte går att lyssna på hittar ni lätt på U-tube!! Laddar ner därifrån you know.)

 

 


Mina senaste dagar utan internet!!

Hmm, aldrig känt mig såhär mobbad tror jag? – Sitter just nu i nya lägenheten utan internet och gör ett inlägg genom Microsoft Word?! Haha, snacka om brist på liv mina vänner.. Anyway så kommer lite info om mina senaste dagar, like you care.. ;)

-          Har i stort sätt ägnat hela helgen på att packa och hjälpa till med flytten. Ovanligt nog har jag inte klagat för en sekund even though jag vanligtvis lägger över allt på mamma hah.. Mitt rum är en aningen mindre än mitt gamla – actually det minsta rum jag någonsin haft i lägenhet!! – Varit lite halvt bortskämd när det gäller storleken på rummet haha… Well, Jelena hjälpte mig med att montera ihop alla möbler i Söndags så sitter i alla fall i ett fixat rum. ;) Måste nog erkänna att Jelena är bättre än mig på praktiska saker och ting. – Både på att laga mat, tvätta, montera ihop möbler och fixa med hår etc!!
-

Valborg firades i stan med himmelskt väder och riktigt god mat på Avinci. – För att inte glömma underbart folk. ;) Hade ju inte planerat så värst mycket, vilket jag tyckte var lite synd – kunde ju ställt till med något riktigt mysigt på stranden t.ex..? Vilket som måste det sett sjukt komiskt ut när jag, Jelena och Aleksandra gick runt med en stor grupp killar haha!! Gangbang på G eller? Nej, skämt åsido men trevlig kväll vart det. Umgåtts väldigt mycket med killar på sistone..

-

Ja, igår dvs Onsdag, så drog vi tjejer till stan för en runda i affärerna. Sprang dock mest bara runt i det fina vädret och letade efter offer att förfölja hah!! Måste ju sysselsätta sig med något när man är fattig..? J Efter några timmar där så satte vi oss på bussen ut till some random place på landet. Märks ju verkligen hur stadsvana vi är när vi går runt och letar i årtionden efter en busshållsplats som skulle gå tillbaks till stan. Visade sig i slutändan att vi gått förbi varenda j*vla busshållsplats hahah.. Dagen idag då? – Hmm, skulle först åkt ut ett gäng till stranden men det sket sig. Först och främst var inte mamma hemma, dvs no money, och för det andra var det fler som inte ville med så får väl ta det i helgen!! Jaja, ska lägga mig nu för att gå upp tidigt imorgonbitti & duscha… I’ll see ya when I see ya. :) 


Detta inlägg skrevs för några dagar och vad har gjort sen dess då? - Mest bara häng med härliga vänner i det halvfina vädret. :) Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer om min vardag - för kommer knappt ihåg vad jag åt igår haha (klyschigt!!)