Ses imorgonbitti probably!!


Dagens väldigt ofixade yttre.. Orkade inte sminka mig, fixa håret eller ta på mig något speciellt så.
- Nu drar jag ut m. tjejerna, Jelena sover här sen också soo I'll see ya!!

"I know that I'm not doing the right thing, but at least I'm aware of it."

- Här kommer ett snabbt morgoninlägg för ska nämligen iväg ut med tjejerna & sen drar vi probably hem till Shady!! :) Var ju på väldigt dåligt humör igår så hann inte direkt skriva om de positiva sakerna som inträffat haha.. Fick reda på utav vår NO-lärare att jag fick högst betyg i klassen på Biologi-provet (MVG) och att jag kan få chansen att göra ett litet extra-arbete för MVG i slutbetyg. Biologi har ju egentligen aldrig varit min starka sida, men att tänka själv är - guess that's why I got an A haha..? ;) Skäms ju dock lite i efterhand för mitt svar på första frågan hahah.. "En elefant med lång och smal snabel har större chans att överleva i en miljö med trånga utrymmen än en elefant med kort, tjock och krokig snabel har.." - Ja, antar att jag inte direkt tänkte på hur det lät när jag skrev det hah. ;)

Anyway så ställde jag bara en snabb fråga till min mamma om hon trodde att all elektronik (TV;n på nätterna) påverkade min sömn och för en ynka fråga så gick hon till Arenan för att snacka med någon på gymmet där, hon planerade middagarna i nya lägenheten och satt i stort sätt & babblade med mig hela dagen om min hälsa haha.. Typiskt mammor? :tired: Well, gymmet nästa då!!


"How come that the most educated persons have it hardest to believe in new conclusions?"

- Godnatt!! Kollat första delen utav filmen "The triangle" som handlar om Bermudatriangeln.. Verkligen en fängslande film som dock är hur ologisk som helst haha. Jag tror ju verkligen inte på det övernaturliga och det oförklarliga så hade nog agerat precis som journalisten i filmen som totalt kritiserar allt hah!! ;) Hade nog passat ganska bra som utrikeskorrespondent som jag funderat på..? - Att få dra logiska slutsatser, analysera, bara gå efter fakta osv..
http://svtplay.se/v/2738087/meg12_cecilia_udden_om_livet_som_utrikeskorrespondent
- En video på en utav Sveriges främsta utrikeskorrespondenter!! :) Ett jobb som skulle passa mig perfa - omständigheten och att kunna trivas med läget på jobbet, att ständigt uppleva nya omvälvande saker som man får tänka själv kring.


Get rich or die trying

Bob Sinclar – Life (feat. Ben Onono)
Mazzy Star – Fade Into You
Mazzy Star – Lay Myself Down
Drake – Unforgettable
Tyga – Muthaf**ka Up
R.E.M. – Everybody Hurts
Drake – The Motto
Blondie – One Way or Another
Alicia Keys – Like You'll Never See Me Again - Main
DJ Khaled – I'm On One - Explicit Version
Uffie – ADD SUV - Armand Van Helden Club Remix
Sebastian – Embody
DJ Antoine vs. Timati – Welcome To St. Tropez [feat. Kalenna] - DJ Antoine Vs Mad Mark Radio Edit
Ellie Goulding – Your Song
Lana Del Rey – National Anthem
The Game – Hate It Or Love It

Money is the anthem of success'

- Kom hem för drygt en halvtimme sen, tog längre tid än väntat men gick också bättre än väntat according to me. ;) Well well, snackat ut med personen nu och mötte även upp käraste Jelena på vägen hem & snackade lite med henne med!! I'm feeling great så ska nog sitta uppe ett bra tag till och sätta på någon film, städa eller liknande.. I'll see!

Föresten, gällandes Vampire Diaries, när f***n hade Elena och Damon tänkt att få till det?! :mad: I sängen eller personligt, I don't freaking care - just do something hahah..

- Halvgammal bild.

I'm not searching for anything certain, I just want to feel good.

- Hejsan!! Sovit bort en hel del utav dagen nu, behövdes nog I guess.. Denna kvällen orkar jag egentligen inte göra något för har ganska så ont i magen haha, tror bara jag ska möta upp en viss person & lösa upp en sak. - Tror nämligen det är det som orsakat min magvärk haha!! ;)

Hörde nyss Michael och mamma snacka, de ska ju flytta isär/bryta förhållandet och jag säger bara euw.. Inte lust att höra om min mammas sexlust.. :bigeyes: Är inte så naiv att jag inte inser att de har sex, men tror jag skippar sexsnacket tack!! Anyway så ska jag dra mig bortåt nu, kommer nog hem ganska så snart.. Ps; Ni behöver inte oroa er mina vänner. ;)

Ain't nothin' here that my money can't buy

- Godmorgon.. Fixat mig lite snabbt, är så sjukt trött och har jävligt ont i magen så orkar faktiskt inte. :tired: Tror nog jag drar hem från skolan lite senare but well.. Ses after school!!



Even though I won't get to you - I will be proud enough to smile all freaking day


- Mina fina flickor drog hem för en timme sen ungefär och jag har kommit på något så sjukt sensationellt. Kändes som om förlusten var nära all because of me, så nu tänker jag ta tag i det för en gångs skull!! :) Gör jag detta så kommer jag ha tagit världens största steg personligen och även om jag inte lyckas så vet jag iallafall att jag kämpat för något jag vill..

But back on track now.. - Vi drog ju till Orient's i det fina vädret och satt där ett bra tag med våra kebabtallrikar och snackade. After that besökte vi det nyrenoverade Hemmakväll på röda mattan och allt haha.. ;) Finns verkligen inget annat ställe där jag känner mig så sjukt hemmastadd. Köpte som ni nog kan gissa Calippo shots, en hel del godis, cola och energidricka för att sedan dra hem till mig och "kolla film". :) Slutade som vanligt bara med att springa runt & sjunga, dansa osv.. That was that? - Nu väntar sängen, natti.

Kebab m. tjejerna i det fina vädret!

- Är fortfarande världens tröttaste brud men ska trots det ut med brudarna och äta kebab.. Well, kan ju inte gå fel ses när jag kommer in!! :love:
Hahah, bilderna..


‎"Du är som Google - du har allt jag söker" - Please, hälften av det som står på Google är bullshit.

- Gud, har sovit i drygt 10 timmar men är ändå trött som in i?! Ibland skulle jag offra min själ för en långtidssemester utomlands i något varmt land, or whatever egentligen.. Vill bara komma ifrån Sverige as usual haha!! ;) Tur som är så har vi en kort dag i skolan framför oss och har med mig pengar till min kära cola. Börjat bli lite halvt cola-lover igen..? Hade ju ett långt uppehåll men nu blir jag lika sugen som förr när jag ser bilder på Coca Cola haha..


Tired to death.

Hemma från skolan sen ett bra tag nu.. Hur trött som helst - knappt fått någon sömn de senaste dagarna!! :( Finns väl egentligen ingenting att berätta..? - Well, ska lägga mig nu ses inatt.
Blått franslinne - DollarStore (fransarna är made by me)
Svarta jeans - H&M
Converse - DNA-Shoes


Nellys nya Jeffrey Campbell-skor!!

- Totalhissar Nellys nya JC-skor!! Älskar ju som ni nog vet dessa ursnygga, stilrena skorna och om det inte varit för att de varit så dyra hade jag lätt ägt ett tiotal utav deras skor..

And then, everything changed.

- Ska lägga mig i min sjukt sköna säng nu och bara hoppas på ett G/VG på Nationella i matte imorgon.. Hade noll koll på att det var imorgon så har som ni nog förstår inte pluggat på häftet Linda gav oss FMLRH. :( Well, ändå lagt ner mina ambitioner gällande matten för längesen - VG funkar fint för mig!!

Dessutom hänt en del saker.. Vet inte vad jag ska säga? Take it or leave it I guess. Har världens opportunity now but I don't know what to do.. Well, godnatt!!


My friends are in the bathroom - getting higher than the empire state


Underbar låt som är sooo me!! - Annorlunda but breath-taking. ;)


Home from Ön!!

- Heeeejsan!! Äntligen kommit hem från Ön med klassen och även om det var hur kul som helst (i undantag från min mensvärk) så har jag verkligen saknat min bekvämlighet här hemma, musik i högtalarna, att äta när & vad jag vill, att ha tillgång till allt som är mitt här hemma och sist men inte minst - min underbart bekväma säng som man får ha för sig själv haha.. ;)

Nu har jag självklart sett fram emot att berätta allt om mina två senaste dagar.. Sov ju över hos Jelena så att vi skulle ha närmre till skolan med väskorna som för övrigt vägde ton (!!) Förutom alla nödvändiga saker vi gjorde den kvällen beställde vi pizza och sprang till Vallås rakt över en kolsvart äng för att få en skymt utav min nya lägenhet.. Måste låtit hur roligt som helst för cyklister etc som hört våra skrik, gapskratt och kipandes efter luft hahah!! ;)

The next day blev vi skjutsade till Ön ganska tidigt på morgonen och hela dagen lekte vi lekar, gick rundor i skogen och bara umgicks. Sån sjukt härlig sommar-feeling när man sitter med sina tre bästa vänner, en energidricka, musik i högtalarna, jordgubbar och en otroligt härlig klass ute i solskenet mitt ute i skogen.. :love: Måste säga att jag och Jelena är ganska duktiga på att gå ute i skogen om man jämför med Fraidoon & Arian som sprang runt som två vilsna idioter och trodde att vi inte såg de hahah - vår klass är helt enkelt underbar med en riktigt bra sammanhållning.. Kan liksom snacka med vem som, umgås med vem som, skratta med vem som och har otroligt många oförglömliga minnen tillsammans med klassen!! - Ett flertal från igår också faktiskt. :) Fram emot kvällen fick jag mensvärk som tog över hela min j*vla kväll.. Dock höll klassen mig sällskap medans jag låg i sängen och typ tyckte synd om mig själv haha (?!) Vårt rum var nog dagens & kvällens höjdpunkt men dessvärre var det inte förens vid 4-tiden som jag vaknade till liv igen UTAN mensvärk som gjorde mig sjukt osocial (:S) Jaja, fick iallafall lite nattid med 9A haha!! ;) Ett minus var ju de olidligt obekväma och trånga sängarna som aldrig användes utav mindre än 2 personer och den här regeln om att killar och tjejer inte fick sova i samma rum/säng följdes ju inte heller direkt..
- Well, nu ska jag fortsätta knarka musik och spamma Shady med att skicka alla systemkamerabilder.. Kärlek till 9A!! :love:

- Snodde bilderna från Jelenas blogg eftersom att Shady fortfarande inte skickat systemkamerabilderna och min kamera är sönder..

Fake-tatuering till sommaren..?

- Jelena tipsade mig om fake-tatueringar som jag inte ens visste att de existerade..? Hur ballt som helst ju!! :) Kollade runt lite på sidan http://www.faketattoos.se/ och hittade tre sjukt snygga tatueringar som verkligen stämmer in på mig också.. Är ju verkligen ingen optimist - snarare realist så väldigt många som inte stämde in på min personlighet där haha.. ;)
Står "what goes around comes around" på den första för er som inte ser!!


I'm to proud for love - but with my eyes shut, it's you I'm thinking of

Godmorgon på er!! :) - Har fullt upp idag faktiskt med en massa sysslor tills imorgon, då vi åker till Ön med klassen.. Håller just nu på att städa i mitt väldigt orena rum, haha - nästan komiskt att man kan hitta över 10 enkronor liggandes här & var på mitt golv.. Märks kanske att jag ogillar enkronor? ;)
- Städa mitt rum
- Dra till Maxi för att köpa nödvändigheter till imorgon
- Duscha "ta-hand-om-mig-själv"
- Hämta väskor hos Shady
- Packa till Ön

- Som omväxling till gårdagens uttjatade "rött-läppstift-bilder" så får ni bilder på Fredagens appearance haha ;)

I guess that I'm a little bit inlove with you



Best friends doesn't have to prove themselves for each other all the time - they just know when it's time to be lazy and shut up or when you're ready for the laugh of your life


- Systemkamerabilder!!

I don't trust you - all of the information I gave you was meanless to me


- Dagens strikta facelook!! Knallrött läppstift, tydligt markerade ögon & ögonbryn och på det en 80-talsfrisyr med en kort, svart klänning i halvt silke och halvt "puff-tyg" + kappa!! All by Jelena givetvis. ;)

Min helg..

- Herregud, sorry för den dåliga uppdateringen!! Haft fullt upp det senaste dygnet och lite mer där till..

Igårkväll anyway, så drog jag och tjejerna till Orients i det fina vädret för lite kebab och gossip. ;) Satt där ett bra tag och drog sedan vidare till min gård där jag fick reda på att jag hade "bitch-rykten" bland småttingarna på min gård haha?! Inte så konstigt visserligen eftersom att jag bitchblickar de så fort jag ser de klättra i träd, skrika efter godis osv som små tattare hahah.. Träffade också några utav Alles vänner och Harola!! Det ena ledde till det andra och slutligen satt vi inne på mitt rum med två killkompisar resten utav kvällen + att Jelena sov här.. Orkar nog inte gå in så mycket noggrannare på gårdagen?

- Vaknade upp rätt tidigt utav min blåsa som ströp mig på flera timmars sömn (!!) :mad: Gick som ni nog förstår upp och Jelena började fixa mig redan 4 timmar innan själva festen.. Blev en väldigt annorlunda look med knallrött läppstift, väldigt svart och glittrig runt ögonen och plattat hår med en slickad lugg!! :) Hur nöjd som helst blev jag - kände mig riktigt j*vla snygg om jag ska vara ärlig haha. Efter en snabb runda förbi Jelena så mötte vi upp Aleksandra, Harola och Majd som också var de ända vi kände på festen förutom Elme som höll i den.. Drog hem ganska tidigt pga en annan "fest".
- Nu sitter jag iallafall här i världens stökigaste rum med värk i fötterna efter klackarna.. Heels are just for the appearance, not the health haha. ;) Remember that!!

- Detta är allt ni får för stunden!! ;) Kärlek till dig BV & som vanligt så är det bara vi två som tar bilder haha..

Just being around you means so much emotions and rules that I can't handle that I love it.

- Ska ut med Jelena, Ballen och maybe Shady soon!! Sjukt fint väder ju så drar probably in till stan eller liknande och äter. :) Ikväll sover de förmodligen hos mig och imorgon är det lokalfest hos Elme och Liridona som gäller.. Blir nog kul - men vi ses imorgon, hinner tyvärr inte blogga för tillfället. :)


The whole thing "you" is kind of a process


- Ska fortsätta med att ta hand om mig själv, min hy osv nu!! ;) Haha, snarare blivit en dagsgöra istället för Söndagsgöra..? I'm not complaining at least. Nu blir det iallafall nyaste Tintin och lite hudprodukter insmörjda.. Ses imorgonbitti för lägger mig nämligen efter detta!!

Clubbin' hard, f*cking women ain't much to do

- Hej på er!! Jelena har fixat designen som ni ser, tack till dig gumman. :love: Vilket som har dagen i skolan idag varit som vilken annan dag som helst.. Satt och snackade med några fyror i matsalen och måste medge att det faktiskt är underhållning på hög nivå?! Behöver liksom bara börja skratta högt, skrika på varandra osv så blir de typ vettskrämda. Dock lite ångest över att jag totalt failade nationella, muntliga i engelska. Well, ska inte prata mer om det blir bara på dåligt humör haha!! ;)

För övrigt så har de äntligen skickat ut Sipan från BB-huset (!!) Tog ju ett väldigt bra tag att få honom hemskickad..? Orkar inte säga så mycket mer om detta för lär bli värsta långa inlägget - vilket jag inte pallar med just nu.. Säger bara att Sipan gått över gränserna gång på gång så det var efterlängtat. :)

- Åååh, saknar mina långa ögonfransar.. :(

Tryck F5!

Tjaa! Jelena här har nu fixat en riktigt snygg design/header till Eila och hoppas du gillar det hela, och om inte så äre ba o säga till vad det är jag ska ändra. Fortsätt blogga min kära, puss! :* & klicka er gärna in på min blogg ifall ni så känner för dt - http://saawurdyc.blogg.se/


Omogna BB-deltagare i år!

- Ååååh, stör mig mer och mer på Sipan.. Killen kan inte ta en diskussion seriöst utan att börja tracka eller dra upp något asdåligt argument?! Stör mig så sjukt mycket på sådana korkade personer.. :mad: Han sitter och påstår att han inte har något emot homosexuella men ändå så är det, det ÄNDA han har att säga?! "Det är inte jag som gillar killar, jävla bög" man bara - skärp dig. :S Pantad, pantad och återigen pantad!! Marcel är inte så mycket bättre med sina kvinnoförnedrande kommentarer.. Tycker det är så sjukt synd att två jävligt härliga personligheter beter sig på detta sättet!! Stör mig på Joe också för varje gång han säger något och det sedan medför en diskussion så kan han inte stå för det han sagt utan fortsätter bara med "jag pratar inte med dig." Åååh... J*vla pussy är han som inte klarar av ett ända one night stand utan att få känslor för bruden och sedan påstår att han ligger runt på utsidan?!

Well, ska börja fixa mig nu efter att ha suttit och kollat BB ett bra tag!! :)

Dear psycho bitch - don't tell me there's a dark demon inside of me unless you want me to think you're totally stupid

.

- Precis duschat och pluggat lite SO, svenska och engelska.. :) Börjat läsa en bok inom svenskan som heter "Sekten"!! Ovanligt att jag ens läser böcker men tycker faktiskt att själva ämnet - sekter, är ganska så intressant. Hur en sekt kan påverka, förändra och hur det hela byggs vidare. If I should be honest, måste jag medge att sekter kinda' freaks me out. - Har liksom en bild i huvudet utav en grupp psykon på en anstalt eller liknande..? Läskigt att människor faktiskt kan påverkas så otroligt mycket så att de blir instängda, lättledda, maniska och mindfuckade. Skulle dock inte påstå att jag själv hade kunnat bli dragen till en destruktiv sekt och fastnat där - är verkligen ingenting jag är rädd för!! Tror jag är alldeles för klarsynt, människokännande och självsäker på mina egna åsikter för det. Allt snack om Gud, andar, det onda, det goda osv är alldeles för genomskinligt och skrattretande för mig. Hur dåligt jag än mått så hade jag aaaaldrig börjat tvivla på mina egna åsikter & hade aaaldrig någonsin gått på sånt j*vla bullshit som de försöker locka en med!! :S Liksom läs bara rubriken haha.. Well well, ska nog lägga mig nu.

Kiss me like you'll never see me again


- Hahaha, bjuder! ;)
Vilket som har vi studiedag idag as you all know och jag fick nyss reda på att vi kommer flytta in i den nya lägenheten tidigare än trott. Flyttar in om en månad vilket betyder att mista Michael, börja leva ensam med mamma igen, gå tillbaks till gamla vanor, sämre ekonomi ett tag, nytt rum dvs förändring och ja.. Finns mycket negativt med det som jag förmodligen kommer behöva vänja mig vid ett tag när vi väl flyttat in och som jag kommer vara ledsen över - men mer om det i något annat inlägg, någon annan dag. För får trots allt kolla på nya möbler, fondväggar osv!! :) Wow, var Eila positiv där..? Funderar på det lite ljusare, guldigare rummet dvs vita väggar + en guldig, mönstrad fondvägg kanske? Blir förmodligen att åka till Blooms, Jysk osv i veckan. :)

I can't read your behavior and it freaks me out

- Godnatt på er!

Ny snabb design!

- Blev otroligt trött på min jobbiga design där menyn hängde med hur långt man än scrollade, så gjorde en ny snabb!! :) Helt okej blev den faktiskt - men ny kommer när jag väl orkar med att göra en.


Balen 2012!

- Snart (enligt alla brudar!) så är balen här. Hur speciellt är det inte med sin första bal..? Måste ju verkligen göras till något stort!! Vore nästan fel annars haha..? ;) Kavaljer är jag dock ganska nervös inför - menar finns ju verkligen 0,00 killar på denna skolan som jag möjligtvis kan tänka mig att gå med (!!) Not my types hah.. Själva utgångsorden till mitt appearance som jag kommer ha under balen blir nog sofistikerat, elegant, enkelt, ljust, kvinnligt och guldigt.

- Frisyr för mig är ganska grundläggande. Tycker jag till vardags också då jag blir på dåligt humör så fort min lugg är lockig eller mitt hår är fett.. Kanske snarare skulle säga grunden till självkänslan haha? ;) Hur snygg än klänningen är så måste håret se bra ut helt enkelt!! - Jag är ute efter något elegant, somrigt och kvinnligt som bilderna ovan på Angelina J, Eva L, Jennifer L och Lindsay L.. Alla frisyrer är ganska sofistikerade och lär bli någon utav dessa frisyrer till 110% - finns liksom inget som heter hästsvans eller platt på en bal.
- Jag är vääääldigt för guld så tvivlar verkligen på att det blir silvrigt tema till balen. Dock är jag överdrivet noga när det gäller att mixa silver & guld haha. ;) Är liksom gylfen guldig så totalvägrar jag att ha någonting silvrigt på mig överhuvudtaget. - Gäller även smådetaljer!! Sminkningen anyway har jag tänkt ska vara ganska enkel dvs inga starka färger utan ganska sofistikerat. Bilden ovan är ett bra exempel där bruden har beige-aktig ögonskugga också som ger det hela en naturlig look och passar perfekt till guld!! :) Just till mitt utseende, tror jag nästan att det är nödvändigt med lösögonfransar eftersom mina ögonfransar är ganska korta och jag vill ha så klumpfria, långa ögonfransar som möjligt så vågar inte chansa heller.

- Detta är vad jag tänker mig outfits-mässigt!! :) Självfallet blir det en långklänning som antingen är lik bild#1 på utformningen eller som bild#2. Väldigt inne på det här med olika längder vid olika sidor på klänningen faktiskt. Klackarna däremot kan gärna sticka ut med nitar, diamanter eller dylikt.. Självfallet kör jag på enkla, ljusa färger!! ;)

Girlie-night!

- Har sorgligt nog brist på bilder nu när jag varken har fungerande kamera eller mobil. Alltid något som krånglar..

Skolan idag har varit sjukligt onödig. Två inställda lektioner på morgonen - vilket hade kunnat innebära mer sömn för mig men nej, lärarna ska alltid vara ute med det i sista hand (!!) :mad: Anyway så drog jag till stan med Jelena efter skolan, köpte presenter och åt lite snabbt på MC men drog hem ganska snabbt för väntade Aleksandra haha. Kvällen har bestått utav dipp, chips, grönsaker och Mean Girls. - Verkligen en sån här riktigt girlie, girlie-movie!! :) Älskar att kolla på sådana filmer medans man sitter med ansiktsmask och något nyttigt i handen hehe.. Well, mysigt med tjejerna men nu har de dragit hem så borde väl probably städa undan men tror nog jag föredrar att sitta här och äta upp resterna hah! ;)

I do know that I'm not doing what I should.


Såhär ser jag ut idag!! :) - Frågar ni mig så är det verkligen inte veckans höjdpunkt utseendemässigt, men men.. Ingen idé att fixa håret med tanke på det väldigt regniga vädret utanför. Ska dra mig mot skolan snart och efteråt kaaanske jag drar till stan med Jelena - får se om jag pallar i vädret helt enkelt!!

You made me laugh once, you got me


- Här har ni något att skratta åt medans jag sover hahah! Känner bara hur charmen tar över hah...

I'm starting to lose you in every freaking way and I just can't handle it.


Varför måste man vara avundsjuk så fort man säger sin åsikt om NÅGON?

- Är det bara jag som är trött på att man alltid är avundsjuk enligt andra så fort man öppnar käften om något..? Kommenterar man någon annans utseende, liv eller stil då är det första man får höra att man är avundsjuk?! :mad: Alla har olika åsikter angående stil, utseenden och livsstil - borde väl vara ganska obvious (!!) Jag tycker t.ex. att kineser, araber och svarta oftast inte ser bra ut (no offence) och det är bara min syn på utseende?! Har t.ex. en kines speciella drag som inte faller mig i smaken så är det väl inte allt för ovanligt eller fel på något sätt att JAG kan tycka att personen är ful..? Eller har jag fel?

Något jag också kan stå för är att jag ofta kommenterar folks stilar.. Tycker jag att någon klär sig helt galet så tar jag ofta upp det - inte för att jag är avundsjuk utan snarare för att det är något jag gillar att diskutera & har svårt för att förstå personer som inte ser sig själva i spegeln och ser hur dåligt den matchar som exempel. Jag har också sjukt svårt för att förstå t.ex. bönder som lever livet ute på landet, klär sig bondigt, beter sig bondigt, skämtar bondigt - en mening. Jag förstår det inte?! Har själv levt ute i skogen och det tog kål på mig.. Tystnaden, bristen på saker att göra, att man var tvungen att hjälpa till mer hemma & ute i trädgården och bara.. Allt!! Förstår inte hur någon kan uppskatta det och börja klä sig osv efter det? Jag tycker helt enkelt att det är fult att gå runt som värsta bonden, humorn är oftast halvdålig according to me och visst, självklart inser jag att alla har olika syn på saker & ting men min syn på det hela är just denna.. Varför måste man vara avundsjuk bara för det..? Kanske tycker det är kul att diskutera sina åsikter? Självfallet söker man bekräftelse på om det är fler som tycker detsamma osv..? Är det inte vanligt att man blir provocerad när någon tycker helt tvärtemot? Varför har liksom ateister och troende gått runt och bråkat i tusentals år..? Well, just my opinion..


Honey, the only thing that makes you interesting is the liquor so don't flatter yourself

- Godkväll på er haha! ;) Gick och la mig på direkten när jag kom hem från Jelena vid 3-tiden.. Hur trött som helst och nu kan jag inte sova längre pga Michaels höga volym på TV;n! Anyway så beslutade Jelena och jag oss för att gå ut i vinden på jakt efter Calippo.. Gick förbi OKQ8, Statoil, Netto, Willys och ett annat Netto but still no Calippo?! - I slutändan blev det bara muffins som plåster på såren haha..
Min älskling Drake har kommit ut med en ny låt på Spotify :love: ; Drake – The Motto


'Cuz I'm a vampire - vampire hurting for fun


- Vaknade nyss och sitter här & äter ägg.. Herregud, ätit drygt 12-14 ägg de tre senaste dagarna?! Sjukt. Well, ska dra mig mot Jelena väldigt snart så ses senare!!

Veckans bästa låt!


- Bli inte vana vid Youtube-musik från mig inte! ;) Brist på bilder att lägga in under Spotify-länken är den ända anledningen till att jag la upp ett Youtube-klipp denna gången, men självfallet finns låten på Spotify också..

Lite seriesnack innan läggdags!

- Kija åkte ut från BB-huset.. Don't know what to say? Hon var överdrivet bossig och tog mycket plats men hon var i stort sett den ända som var på när det gällde Roddan haha! ;) Lite action i sängen måste man ju få se..? Däremot borde Hanna J åkt ut.. Hon tillför verkligen ingenting mer än städning i huset & är allmänt tråkig - nothing to watch, should have stayed home with her kids.
- Snart färdig med Paradise Hotel Norge-säsongen också.. :) Har funnits de jag gillat mindre som Kine - en sjukt negativ brud som verkligen drog ner stämningen (!!) och sedan de jag verkligen älskar/älskat som Madde som alltid är lika glad och gullig trots att hon kanske inte är världens mest taktiska.. Tror lätt att jag skulle kunnat vara vän med Madelene på utsidan!! Kan som vanligt inte låta bli att störa mig på hennes otroligt klumpiga tänkande när det gäller spelet dock haha.. ;) Niklas V, Niclas, Marius och Maren har också varit favoriter. Jävligt sköna personligheter hela högen!! Pendlar lite mellan att Madde & Niklas ska vinna till Heidi & Kim. Madde och Niklas kanske inte har spelat så mycket tack vare Madde som jämt och ständigt bara använt hjärtat där inne - vilket gör de till en aningen mindre värdiga vinnare men de vinner med deras personligheter i hästlängder (!!) Heidi och Kim är omtyckta och de har verkligen spelat både fult och taktiskt i många lägen vilket både gör de till en aningen falska MEN taktiskt värdiga vinnare. Jaja, let the best player win! ;) Niklas har iallafall stått i & tänkt smart även om hans tänkande inte alltid blivit utfört..

Mycket seriesnack från en äkta serienarkoman haha! Godnatt på er nu, ska upp vid halv 10-tiden imorgon för att "dra till lagdagen" som mamma tror när jag i självaste verket går till Jelena.. Like I'm in a mood for playing and running around like an idiot?

Guess there is no place for us - just you and her, me and I. Some day I will be okay with that, some day.



It's called Sex and the freaking City!


Miss it!


Saknar verkligen utlandet.. Schweiz, Spanien, Bolivia, Grönland or whatever, I want to be abroad!! Well, är ändå på bra humör tack vare de otroligt roliga veckorna som väntar. :) Snacka om vårkänslor när både Ön och Axels väntar?! På tal om helt motsatta så ska jag ut i den regniga, kyliga omvärlden med Jelena now.. Taking a walk! I'll see you.

Topshop.com


- Topshops klänningkollektion säger jag bara!! :love: Jag brukar inte vara typen som är för långklänningar men går inte annat än att älska alla dessa eleganta, stilrena klänningar. Känns lite som "Gossip Girl-inspirerat".. Kanske något att beställa till skolavslutningen..?

I think you got me all wrong.

- Hur mycket som helst bra som väntar mig.. Antingen Spanien eller sena kvällar på Axels i stan med vännerna under påsklovet, Ön med klassen, en eller två fester nästa helg och världens skönaste vecka i skolan!! :) Lagdag på Måndag ju vilket innebär att dra till Jelena haha, studiedag på Onsdag och ja, ovanligt nog har Eila Linnea Johansson en positiv inställning haha. Ska anyway lägga mig nu för att dra upp imorgon och köra min "ta-hand-om-mig-själv"-dag och lite plugg + en runda ute med käraste J! Better hope there's no Carl-Johan and Evelina waiting for me early in the morning..


Klyschor..

- Måste totaldissa alla trötta klyschor. :mad: "Det är inte du - det är jag.", "Är det varmt här inne eller är det bara du?", "Det sägs att det inte finns änglar men du är ju här.", "Kan vi inte bara vara vänner?", "Var dig själv.", "Fritt land!", "Storleken räknas inte.", "Du är helt underbar, finns inga som helst fel med dig - ditt leende lyser upp min värld" - ja, den sista var kanske bara mer en liknelse på i stort sätt ALLA Facebook-statusar man ser och som är så damn ordinary att få höra.

- Är det någon på denna jorden som inte klarar av dessa trötta j*vla klyschor så är det jag.. Liksom vem vill seriöst få höra något sånt här från sin bästa vän (i ett seriöst samtal då) eller sin kille etc..? Självklart kan man skoja om att "Är det varmt här inne eller är det bara jag?" - men det är ju ett sånt obvious skämt. Skulle jag dock suttit med min pojkvän någon sommarkväll och han började rabbla upp "Du är mitt allt, alltid du och jag baby" så hade jag nog seriöst lackat sönder?! Hur äkta är ett förhållande när man inte har annat än klyschor att säga till varandra..? Det finaste man skulle kunnat höra från sin kille är ju något som gäller just er - inte något man hört tusen gånger förr. Ett annat väldigt solklart exempel är ju det här "Man ska aldrig ljuga." Min mamma har nog upprepat detta tusentals gånger och sen kommer hon och ber mig om att skriva ihop några lögner om VARFÖR jag vill ha sommarjobb?! - Varför inte bara säga från första början att lögner är välbehövligt i vissa fall istället för att gå runt och ljuga om sådana obvious things bara för att vara "en bra mamma"?


I don't give a f'

Nyss kollat lite TV med min kära mami och inser nu att jag måste städa. Agree? - Halva garderoben inne och halva utanför. ;) Har lite halvt beslutsångest inför påsklovet.. Spanien med Michael på affärsresa (vilket lär innebära mycket ensamtid då han jobbar!!) eller stanna kvar i kära Sverige och gå på Axels med mina kära vänner.. Hard choice?!
- Städa..


Puss på dig med bv, vet att du lär älska detta inlägget! :* Loveu!

Nu har snälla rara Jelena försökta fixa mellanrummet mellan inläggen & där dt står inlägg, kategorier & kommentera men går inge vidare. Verkligen kämpat as länge men går tyvärr inte Eila, kan försöka sen igen hinner inte nu mst verkligen städa. Men har iaf bytt ut lite annat på bloggen som du bad mig göra, men testar sen igen! :*


Francisco Lachowski <3


Honey, come to mama (!!)

Maybe I had to much off the negative shit in my past, so now when I finally live in a stabil place - I don't know how to act.

- Alla gråter typ här hemma haha. Känner mig helt skyldig och känns verkligen som om vi har glidit ifrån varandra, på riktigt. Som om jag orsakat all smärta i detta hem - och de håller med mig, det som är så jävla hemskt.. Blev helt plötsligen på sjukt dåligt humör hahah, vet inte vad jag ska göra? Mamma säger liksom att hon mår piss och gjort det ett bra tag - thanks to me och Michael går hemifrån och säger att jag inte var lika självständig som han trodde. Visst, jag står för att samhället är uppbyggt på det sättet - att man blir kollad snett på om man sommarjobbar ute på gatorna och att det seriöst lär innebära socialt självmord för mig att göra det. Säger inte att jag har det piss hemma, för det har jag inte men känner en som har.. Säger bara att vi har glidit ifrån varandra och att ingen mår bra här hemma tack vare mig. Samtidigt måste de iallafall erkänna att de har 0,00% förståelse för dagens samhälle. De inser inte att vi inte lever i ett sunt samhälle som de gjorde under sin tid, folks syn på saker och ting har förändrats till det negativa och allt som egentligen är rätt ses som fel. Ja, f*ck vet jag. Känns som om jag är den ända som kan förändra situationen och vill inte att min mamma ska gå under tack vare mig..


Hablo espanol!

- Update; Jaaaa, kanske blir Spanien på påsklovet (!!!) Följer med Michael på yrkesresa i sådana fall.. Får dock se om jag tackar för lär känna mig som a pretty big pussy om jag nu gör det. Blir lite som att utnyttja honom med tanke på hur det ligger till och lär ju liksom flytta ifrån honom en månad senare but well - Spanien sitter väl aldrig fel?

Gör du någonting för mycket tappar det till slut betydelse och blir ännu en rutin utan mening.

- Det är fan inte okej att vara såhär j*vla trött vid halv 12-tiden.. Well, ska bara städa undan här inne för varit stökigt i stort sätt hela veckan nu och sedan lägger jag nog mig!! Ska försöka köra ut mamma och Michael imorgon så att vi kan köra en helkväll hemma hos mig. :) Annars får man väl se vad jag hittar på..?


Bilder från skolan!!



Grattis Lina A!


Bild 1 på mig och Guljan, bild 2 är tagen precis före på min outfit - lite halvt suddig men!
- Tja på er!! Varit hemma i drygt 1 timme nu från festen.. Hände lite saker så drog hem. Har väl inte så mycket att berätta egentligen? Räcker väl med att säga grattis till Lina A återigen haha! :) Fler dagens facelook & outfit-bilder kommer..

Ses ikväll!

- Håller på att fixa mig till Lina A's fest.. Ses ikväll med bilder osv!! :)


I don't know what I want with you - I guess I just want the opportunity

- Sitter här nyduschad och ska äta frukost till nyaste Vampire Diaries wohoo.. Tycker f*n det får hända något on real mellan Damon och Elena nu, blir så sjukt trött på att Stefan och annat kommer i vägen för de. :( I mean, from where did I hear about the couple-thing between them in the third season If it's not gonna happen? Men men, uppdaterar nog mer sen innan skolan!!


"How are you?" - Well.. "Did I do something?" - That's just it. You didn't.

- Hahah, alltså just sayin' men rykten sprider sig obviously ganska snabbt här i Halmstad?! Aleksandra la upp ett practical joke på Facebook om att jag och Jelena skulle vara tillsammans - vilket bara är skrattretande, men ändå går folk runt och sprider det haha. Well, nothing wrong with being a lesbian but I don't want any reputations around me that aren't true! ;)

- I admit that things are easier and a little less emotional when you're not around in the way you used to be - but I don't wanna let go of that pain even though I'm torturing myself with it. I'm afraid that I might lose it, that everything might end up as it was before and I can't have that right now. I like torturing myself, it keeps me busy - both with tears and smiles

I start to imagine things that never happened and then I start to wonder why they didn't

- Två bilder tagna idag!!

Kärleken som uppstår när Michaels fattiga mobil som jag fick låna iallafall har kamera som man kan se sig själv samtidigt i. :love: Snacka om att min blogg lär vara fullspäckad med fattiga mobilbilder ett tag framöver haha?! :) Imorgon har vi anyway en ganska lång dag i skolan och direkt efter det så drar jag hemåt för att sedan fixa mig till Lina A;s fest.. Guess I will meet up with the girls before that..?

I try to fight against it - but it's stronger than me

- Hejsan hejsan!! Slutade redan vid 12 idag - hur skönt som helst så tror nog att jag ska lägga mig för natten snart.. :) Fick knappt någon sömn inatt hah!

Anyway, gårdagen gick ganska bra. Nationella i Fysik gick lite sådär - helt säker på att jag får G iallafall men VG vet jag inte. Jag ligger på VG i alla NO-ämnena och lär inte kunna höja mig - NO är inte min grej liksom, finner det hur ointressant som helst. Vid 4-tiden drog jag, Alle och Shady till Sannarp för att gå på IB-intervjun (!!) Var sjukligt nervös till en början men visade sig gå lättare än tänkt.. Provet gick hyfsat och intervjun flöt på även om jag var lite halvt nervös så att jag tydligen (?) började bete mig som en bitch mot de där inne hahah.. Well, får hoppas på att komma in. Därefter gick vi hemåt och J + A våldgästade mig därav mitt sena godnatt! ;) Var iallafall kul med våra inspelade videos & "Djungelns drottning" på femman. Tycker Jessica som är flintis ser huuur bra ut som helst i skalligt & Aliette är ju genomskön!! :)

- Nu har jag iallafall planerat in OTH-tittande och middag sooo see you later.
Bilder med mina fina BV's som jag inte lagt upp tidigare!! Första två bilderna sen förrförra helgen hemma hos mig med några & andra från häromdagen i skolan. :)

"A career is wonderful, but you can't curl up with it a cold night" - Marilyn Monroe


Even though I don't have it now, I will get the power to forget about you

- Mycket viktigt som står på idag!! Nationella i NO nu på morgonen, får väl se hur det går.. Efter det väntar nationella i Engelska (muntligt) - inte särskilt nervös inför det faktiskt, och slutligen intervjun på IB som gäller hela min framtid. Sjukt skönt när denna dagen är över så man kan pusta ut över 3 viktiga j*vla moment.. Well, ska platta luggen nu as usual haha - ses i eftermiddag med resultat över allt!! :)


But I ain't Santa I got something for those bad bitches to

- Hej på er!! Varit hemma från skolan och E-stop ett bra tag nu.. Hade som sagt bara matteprov och måste ganska stolt säga att jag faktiskt klarade ett x-antal VG/MVG-uppgifter också trots att jag ej pluggat. ;) Well, förväntar mig inte mer än G+ på detta provet!!

Efter den korta osminkade, ofixade dagen så beslutade jag, Jelena och Elmedina oss för att visa lite uppskattning mot våran mentor som fyller år imorgon så drog till E-stop där vi köpte blommor, choklad och åt på MC + Max. Vädret är lika fint idag, så sjukt skönt att slippa mitt vanliga lacka, trötta humör haha! ;)


When I'm sittin' in my billion dollar car I'll remember where I came from


- Godmorgon på er.. :) Har bara ett litet matteprov nu på morgonen och sedan är det bara att dra hem och sova!! Kan inte låta bli att känna skuldkänslor över att jag inte jobbat överhuvudtaget i matteboken under 3-4 veckor och att jag inte pluggade något igår. - Vet inte riktigt, men tror att jag förlorat lite utav motivationen.. Känns liksom som att jag inte orkar kämpa för mina mattebetyg när jag redan har 3 garanterade MVG;n i skolan och resten VG i stort sätt. Jag vet redan om att betygen i matte kommer sluta på VG++ som alltid & jag vet också om att mina betyg räcker gott och väl till IB om jag nu inte failar intervjun & provet totalt.. Varit sjukt distraherad utav en viss sak på sistone som också försämrat mitt presterande till en viss del. Men en sak ska jag iallafall lova mig själv - att efter påsklovet när vi börjar på nytt i alla ämnen så ska jag inte låta NÅGONTING distrahera mig & jag ska kämpa för resten av mina betyg. Vill ha ett till MVG och vill inte vara en utav de brudar som låter något försinka de, I'm different.

New in bitch!


- Som ni ser har jag fått lite nya plagg till min garderob.. Conversen köpte jag inne på DNA-Shoes för 699 kr, hårsprayen på H&M för 50 kr (rea or something? Kostar vilket som 70 kr annars), underkläderna på Lindex - 3 till priset utav 2 så blev 120 kr och slutligen lackjeansen på H&M för 300 spänn!! :) Blev lite väl uppradat nu men det får ni tåla haha..

When life feels boring and you can't appreciate anything for a second, you just gotta' wait for moments like these when you're absolutely happy for one day

- Hej hej på er!! Befunnit mig i extas hela j*vla dagen och jag är så sjukt lycklig alltså. :) De som känner mig i verkligheten vet om att jag är världens mest lacka, trötta och negativa person men idag finner jag verkligen inga ord för mitt glada humör haha.. Var på hur bra humör som helst i skolan, lika bra humör med Jelena i stan sen och fortsatt glatt humör ute med Shady och Alle nyss - hur ovanligt är inte det? ;) There's nothing to complain about when the summer-weather comes, not even all of the homework I gotta' do!
- Mer bilder kommer sen när Jelena skickat.

- Nog den fulaste tagna bilden på mig på ett bra tag, men what a heck.

Just gotta' love the weather!

- Trodde aldrig att detta skulle komma från min mun, men man måste bara avguda vädret!! :) Ska ut ännu en sväng med tjejerna soo I'll see you soon.

Even when the sun goes down I'll be waiting for the light up

- I'm awake!! Iof varit det i drygt två timmar - ätit frukost, kollat BB och duschat.. Roddan is back on track (!!) :) :love: Ren, skär lycka alltså. Synd bara att Hannah W åkte ut - hur provocerande hon än var så betedde hon sig iallafall inte som en liten elak barnunge som väldigt många andra i huset! Folk var medvetet elaka mot henne medans hon bara var allmänt provocerande. Hon skapade mycket drama kring sig - medvetet som omedvetet men kommer finnas ett tomrum i huset nu. Dock påstår jag inte att jag gillar henne.. Tycker bara att hon inte beter sig lika svinigt som resten av de i huset som hittar på överdrivna, kränkande pranks, jublar när någon åker ut, trakasserar andra osv.. Hon är nog en skön brud att hänga med på en Lördagskväll meeeen skulle dock stört sönder mig på hennes åsikter!


The most obvious things for me, may be the smartest fact you could get.


Två osminkade bilder från gårdagen.
- Ska nog ta och lägga mig nu. Läst igenom sammanfattningarna i Fysik-boken sooo hope I learned something! ;) Ses imorgonbitti.

There's no evil - just a thousands f*cking thougts, opinions and memories so damn different from each other

- Folk frågar mig vad jag tror på när jag säger att jag ej tror på Gud eller någon form av religion. Ja, vad tror jag på? Jag tror inte på Gud, jag tror inte på det övernaturliga, jag tror inte på karma, jag tror inte på rättvisa, jag tror inte på att det finns ont & gott, jag tror inte på reinkarnation, jag tror inte på helvetet & himmeln och jag tror inte på ödét. Kanske låter lite som om jag inte tror på ett piss och ja, kalla det vad ni vill "ett negativt sätt att tänka på", "helt fel väg" whatever you want to, but at least I'm realistic.
- Detta är världen idag. Är världen jämställd? - Nej. Är världen en bra plats? - Nej. Är världen beroende utav oss människor & våra val? - Ja.
Människor är giriga, människor är maktgalna, människor är egoistiska och människor är fega. Krig uppstår för att folket inte finner något annat sätt att få sin vilja igenom så de väljer att mörda, förstöra och de gör det globalt. Gud har inte byggt upp våran jord och inte heller oss. Vi är allt. Vi människor är de som byggt upp jorden från grund och botten och det är den historian vi skapat genom tiderna som avgör våran syn på jorden idag till en väldigt stor del. Det är vi som skapat historia, kunskap, religion, traditioner, kultur and the list could just roll over.. Största skillnaden mellan troende och ateister enligt mig är att troende ser Gud som skaparen utav allt medans ateister ser människan som skaparen utav allt. Är det en slump att religion skapades i de fattigare länderna? - Absolutely not. Vad håller oss människor vid liv..? - Just det, hopp. Folket behövde något att tro på, något som fick dem att hålla sig kvar och kämpa & där uppkom religion. Det ända positiva med religion enligt mig är just det - att det har hållt folk vid liv med hoppet som alltid finns där, de tror på något och tror man på något tillräckligt mycket tror jag faktiskt att det påverkar en. Religion och dess ideér bakom har också varit anledningen bakom väldigt många krig, diskriminering, mord, brutna förhållanden och vår syn på världen. But remember my friends - "the bible just gave us the idea that God created everything while the humanity and science gave us everything we know - from how the leaves and flowers arose til' the knowledge about earth."

- Karma? Vad är det? Jo en gullig, overklig tanke om att allt i slutändan blir till rättvisa och att människan får igen för sina misstag. Vad är det egentligen? - En fråga om timing, anpassning, personlighetsdrag och plats. NATURLIGT URVAL. Ondska och godhet, vad är det egentligen? - Människor föds med olika personligheter, får vara med om olika saker och bildar då olika åsikter och skaffar sig erfarenheter. That's all. De flesta människor inser dock att mörda är fel osv för det lär man sig genom samhället. Man skaffar sin egen rättvisa genom sina handlingar och man avgör också sin egen framtid genom handlingar. Allt är inte svart eller vitt - det finns så många gråzoner här i världen också. Låter allt detta grymt, kallt och skrämmande..? - Det kanske det gör, men en mer realistisk syn på världen finns inte. Detta handlar inte heller om att jag blivit uppfostrad som ateist, mina föräldrar har i själva verket inte sagt ett piss om religion till mig - utan jag har bildat min egen syn på det hela.

It sucks that the only person that could make me happy also is the reason behind my sadness


- Hejsan, är hemkommen från Pio med Carl-Johan nu.. Riktigt gott med lite fläskfilé, potatisgratäng, marinerad vitlök och hemmagjord vitlökssås!! :) Well, tänkt att jag ska börja plugga nu men guess what? - Orkar inte. Minns inte sist när jag faktiskt råpluggade haha, antar att jag blivit skoltrött.

Euww!


- Förlåt men inte konstigt att detta skapar stora rubriker..? Visst, ganska hemskt att de väljer att skriva om detta när det finns tusentals andra globala problem & hemskheter att skriva om - men måste hålla med om att detta drar ögonen till sig. Globala problem läser man dagligen om, vilket gör en van vid det men detta är ju bara grooooze!! Om det är något jag hatar så är det när brudar går runt med fett hår, slappiga kläder och ser allmänt ofräscha ut + luktar mat i många fall.. Hur äckligt är inte hår under armarna?! :S Jag skulle aaaaaldrig låta mitt hår växa sådär mycket någonstans på kroppen även om det var den mörkaste tiden på året då ingen ändå skulle få möjligheten att se det (!!!!) För er som inte visste, så var bruden på bilden med i TV - melodifestivalen.

F*ck it, that's never gonna happen'


Kvällens appearance!!
- Färdigfixad nu och tar bussen in till stan vid halv 5-tiden.. Efter lite god mat och prat med C-Johan måste jag hem för att plugga till intervjun på IB, nationella i NO, matteprov, SO-redovisningen och läsa lite i min svenskabok!! Feeling damn fresh in my dark hair bitch. ;)

I guess I can't understand the idea of loving someone so damn much that you're ready to sacrifice anything for the person

- I'm home och har finally fått igång min kära dator!! Gårdagen spenderades ute till stor del.. Drog ju till Maxi för att köpa hårfärg & dagkräm som ger en bränna. Resultatet på håret blev riktigt fint faktiskt!! Nog aldrig haft så mörkt förr. :) Efter det drog vi ut med två personer vilket jag ångrar grovt då jag frös ihjäl.. Hur kall kväll som helst!! :( Nu är jag iallafall hemma och ska börja fixa mig för att dra till stan, möta upp Carl-Johan och äta på Pio. Orkar verkligen inte fixa mig & sitta ute bland folk och äta men men..

Snott bilderna utav Jelena..

There's no god, no justice, no supernatural, no carma, no hell, no heaven, no reincarnation - but look I'm still standing.

- Ville bara säga att jag drar ut nu och färgar håret daaark brown!! Bloggar förmodligen inte mer ikväll så vi ses imorgon :) Bildbrist btw!!

Hahahaha, rolig mamma man har.

Hahahaha, bitch please.. Min mamma har fått för sig att tonåringar i min ålder lyssnar på sina föräldrar - nästan skrattretande hahaha?! Vill man färga håret, sola solarium, ligga runt, ljuga, röka hasch (haha) osv så är det klart att man gör det (!!!) Borde inte vara någon fråga om saken?? De föräldrar som ännu inte insett detta måste ju vara hjärndöda or something. Fine, fin tanke det där med att man kan lita på sin son/dotter men soooo out of the question haha.. Är ju nästan uppenbart att man gör vad man vill?? Det ända som sätter mina gränser är vad som jag anser vara rätt eller fel och vad jag tycker ger konsekvenser som inte är värda det. Nu är jag ju en smart person så inser att stjäla, skolka osv inte är värt det för fem öre men ganska roligt om mamma inbillat sig att det är min uppväxt som lärt mig det hahah.. Råkar bara vara en jävligt klok, självmedveten och klarsynt person which I became all by myself!! ;) Att jag väljer att plugga, hålla svag kontakt med min släkt, köpa presenter till personer jag egentligen ej bryr mig om, städa mitt rum osv har veeeerkligen ingenting med vad hon säger haha (!!!!!!) Det har med mina egna gränser att göra och vad JAG tycker är rätt eller fel.. Man måste ju bete sig på ett bra sätt, ganska obvious så inte heller något hon lärt mig. Funny, funny mum!!

I guess I just don't get that kind of thing called love

- Ska börja fixa mig nu för att sedan dra till Maxi & köpa hårfärg probably!! Sover hos Jelena sen och imorgonbitti får jag dra hem, fixa mig och dra till stan för att äta på Pio igen med Carl-Johan för att återigen dra hem och börja plugga till allt som jag tänkt plugga på.. Nationella på Onsdag bla.. Ses vilket som imorgon!! :)


I keep my head down stay away from the flash, the whole dancefloor saying I've got to smash

- Alltså förlåt men årets BB-deltagare är ju allt annat än mogna.. Hanna R som jag tyckte var skön till en början är rena barnungen med sina överdrivna pranks dygnet runt. Vem f*n hade inte blivit lack över att få en skål med ägg ställd under sin kudde? - Visst, Hannah W är provocerande men hon är provocerande med sina tankar & åsikter dvs hennes ORD, omedvetet i många fall - Sipan däremot går emot just HENNE medvetet både psykiskt och fysiskt. Inte okej!! Har f*n gått över gränsen till mobbning helt seriöst.

Men nog talat om det. Idag sover jag probably hos Jelena och under dagen får vi se vad vi hittar på.. :) Need distraaaaction from my thoughts haha!! Skönt att vakna upp som brun men trots det funderar jag på att dra och sola igen + färga håret hehe.. Kommer sluta upp som en bimbo med stora läppar, negerhy och nyfärgat hår hah. :blush:

Tumblr_lf36ihdspo1qezun6o1_500_large
Tumblr_m0ilv8nicx1qiuzdlo1_400_large
- Nästa jag eller haha? ;)

Hårfärgning på G!

Okej, vill färga håret igen för tycker inte man ser någon skillnad på hur mitt hår är nu och precis innan jag färgade det. Haha, lite komiskt om mamma märker att jag både färgat håret & solat solarium sen.. Lär ju bli friterad hah! ;) Vilket som, tillbaks till ämnet. Grejen är den att jag är osäker på färg.. Blont? Mörkbrunt? Slingor?

Blont..?
Ganska så mörkbrunt?
Eller ungefär den hårfärg jag har nu med slingor i?

Barn som skaffar barn.

- Alltså I'm sorry or something men ärligt nu.. Blir man inte automatiskt lack på unga mammor som beter sig som svin och sedan undrar varför alla tycker att hon är en dålig mamma?! :mad:

Jag tycker det är så sjuuukt svinaktigt och irriterande när folk i min ålder skaffar barn och sedan klagar på att de ej har fritid, påstår att de är bra mammor medans de fortfarande tar bilder på ciggen i munnen liksom..? - Visst, ligg runt ni mina vänner MEN är ni verkligen redo för ett livs ansvar när ni fortfarande känner för att festa varje helg och söka uppmärksamhet via Facebook? Personligen kan jag inte förstå hur man ens kan tänka tanken att skaffa barn, gifta sig osv i denna åldern - det är ju bokstavligen talat som att kasta bort sitt liv.. What about utbildning, yrke, upplevelser och ungdomen?! Tvivlar på att någon i min ålder känner sig färdigutbildad eller "utfestad". Säger nu inte att det är något fel med kassörska-jobb eller att festa medans man har barn - men hur många har på fullaste allvar ett kassörska-jobb som drömyrket och hur många festar/upplever lika mycket när de väl fått barn? Man blir ju ännu mer lack när hon där Micah sitter på behandlingshem för tillfället medans hon har en dotter på 2 år.. :mad: Alltså vad tänker bruden med..? Är du deprimerad så får du väl förf***n vänta med barn och lösa det istället (!!) Det räcker inte med något "jag tror att allt är över". Det är ett barn - ingen j*vla leksak.

- De flesta unga mödrar man ser på TV är ju rena rama skräckexemplaren.. Förlitar sig fortfarande på att föräldrarna ska hjälpa till, tar inte hand om sig själva, tjafsar med sin halvdana pojkvän som om de vore värsta tonåringarna (VILKET DE BORDE FATTA ATT DE ÄR ISTÄLLET FÖR ATT TA PÅ SIG MAMMA-ROLLEN!!) - Säger inte att det inte finns de unga mödrar som löser det. Klart att det finns de som grejar det och inte har behov av att bete sig som en tonåring på ett omoget sätt och de berömmer jag. Förstår dock ändå inte hur de tänker..


I'm telling you that I'm fine - the truth is that I just wanna get drunk and stop thinking for a second


Bilder från solariet.
- Fryser verkligen f*ttan av mig.. Ett uttryck jag faktiskt kommit på själv och går runt och säger lite då & då haha! ;) Behöver distraheras från mig själv just nu.. Sometimes I'm my own worst enemy. Funderar på att skaffa mig några junkies till vänner och börja röka på med de, sounds like a good idea?! Haha, nej då. ;) En runda i stan och shoppa loss lite skulle däremot inte suttit helt fel. Känner mig väl förtjänt utav shopping och dessutom stämmer det faktiskt att kläder gör en på bra humör!! Clothes before broes you know.

"At first I hated these walls, then I became used to them and now they're the only thing I know."

- Kollat klart "The Shawhshank Redemption" nu.. Så j*vla många tankar som ploppar upp i huvudet alltså. En så sjukt fin film som får en att tänka till.. Filmen handlar kort om Andy Duprene som åker in på livstid för mord i fängelset Shawshank. Där träffar han på Red som förblir hans vän under sina kommande år.. Fängelsemiljön är tuff och ber inte om nåd.
- I filmen ser man hur livet glider ifrån fångarna. Hur ordet livstidsdömd får sin mening, hur deras liv glider ifrån dess mening och kvar återstår bara en fånge. Livet går ut på att överleva och inte längre att njuta av det - alla deras tankar, åsikter, hopp och förväntningar blir till tomma ord som inte längre har någon betydelse. "At first I hated these walls, then I became used to them and now they're the only thing I know." - Meningen säger en hel del. Hur fängelset helt plötsligen blir det ända fångarna känner till, det ända stället de vet hur man ska anpassa sig till och det ända stället där de har sin betydelse. Omvärlden blir till främmande mark där de inte har någon betydelse - där de bara velar omkring utan något som helst att stå på. Min favoritscen i denna filmen var lätt "opera-scenen" (!!) Andy hade fått jobb hos direktören på fängelset & får syn på en gammal CD medans han jobbar. Han kollar inte vad det är för CD, han bryr sig inte om konsekvenserna han kommer få ta för sitt misstag utan han spelar bara upp CD;n i högtalarna så att resten utav fångarna också ska få ta del utav musiken.. För en sekund stannar allting till - det ända som hörs är de italienska kvinnornas stämma och det ända som syns till är fångarnas passionerade ögon helt fokuserade på högtalarna. - Något som inte skulle haft någon som helst betydelse ute i omvärlden blev till det största som någonsin hänt Shawshank-fängelset.. Kan inte göra så mycket mer än att rekommendera denna filmen till er där ute för den är sjukligt vacker!!

It is time for good times and good friends to get together


- Hoooome!! Var hur skönt som helst att ligga och lyssna på musik i solariumet i drygt en halvtimme.. Behövdes, och jag blev otroligt nog brun också haha. ;) Självkänslan gets soooo much higher when you are brown?!?! Anyway så kommer nog resten av kvällen gå ut på att städa & kolla filmer, mys..
Btw - ser ni alla mina fräknar runt näsan på bilden ovan hahah?

Brb!

Åker & solar solarium nu! - Blir så sjukt deppig när man är blek och ful runt denna årstiden.. Dock lär jag bli halshuggen ifall mamma får reda på det eftersom hon tycker det är sjukt onödigt att "slösa pengar på att få cancer" i min ålder haha. ;) Men men, ses snart!!


Sometimes you just gotta' shut up about the things you want to tell the most

- Men hejsan! Varit hemma från skolan nu ett bra tag.. Verkligen gått runt och oroat mig hela dagen så nu i slutet av dagen tog jag tag i det istället!! Känner mig sjukt grym måste jag säga. Inte varje dag Eila Linnea Johansson känner sig utlämnad haha! ;) Dock inser jag nu i efterhand hur sjukt egocentrisk jag lät.. Well, anyway!

Fixat 24/7 for one day på Bigbrother.se såå blir väl BB-tittande största delen av dagen.. Hinner ju inte ha min kära "ta-hand-om-mig-själv"-dag på Söndag så kör på den idag istället! Funderar seriöst på att åka iväg och sola solarium haha.. Får helt enkelt se hur lat jag är. I'm a lazy-ass bitch


Helgens planer + tips mot nervositet!

- Detta är fan riktigt ballt!! Jag var nyss hur nervös som helst över en sak idag dvs hade riktigt j*vla ont i magen och självklart började jag söka runt på Google (haha) efter "få bort nervositeten" som jag alltid gör vid minsta problem haha. ;) Google is my god.. Nej men kom fram något som lät helt sjukt att man ska föreställa sig en situation där man blir nervös och fokusera på vart i kroppen nervositeten känns & då känna efter "hur nervositeten rör sig" och sedan fokusera på att "snurra" känslan åt andra hållet. Guess what? - Det fungerade haha?! :)

Anyway så håller jag just nu på att fixa mig.. Efter skolan blir det nog att sola solarium och efter det får vi se helt enkelt!
- Sola solarium och efter det umgås med tjejerna (ev) Har ju planerat Söndagen med middag på Pio + bio med Carl-Johan så kanske kör Fredagen som en "ta-hand-om-mig-själv-dag" om jag inte skippar Söndags-planerna.
- Umgås med tjejerna/killarna I guess (?!)
Middag på Pio + bio med Carl-Johan och plugg


Some get addicted to one kind of sadness

- Ska lägga mig nu actually. Har lust att spy utav allt godis, läsk osv fyf*n alltså.. :( Har på mig mitt nya nattlinne! Haha, kunde inte låta bli att skratta när jag fick det - jag menar, vem köper pyjamas?! Haha. ;)


Vad är att vara självständig?

- Suttit och kollat ett klipp på Bigbrother.se där deltagarna sitter och trackar ner på Hannah W för att hon inte är självständig..? De säger alltså att man måste kunna tvätta och laga mat för att vara självständig. Kan inte riktigt hålla med om dessa krav faktiskt!! I Hannahs värld kanske självständighet innebär att tjäna sina egna pengar, köpa egna, dyra väskor och samtidigt ha råd att äta ute och gå till kemtvätten med kläderna. Måste honestly medge att Hannah verkar vara en högt avbetalad brud och hon står även för sitt yrke trots sin ålder! Självständighet är väl inte en bestämd term, måste det strikt vara att kunna laga mat och tvätta - för vissa det kanske innebär något helt annat..? Varför ska man jämt & ständigt följa samhällets normer, varför kan man inte skapa sina egna? - De flesta säger att jag är självständig och det är jag. Jag kan knappt laga mat, jag vet inte hur man tvättar, jag är usel på att diska, jag tänker inte ekonomiskt när det gäller mat utan på kvalité (köper aldrig billiga märken på matprodukter när jag handlar för mammas pengar haha) och jag vägrar gå ut med toalett-soporna bara för att det ser så skabbigt ut med genomskinlig påse. Trots det är jag självständig. Varför? - För att jag tar ansvar för mina studier på bästa sätt, jag vet hur man beter sig, jag vet vad som är rätt och fel, jag kan ta ansvar för mina handlingar även om det innebär ansträngning (en del klagande också för den delen haha!) och jag är inte beroende utav att någon annan ska göra allt åt mig eller är mamma-sjuk som vissa är. Detta är självständighet enligt mig.


Told myself no more hittin' n*ggas girlfriend


- Hej sötnosar! Shady och Jelena drog nyss hem & jag har även hunnit bli 16 on real. :) 20.25 föddes jag på den internationella kvinnodagen!! Vilket som så har vi under kvällen endast tjockat oss med pizza, godis och läsk av alla möjliga sorter.. Spelade även in två sjukt roliga videos när vi hmm.. Dansar I guess? ;) Jaja, älskar er tjejer! Fått ett presentkort så att jag kan börja övningsköra, pengar, presentkort och en pyjamas som ni får se i nästa inlägg haha.

Jag är emo!

Shady är bäst o jag älskar henne hon är mer bäst än mig! Jag suger! HEEEEJ ÅÅ HÅÅÅÅÅ! Jag är emo emoemoemeoemeomeoemeomeoe EMO LISA HEJ JELENA E SÄMST JA MD! HEEJ ÅÅ HÅÅÅÅ! HEEEEEEEEEEEJ DÅ! :*

DETTA ÄR MITT NYA JAG, JAG PLASTIKOPERERADE MIG PUSS ÅÅ HEEEJ! :***********



I can't deside whether I hate or love the thought of you

- Hej hej! Idag är det as you know min födelsedag och mina fina tjejer + lite familj kommer hit senare.. Aldrig gillat födelsedagar - tycker bara att de innebär stress för det mesta och fullständigt onödigt för det andra. I can throw a party whenever I want to, right? Doesn't have to be my birthday-party! ;)

Well, see you later.



No matter status or colour - we would be nothing without freedom.


- Vad har Eila spenderat sin födelsedag på..? Jo, jag har suttit uppe och kollat på denna videon. Världen är sönderslagen, världen är en brutal plats där vi alla lever under olika omständigheter. Men oavsett färg, kön, ursprung, status och pengar så är allt vi egentligen suktar efter just frihet. Vi är ingenting utan friheten. Denna videon berörde mig och trots att jag just nu sitter på mitt lata arsle i Sverige där jag har friheten till att gå i skolan, bilda mig en framtid och ha mer utöver det nödvändiga så var det nästan så att videon fick fram viljan inom mig att engagera mig.. Tänk hur sjukt mycket vi skulle kunna åstadkomma om tillräckligt med personer brydde sig? Viljan hos folket är allt som egentligen betyder något - men gör vi något? - Nej, för vi orkar inte sålänge det ej berör oss själva! Make a difference.

Before I go to bed..


"Olycklig kärlek är en heltidssysselsättning."

- Hej på er!! Den här dagen har varit så sjukligt hemsk haha.. Varit gråtfärdig, irriterad, tystlåten och otroligt nedstämd. Har egentligen ingen speciellt bra förklaring - bara det att känslorna tagit över I guess haha?! Usch, alltid föraktat personer som låter känslorna ta överstyr - men nu håller jag själv på att bli en av de..?

Anyway så fyller jag år snart.. Kul.. Really.. Gillar inte födelsedagar överhuvudtaget, onödig stress helt enkelt. Ska nog lägga mig nu dock och vakna upp imorgon when It's my birthday och duscha and so on. Gotta' be fresh! Får se om man kör på en tjejkväll imorgon maybe..? Ska försöka bli av med mitt dåliga humör bara haha! ;)


My b-day!


Big Brother!

- Men hejsan! Känner mig så sjukt kass som går och lägger mig vid 6-7-tiden varje dag och glömmer att blogga eller plugga haha.. Är hur trött som helst - före skolan, i skolan och efter skolan. Liksom 10 missade samtal när jag vaknade från Ballen.. Smart när jag sa till Jelena att jag sov haha? ;) Jaja, söta BV's man har då!!

Nu blir det Big Brother-tittande och måste nog uppdatera min tyck-och-tänk-lista om de.

Cara-armbanden..?

- Vad tycker ni om de nya, populära Cara-armbanden?? ;) Vi alla har nog sett dessa armband på olika stora internationella bloggar och själv så måste jag nog totalhissa de! Förutom att de är rätt dyra så är de handsydda i Italien och kan piffa upp en hel outfit med endast ett armband. Skulle lätt velat ha en stor samling utav dessa ursnygga armband. - So damn classy!! :)


It's hard to let it go even though there is nothing to leave

Rye Rye – Sunshine
Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)
Taio Cruz – Troublemaker
Martin Solveig – Ready 2 Go feat. Kele - Single Edit
Martin Solveig – The Night Out
Martin Solveig – Can't Stop featuring Dragonette
Kelly Rowland – Commander
Martin Solveig with Dragonette – Big In Japan feat. Idoling
Martin Solveig – Let's Not Play Games feat. Sunday Girls


I'm afraid that there will be more of those days when I can't handle it.

I'm awake bitches!! - Nyss duschat så ska väl smörja in mig i mina kära krämer och äta frukost till någon serie as usual.. På tal om absolut ingenting, så har jag verkligen ett viktigt scenario framför mig där jag verkligen inte vet vad jag ska göra?! Varför ska val med känslor inblandade vara så sjukligt svåra..? Ja, ta det som en retorisk fråga för vi alla vet redan svaret haha. ;) Well, tänker vilket som step up och do what I have to do!!


We were never meant to sleep over, that could be the story over


- Såhär vacker är jag just nu!! Dagens outfit består utav en enkel v-ringad tröja från Gina Tricot, sjal från Lindex eller Cubus och klocka från Ur&Penn.
Vilket som, tjena! ;) Kom hem från skolan vid halv 4-tiden och har nästintill bara hunnit med att äta och kolla ett avsnitt The OC. Är som vanligt sjukligt trött efter denna långa dag med både ont i nacken, ryggen, smalbenet och halsen haha.. Har lite matte att plugga men tror nog att jag lägger mig nu och går upp vid 3-tiden igen för att duscha, plugga and so on!! See ya'll

Söndagsfinal!

- Tjenaaa! Sitter och kollar Big Brother live Söndagsfinal och de nominerade är Jessica, Sipan och Hannah W. Honestly så hoppas jag på att Jessica ryker.. Munnen går dygnet runt och hon har alltid något att skrika på!! Det ända bra hon någonsin sagt är att Hannah W faktiskt hade rätt angående Joe. Vad har bruden gjort för fel? - Bara varit ärlig på ett jävligt snällt sätt. Vad förväntar han sig efter ett meningslöst one night stand..?


Fler bilder sen gårdagen! Will be more..

Fick tyvärr inte bild på resten..


From here on out, I'll be your commander

- Detta är för tillfället de ända bilderna jag har sen gårdagen!! Kvällen blev inte riktigt som den tänkt så hade varken sminkat mig eller fixat mig..

Anyway så är jag vaken nu och kan säga att jag drygt fått 3-4 h sömn.. :( Hur trött som helst men går nog och lägger mig tidigare ikväll istället! Kan ju vilket som berätta lite om gårdagen. :)
- Började hemma hos mig vid 7-tiden med Shady, Jelena & Ballen då vi lagade lite tacos as you can see. Blev faktiskt gott också haha, inget man förväntat sig..? Efter det väntade lite lekar bla en lek med lappar som man skulle "suga" fast och sedan föra vidare i gruppen och det slutade med bitande & strul hahaha! ;) Sjukligt rolig lek som ger en ett gott skratt. Så småningom så ringde vi Fraidoon och Arian som kom hit då vi fortsatte med olika lekar, dans och typ jaa..? Vid 2-tiden kanske så kom även min granne & hans vän hit.. Roligt så länge det varade dvs till 6-tiden då alla gick hem hahah.. Var så j*vla trött i slutändan att jag somnade inne på toan! :blush: Fick även klagomål utav mina älskade grannar.. Alltid varit älskad bland mina grannar för min fina musik haha?! ;)

He knows me - every inch of my tar-black soul

- Hello there! ;) Tog nyss hem ett x-antal vuxenpoäng för mitt besök på Lidl.. Var och handlade hem det som behövdes till tjejkvällen och våran tacos som vi ska äta & laga sjäääälv!! Känner mig så freaking awesome haha.. Dock kan jag erkänna att jag aldrig gjort tacos förr och inte heller nöt/blandfärs. :blush:

Resten av denna kvällen lär jag ha fullt upp med att städa, fixa mig osv! Även kört ut både Michael och mamma som snart lämnar byggnaden haha. ;) Vi ses imorgon för tjejerna sover probably här!

- Bilder sen gårdagen! Höll btw på att få en skrattattack på första bilden därav min min haha.

Walked into the room you know you made my eyes burn.


- Har nyss duschat och sitter här & äter fruktsallad + vatten framför The OC. :) Fick rena rama utbrottet innan på mitt kära internet som krånglade och gjorde en video som dessvärre inte dyker upp här hahah.. Internet av allt som kan krångla?! Krånglar aldrig vanligtvis but well, funkar nu iallafall. Dock sjukligt trött så ska nog dra mig mot sängen med lite krämer osv före det givetvis!! Blir att dra upp imorgon för att städa sooo I'll see you.

.

- A girl doesn't want any flowers.. What should we do with them? Put them in our rooms and watch them wither?

Dagens outfit; Solig dag i skolan for once!

Mocca-skor - DNA-Shoes
Jeans - VILA
T-shirt - Gina Tricot
Jacka - Cassels


I feel good, like the morning-sun is shining just for me.


- Tjabba, tjena, hallå! ;) Hemkommen ett tag tillbaks från mina fina tjejer. Us all four back together again (!!) Gjorde inte så mycket mer än att dra till H-kväll och köpte hem en massa gott till Shady där vi sen bara snackade och skrattade haha. Imorgon blir det probably en riktigt mysig tjejkväll med hemmagjord mat by us (shit, detta lär inte gå bra..), tända ljus och kanske en träff med killarna sen!! - Har självfallet fixat FF här hemma..

Rea på Nelly.com!

- Aleksandra tipsade mig om rean på Nelly.com så tänkte att jag kunde tipsa er om deras superrea haha!! ;) Finns verkligen hur mycket snyggt som helst på Nelly.. Både moderiktiga plagg och lite mer annorlunda märkesskor som exempel. Jävligt stort sortiment också. Love it!


Miami beach next!

- Tänkte trots min negativitet mot Halmstad och dess brist på aktiviteter dra ut med tjejerna ikväll och finna meningen med livet igen haha!! ;) Vi har ju återförenats allihopa så ja. Får försöka hitta på något ovanligt som att dra till stranden or something! Lyst att spy på resten av Halmstad och hur drygt det är att vara ute här most of the time.. Underbart väder och bilder kommer ikväll. :)

- Bilder sen i somras på stranden med Lina.. Herregud vad man förändrats!! Thank god.

Please menstration, don't destroy my day!

- Vet ni vad som förstör ens morgnar och i detta fallet hela helgen? Jo att vakna upp och veta att man kommer få mens inom de närmsta timmarna (!!) :mad: Jag orkar inte alltså.. Det ända mens är bra för är att slippa gympalektionerna i badhuset. Jaja, av med mina fina underkläder och på med de "mens-anpassade" haha! ;)

Som ni alla nog läste igår så var det Justin Biebers födelsedag vilket man omöjligt kan ha missat ifall man var inne på Facebook.. Hmm, skulle nästan vilja säga att gratulationerna var fel än inlägg under fotbollsmatcher och julafton? ;) No complaining! För alla JB-fans är ju detta som vems födelsedag som helst men får man tillägga att Justin probably gives a fuck about them..? Well well!! Jag är inget JB-fan men ett Lil' Wayne-fan är jag och honestly bryr jag mig inte ett dugg om när han fyller år.


So obvious!


We all trick ourselves once in a while..

Godmorgon godmorgon!! Varit vaken i 2,5 h och fixat mig + kollat serier och ätit. :) Ska väl dra mig mot skolan nu så ses efteråt! Sjukligt kort dag.