Lyckan som uppstår..

..när man är färdig med Engelskan till en viss del och skickat in den till Anna och jag tagit igen alla kapitel matte som jag inte gjort pga att jag hållt på med annat (missuppfattade Linda om provet så fokuserade på annat + att jag kanske till en viss del var lite väl självsäker om att jag ändå kunde plugga in allt i sista minut och få bra betyg hehe..) och jag förstår precis allting?! Gjort klart alla kapitel inkl. C-uppgifterna inom två kapitel. Jaja, SO och still lite matte kvar imorgon.. Men men, matte är faktiskt ganska kul när man känner att man kan något som rinnande vatten vilket jag iallafall kan med pythagoras ask och förhållande (dock inte det andra) Misstolka mig inte, har faktiskt VG/MVG i matte så inte direkt så att jag aldrig förstår vanligtvis.  - Well, ska lägga mig och kolla CSI på femman, puss!


I may have a boring life-view, but at least it's freaking fact.

Helt sjukt vad förvånad man blir när mamma och Michael kommer hem från Sannarp och IB & Michael Rapp har en positiv inställning till programmet?! - Han har liksom varit den som strikt sagt "Tekniska eller Naturvetenskapliga, annars blir du inte ett piss", och nu är det han som kommer hem och står & här och undervisar mig om International Baccalaroute (stavning..?) :O Tydligen så var IB-eleverna i stort sätt meriten och efter IB så kan jag studera vart jag vill i världen om jag kommer ut med bra betyg. En brud hade liksom kommit in på Harvard efter IB här i Halmstad och hon var nog inte den ända.. Systemet var helt annorlunda när det gällde IB eftersom att linjen inte går efter svenska lagar osv, så tror faktiskt det blir mitt första och ända val! Programmet var väldigt annorlunda jämfört med svenska vanliga linjer, but bitch I'm different so why not? ;) Nej men handlar dels om själva grejen att jag vill kunna styra mina ämnen, mina studier och kunna ägna hälften av tiden utomlands. Jag är så sjukligt trött på Sverige och även om jag aldrig kommer klara av att lämna Sverige utan att ha ett stabilt hem att bo i ibland här osv så vill jag uppleva resten av världen och må bra genom det! Går jag IB kommer jag kunna plugga på Harvard om jag skaffar mig bra betyg och bara det säger väl ganska mycket om man kommer in på en sådan ökänd skola? PS; Min mamma kom nyss in och frågade vilken låt jag lyssnade på..?!?! Vad händer med världen - sen när börjar de gilla min musiksmak och sen när kommer Michael och uppmuntrar andra linjer än Tekniska & Natur?


Like two strangers turning into dust.


- Ja hej hörrni! ;) Kom hem vid halv 4-tiden från skolan och har sedan dess ätit och kollat OC. Ska börja plugga nu medans mamma och Michael åker till Sannarpsgymnasiet för att kolla upp IB på Öppet hus! Orkade verkligen inte följa med när det ändå är tänkt att jag ska skugga IB med Shady så ja..

Hahahaha, btw måste bara berätta om dagens roligaste! - Hade SO och vi jobbar med miljön osv så sitter en i klassen som vi kan kalla L längst bak i klassrummet när Petran (vår lärare) plötsligen frågar L "Varför är regnskogen så viktigt?" Gissa vad han svarar?! - "Ehm, trädt?" Alltså att han menade träd. Hahhaha, hur kan man vara så j*vla blåst..? Jelena och jag satt och skrattade åt honom hela lektionen liksom. Bara själva tonfallet var kul och så svarade Peter vår lärare "Ja, det finns träd."

.


All the people call you reckless and whisper about you - doing whatever you want, the truth is that we all do whatever we want to. You're just not that understanding.

Gårdagens outfit; Vanlig skoldag!

Stickad vit tröja - GinaTricot
Jeans - VILA
Armband - Gran Canaria
Beiga skor - Dojjan
Beige jacka - Cassels


Lär knappt få någon sömn fram tills på Torsdagnatt.. Fram tills dess måste jag ta igen allt plugg som jag skippade för städning & Aleksandra + jävligt mycket annat plugg!

- Ja, gud förlåt! Har verkligen inte hunnit uppdatera.. Först och främst gick hela gårdagen ut på att storstäda mitt rum & möblera om. För det andra så kom Aleksandra och överraskade mig, bruden har ju kommit hem från Australien! Kan tyvärr inte säga att jag saknade sönder henne - men nu när hon väl var hemma så var det så j*vla skönt att bara umgås med henne, shit. :love: Vi gick runt lite och drog med oss Shady ut på vägen.. And that's probably why I'm gonna sit up all night studying for the enligsh, math and SO. Så går det när man hoppat över plugg hah! ;) Var verkligen inte tänkt att bli så men kommer Ballen hit & bokstavligen talat ställer sig utanför dörren så. Sometimes you need to make excuses for your friends!

- Ja, jag vet att det inte alls ser särskilt städat & rent ut! Men många av dessa hörnen som ni ser på bilderna var bokstavligen talat bara smuts och jag har dammsugit, rensat listerna, torkat väggarna, torkat och skrubbat skrivbordet som ni ser ovan och det är sjukt hur mycket smuts som fanns på vissa ställen.. Dessutom har jag flyttat skrivbordet raakt över rummet till TV-hyllssidan och sängen har jag flyttat från fönstret till den bredaste väggen. Skorna har jag flyttat från garderoben till hörnet längst bort i rummet och har dessutom ställt fram min tvättkorg! Btw; har bla hittat över 10 en-kronor utspridda över golvet och fått reda på att jag har exakt 29 uttag i heela mitt rum. Alltid lärorikt med städning haha. ;)

Oh, mama I think I did it again - I got lost in the wind again

Ja, jag lever - håller bara på att STORSTÄDA mitt rum literally och möblerar om. :) Ses snart!

I hope for the ability to be with you - but honestly I don't know If I'm saying that 'cuz I want it to be true or If I just want you to look at me in that special way for a moment.


- Ja men godnatt på dig med fuling haha! ;) Nej men ska nog lägga mig nu med en massa krämer i ansiktet/kroppen, lite plugg gjort och så ses vi probably imorgon vid 4-5-tiden maybe. Nighty nighty!

A typical Sunday with series, the shower, scrubs, cleaning and studying.

- Ja, hej! Duschat och städat nu.. Tänkt att jag ska plugga men funderar på att plugga igen alla timmar imorgon istället? Orkar verkligen inte.

Istället har jag kollat OC. En serie alla borde börja kolla?! Snygga killar, bra story som inte bara innehåller rikedomar, kändisskap osv som jag visserligen gillar men.. ;) Dock ska jag börja tagga ner med serier.. Menar följer både Gossip Girl, Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Jersey Shore, Big Brother, Paradise Hotel, Grey's Anatomy, One Tree Hill, The O.C, Karatefylla, Solsidan, Once Upon a time, Games of Thrones, The lying games och säkerligen fler som jag inte kommer ihåg just nu!


True story.



Sunday, sunday...


- Hejhej! Varit hemma ett bra tag från Jelena och ska egentligen äta nu så skyndar mig lite här. Igår så gick vi runt ett tag från Maxi till Willys och blev inte så mycket mer än så eftersom vi frös ihjäl och jag blivit latare och latare med tiden hahah.. Drog anyway in till Jelena och hela kvällen gick väl ut på att skratta? - Ett tag skrattade jag med mig själv, ett tag med Jelena och sen Jelena med sig själv hah. Kollade även på två bra thrillers som gick på fyran vilket jag aaaldrig kollar på annars! Weell, home now och är Söndag dvs recovering-day. :)

Varje gång du kommer, kommer också katalogen över alla du legat med.

- Ville bara säga att jag är hemma och håller just nu på att föra över en del bilder.. Well, uppdaterar mer sen!

Nu har jag tränat lite snabbt och börjat fixa mig.. Ses imorgonbitti!



Jag är för full - du är för ful.

- Vaknade upp runt 12-tiden.. Helt sjukt att jag inte kan sova mer än 9 timmar nu för tiden? Menar senast för drygt 3-4 veckor sedan gick jag upp runt 3-5-tiden all days..? Well. Idag så är det tänkt så att jag och Jelena ska ha "a guys night out" haha. ;) Med det menar jag att vi i stort sätt bara lär umgås med killar idag! Jelena och mamma har räddat min helg med att låna ut pengar till mig. What would I do without money..? Ikväll sover jag antagligen hos Jelena och innan dess är vi väl ute med grabsen! ;) Haha..

Btw, kom bara att tänka på en sak. Gud dvs Bibeln säger ju att Eva och Adam var de två första här på jorden. Då motsäger ju egentligen troende att dinousaurier osv existerat som forskarna har hittat benrester från osv, hmm..? Just sayin'

De flesta kanske tror att jag ska säga att Nathan (han i lila) är snygg på denna bilden men verkligen inte! Dan Scott dvs Paul Johansson är sjukligt snygg?! I love men with power.

Glömda dagar #2

Dag 9 - Vad jag hade på mig idag
Ja, bara att kolla på webbilderna från dagen i inlägget skrivet hos Jelena! ;) Men kortfattat; laxrosa veckad tröja från VILA eller Gina (..?) och jeans från VILA..

Dag 10 - Det här saknar jag
- Jag saknar nog inte en speciell period för har i stort sätt alltid haft det jobbigt med familjen så inget jag längtar tillbaks till! Men kanske perioder med VÄNNER då bara specifikt. Eller framförallt tider då allt var så mycket mindre komplicerat!

Dag 11 - Det här är jag dålig på
Jag är dålig på att höra av mig. Detta är nog min absolut svagaste sida (!!) Speciellt när det gäller familj och släkt, herregud säger jag bara nästan så att man undrar varför de inte totalt avsagt sig kontakten med mig än.. Vänner är det inte lika farligt med - bara det att min mobil alltid är på ljudlöst så är lite svår att få tag på ibland heh. Finns väldigt många saker jag är dålig på men tog bara upp den absolut värsta sidan av mig nu haha! ;)


Dag 12 - Det här är jag bra på
Försöker just nu att komma på något jag är extra bra på precis som med extra dålig på men går lite segt hmm.. Alltså finns många positiva personlighetsdrag men saker jag är BRA på att göra som inte involverar olika sidor är lite svårt eftersom att jag är världssämst på att utföra praktiska saker. Men okej då, jag är bra på att pusha mig själv till att göra saker jag hatar men som måste göras! Eller typ att jag är en god ledare som är bra på att dela in uppgifter, planera osv. Det var ju praktiskt..? Alltså allt positivt med mig sitter liksom på insidan haha. :)

Dag 13 - Hur jag tycker en vän ska vara
- Som mina? ;) Haha nej men alltså en som klickar med min personlighet är viktigast liksom! Kan inte direkt säga att jag har någon speciell typ för har liksom klickat med lugna personer som man mest bara pratar med, men även folk som är rena rama motsatsen med helt annan personlighet.


Bilder sen nyår!

Endless music.

Lykke Li – Love Out Of Lust
Marcus Price – Stora trumman
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder - Walz Guld Remix
Mac Miller – Party on Fifth Ave.
Rizzle Kicks – Mama Do The Hump
Tyga – Rack City - Explicit Version
Laleh – Some Die Young
Pitbull – Pause


Btw..

- Jelena kan faktiskt vara snäll ibland och har nu gjort en design till mig + header! :love: Mycket snyggare än den förra, puss på dig gumman du vet att jag älskar dig obeskrivligt ditt sär.


Haha bitch = tik?

- Hahaha, alltså tik är något man säger till djur som typ hundar osv?! Trötta eller vad?

If you ain't got no ass bitch - wear a fucking poncho

- Ja, guess what..? Home alone! Blir nog någon film eller så kanske jag börjar kolla O.C som alla älskar & snackar om.. Risk för att jag blir beroende dock. ;) På tal om något helt annat så känner jag mig som en riktigt blek p*ssy.. Efter Gran Canaria-resan då jag blev riktigt brun så orkar jag helt enkelt inte återgå till mitt bleka ja. Är obviously fortfarande brun (kanske dels tack vare att jag smörjt in mig i After sun varje dag, brun-utan-sol och solarium men men) - fick ju bara höra häromdagen att jag var brun. Lite färg får en på bättre humör, så kanske dags för solarium snart igen! As soon as I get my card..


Money buy happiness, call me cheap or whatever you want to but I'm just telling the truth

- Oupplagd bild sedan nyår..

Tjena! Knappt varit hemma sedan skolan, drog direkt till stan med Jelena och innan det spelade vi in helt sjuuuka videos. Ja, vet inte vad man ska kalla oss, roliga eller? - Anyway så tog vi bussen in till stan och hela min värld rasade när jag gick in på Swedbank för att fixa nytt kort och de sa att det skulle ta en heeel j*vla vecka?! Vad f*n ska jag göra under hela helgen utan pengar liksom?! :S Gick och klagade på det ett rätt bra tag tills kebaben som Jelena betalade fick mig på andra tankar haha.. Ganska sjukt egentligen att personer i min generation (haha, leker lite vuxen här ja..) är så sjukligt beroende utav pengar?! Kan ärligt säga att jag hellre sitter hemma i många fall.

Hos Jelenko and soon we're going to the cityyyyy! Har ni tur får ni se på en china-video senare hah..


You're taking my breath away without even doing anything.

Nighty nighty, ska lägga mig nu! ;) Btw, kom att tänka på ett citat som jag hittade på Jelenas blogg.. "Look like a girl, act like a lady, think like a man and work like a boss". Allt förutom think like a man förstår jag menar clearly så har inte män ett bättre sätt att tänka på..? Ska inte generalisera här men finns ju ett visst antal män som tänker med k*ken oooch finns verkligen ingen statistik på att män är smartare?! Kan tyvärr inte säga det ena eller det andra - för står lite både och på Google, artiklar osv haha. Men kan lääätt säga att jag känner mig smartare än väldigt många killar jag träffat här i Sverige at least (!!) ;)

I'm supposed to not care but here I sit - miserable about not having you.
I'd like to tell you everything, try to get your attention but I cant. In fact, there's nothing else that stops me but me. I cant get a word out of my mouth and I'm asshamed over just looking at you. I feel strong and weak at the same time. Strong for keeping it in eventhough you're all I really think about, and weak for not giving you up which would be the easiest. Everything changed. I'm not putting om my make-up for myself anymore, I'm doing all of that for you. Suddenly I stopped to care about what the society thought of me - because you were the only one who could get my fullest attention. Suddenly I stopped judging and choosing from the appearance, because If I did - I would never ever fall for you. 'Cuz you are definitely not my type, for real. You're just someone I got feelings for and I hate it. I even hate to admit that I like you, it's like saying the wrong words - because the whole thought about you is everything else but right. I try to move on, but there you are again. Taking my breath away without even looking, speaking or smiling at me.
Detta är en låttext..

It's almost like I would like to tell you what I truly feel, just to catch your attention.

- Kom nyss hem från Kattegattsgymnasiet.. Fyfan vad irriterad man blir på mamma och Michael som drar med mig till alla möjliga linjer där man snabbt som f*n var tvungen att leka intresserad, hålla ett leende på läpparna och ställa frågor. Känns hur hemskt som helst att vara yngst på hela skolan! :( Får njuta sista tiden av nian då man stormar igenom korridorerna, skrattar hur högt man vill, sitter med benen på borden, har kul med lärarna, ALLTID har vänner att umgås med, veta vilka alla personer är som går förbi en är och känna sig allmänt störst, bäst och vackrast. Kan säga att min självkänsla i skolan höjts enooormt sen sexan haha! Puttar i stort sätt undan småttingar nowadays (HAHAHA)..

Tumblr_ltrd34pqap1qitvdso1_400_large
Tumblr_lkw194v6o51qb0fw4o1_500_large

Dagens outfit; kort skoldag!

Blå blus - VILA
Halsduk - GinaTricot
Jeans - VILA
Armband - BikBok


And suddenly, you stopped even looking at me - it hurts. I wouldn't say it in another way.


- Tjena.. Varit hemma ett bra tag från skolan och ska snart iväg igen till Kattegatt på Öppet hus.. Orkar verkligen inte med Öppet hus när jag inte ens ska gå där?! Visserligen behöver jag ett andra-handsval vilket förmodligen blir Ekonomi på Kattegatt. Måste säga att jag känner mig jävligt strong som väljer att gå på IB eller Ekonomi när jag veet om att jag mycket väl kunde gått Tekniska eller Naturvetenskapliga och haft större chans för jobb sen. :) People always say that we gonna have to fight the world, but It's more like I'm having problems - fighting myself.

Love is strong eventhough it's a weekness, but I could promise you that I'm stronger bitch.

- Godmorgon! ;) Har sminkat ena ögat och ska börja med andra nu haha.. Måste säga att även om jag får en timmes mindre sömn varje dag så är det lätt värt det! Ni anar inte hur otroligt skönt det är att kunna äta frukost till Paradise Hotel eller någon annan serie varje morgon och efter det bara ta det lugnt medans man fixar sig till musik. Don't like the stress! :)

Haha, sann bild!

Barca vs Real Madrid.. Kind of get that now?

Nu vill jag säga godnatt med en liten diss.. - Hur j*vla ofta spelar Barca mot Real egentligen..? :mad: Innan FB och alla statusar visste jag inte ett piss om dessa två lag, eller deras existens och nu kan jag typ hela historien om de?! Alltså förlåt men nästan lika stor hysteri kring fotboll som kring nyår.. Menar nyårsafton är ju en gång om året och tusen gånger roligare/mer speciellt så förstår inte hur alla fotbollsfantaster orkar skriva Real :love: eller Barca!! före vaaaarje match vilket är flera gånger i månaden känns det som. Well, gotta' live with it!

- Om det är någon av er som lagt upp dessa statusar som läser så säger jag bara no hard feelings!! Nothing against you guys. :)

Du är som catwoman, som passar i lack & läder


- Jaaaa, såhääär glad blir jag när hela min säng är full med kläder, smink, skålar, böcker och cola-flaskor!! Inte minst så har jag jättemycket plugg?!?! - Är det detta man kallar ren lycka eller? :love: :love: Hoppas innerligt att ni förstår ironin i detta. Alltså vet honestly inte huur många gånger jag lovat mig själv att detta inte ska ska mer bara för att jag stressar till skolan?! Åhh.. Sitter liksom och slänger allt från stolen till sängen och tillbaks så fort jag ska sitta framför datorn eller sova hahah.. Jaja, nu ska jag fortsätta med att skriva om lövskogar. Don't ask.

'Cuz you never were, and you never will be mine.

Hejsan allesammans! Lite halvdött här på bloggen? Vilket som har dagen varit sjukt seg med både träningsvärk i benen och jävligt ont i armvecket där de stack nålarna imorse när jag tog blodprov.. No more!
- Väldigt roligt att jag har överdrivet mycket att göra när det gäller skolan..? Kan inte direkt säga att jag vet hur det har gått till, guess jag har glidit fram och fått för mig att jag skulle klara allt lätt som en plätt or something hah?! :o Har både SO, matte (!!), engelska och NO.. Herregud. Plus det så har jag duschat, städat och tagit ur diskmaskinen. Jaja, här kommer veckans skönaste låtar nedan för att lätta stämningen hah!

Lana Del Rey – Born To Die
Gotye – Somebody That I Used To Know
Gotye – Eyes Wide Open
Jay Z – Ni**as In Paris
Adele – Set Fire To The Rain (Moto Blanco Edit)
The Black Eyed Peas – Don’t Stop The Party
will.i.am – T.H.E (The Hardest Ever) - Explicit Version
Beenie Man – Girls - Radio Mix
Rye Rye – Never Will Be Mine - Kat Krazy Remix

My heart beats twice when I hear from you and it hurts so damn much that I cant have you.

- Började nyss tycka att biologi var kul eftersom att vi höll på med lite tanke-uppgifter och annat än "urartade celler som blablabla" you get it ha? ;) MEN NU KOMMER VI ÅTERIGEEEEN IN PÅ ETT DRYGT KAPITEL SOM ÄR SÅ J*VLA LÖNLÖST SÅ DET INTE ÄR SANT OCH VEM ORKAR LÄSA SIG TILL SVAREN NÄR MAN SERIÖST BRYR SIG THIIIIS MUCH OCH NÄR HÄLFTEN UTAV ORDEN ÄR NATURVETENSKAPLIGA ORD MAN MÅSTE F*CKING SLÅ UPP?!?!?! - Ja, ni får ursäkta mig för min ADHD haha. ;) Men vad är grejen med att lära sig om små blågröna alger osv osv..? De flesta bryr sig nog inte om naturvetenskapliga ämnen osv utan snarare anledningar bakom, VARFÖR och mer intressant info liksom.. Well.

Började tänka på hur det kommer bli efter nian med klassen osv.. Tycker det är mer än synd att vi inte kommer fortsätta som klass?! :( Nästintill hela klassen kommer så otroligt bra överens och vi har alltid kul tillsammans. Menar som på raster - hur många klasser kan helt seriöst säga att vem som helst bara kan komma och sätta sig bredvid varandra och börja snacka utan att man liksom kollar snett på personen..? - Kan skratta med alla, snacka med alla, sitta med alla och som idag tog jag och Shady följe med Arian & Fraidoon hem. No question about it liksom?! Ingen börjar lacka för att någon drar ett för grovt skämt eller liknande, för vi alla vet hur vi fungerar. En helskön klass alltså! :love: Kommer bokstavligen talat att börja böla på skolavslutningen. Believe my words!


Snott test av Jelena igen..

- Hejhej! Varit hemma från skolan sen ett bra tag tillbaks och kollat Pretty Little Liars, Once upon a time och Gossip Girl. :) Ganska kul att jag har haft träningsvärk hela dagen vilket tyder på att jag gjort något som jag inte är van vid fysiskt och det ända jag gjorde var att vara med på idrotten?! Hahahha.. Gick iof rätt mycket igår men tvivlar på att man får träningsvärk utav det.

Imorgon ska jag till Tudorkliniken ganska tidigt och göra en massa blodtest osv, vilket innebär sprutor.. Faktiskt jävligt glad över att jag slipper att ha sprutfobi som många har. Menar jag tar ju överdrivet mycket sprutor?! Jaja.. Obviously måste man till Tudor bara för att kolla upp vanlig trötthet man ba?! Well, I'll survive. ;)

1. Vad är ditt förnamn? - Eila.
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? - Alltså finns många andra finare namn men ser obviously ut som en Eila så haha. ;)
3. Är du i ett förhållande nu? - Nej.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. Vem var du tillsammans med sist? - Alltså grejen med mig är den att jag aldrig har haft något seriöst förhållande! Har liksom aldrig varit kär eller verkligen brytt mig om någon på det sättet, såå kan tyvärr inte besvara denna frågan.
6. Får man fråga varför det tog slut? - Läs ovanstående.
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - Läs ovanstående.
8. Vem vet mest om dig? - Jelena, Ballen & Shady.
9. Vad gör du på fredagskvällar? - Allt möjligt, inget bestämt iallafall.
10. Bästa filmen du någonsin sett? - Hmm.. Heat, American Gangster, Twilight-filmerna, Sagan om Ringen är några utav mina favvisar. :)
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? - Nej.
12. Har du någonsin varit full? - Ja..
13. Har du testat droger? - Nope, men skulle dock vara lite som a life-experience? :) Hahahha, just kidding!
14. Röker du? - Nej inte konstant.
15. Snusar du? - Euw nej.. Stinker!
16. Saknar du någon just nu? - We all do.
17. Hur mår du idag? - Som oftast dvs inget speciellt roligt har hänt och inte heller tråkigt. :)
18. Hur många tabletter tar du dagligen? - 0,00
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? - Ehm, don't remember!
20. Bästa minnet från sommaren? - Finns många men något med vännerna iallafall.
21. Senaste landet du besökte? - Gran Canaria!
22. När var du där? - Drygt 2 månader sen..
23. Är du rasist? - Ofc, that's why I have soooo many swedish friends.. ;)
24. Har du helt svenskt ursprung? - Stolt svensk yes!
25. Om nej vart kommer du ifrån? - Read the last answer.
26. Föredrar du svenska eller utländska tjejer/killar? - Alltså vänner spelar ingen roll och som kille utseendemässigt osv skulle jag nog säga svenska helst hehe.. Tycker oftast att svenska killar ser bättre ut, men självfallet finns det snygga utlänningar med.
27. Ser du fram emot något nu? - Har så sjukt dåligt minne att jag inte ens kommer ihåg om något speciellt lär hända snart så nej..
28. Sköter du skolan? - Överlag, ja. :) Allt förutom idrotten..
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - 250-260 poäng av 320.
30. Vad är det bästa betyg du fått på ett prov? - MVG.
31. Vilket ämne var det? - Matte, SO, svenska, NO, engelska.
32. Har du fått IG på ett prov? - Hmm, får typ ALDRIG IG även om jag inte pluggar men på hemkunskapen.
33. Har du spelat/spelar i ett band? - Nej haha.
34. Anser du dig vara intelligent? - Ärligt svar; ja.
35. Vilken var den bästa tiden av ditt liv? - Tror det får bli nuläget eftersom jag inte har så mycket problem med familjen.
36. Vilken var den värsta tiden? - All tid efter att jag var 6 upp till 12-års ålder.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? - Yes.
38. Har du skurit dig? - Nej!
39. Har du haft sömnproblem? - Njaa, inte allvarliga direkt. Dock var åttan katastrof när det gällde sömn!
40. Hur ofta gråter du? - Räknar man inte med att gråta till filmer, klipp osv inte särskilt ofta.
41. Vad gör du när du mår dåligt? - Är för mig själv, lyssnar på musik och skriver.
42. Vem vänder du dig till för att prata med när du mår dåligt? - Alltså allvarligare saker tar jag ofta itu med själv men typ småsaker pratar jag med Jelena & Ballen om.
43. Vill du ha tillbaks några av dina ex? - As I said before..
44. Vilken klass går du nu i? - Nian.
45. Vilken skola? - Östergård.
46. Har du varit otrogen någon gång? - Nej.
47. Har någon varit otrogen mot dig? - Nej.
48. Är du stolt över dig själv? - Lite då och då, ja.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig? - Måste vara att jag är väldigt smart, klok och intelligent & en trogen vän om jag verkligen bryr mig. Dock är det om att jag är smart osv ingen komplimang jag gillar att få eftersom de komplimangerna förföljt mig under hela min barndom.. Hör hellre att jag ser bra ut TROTS att jag är en plugghäst. ;) Visserligen får jag också höra att jag ser bra ut men inte lika ofta som att jag är smart. Man förutsätter ju alltid att plugghästar ska vara fula! Från mina vänner vill jag nog höra att jag är en bra vän på alla sätt som man inte vill förlora. Älskar när vänner kramar en, håller armkrog med en (mobbad jag lät där hahah) eller säger Eilaaa eller liknande, man känner sig som en uppskattad vän!
50. Vad får du ofta komplimanger för? - Läs ovanstående. Att jag är smart, har fint hår hör jag faktiskt då & då även om jag vet att Jelena alltid klagar på det haha.
51. Har du lätt för att få folk att skratta? - Vissa. Har dock sjuk humor!
52. Cider eller öl? - Cider (!!)
53. Har du några talanger? - Haha, vet jag inte.
54. Vet du om någon är kär i dig? - Tror jag inte men hoppas jag. Haha
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? - Är jävligt glad över att kunna svara att jag ej har några. ;)
56. Vad står det i ditt senaste SMS? - Orkar inte ta fram mobilen.
57. Hur lång är du? - 163-165 tror jag.
58. Hur mycket väger du? - Var längesen jag vägde mig!
59. Vilken storlek har du på kläderna? - S.
60. Har du svarat ärligt? - Ååh, vilken klysche-fråga på såna här test. :S

Solarium och brun-utan-sol på det..

Ja men nu funderar jag faktiskt på att lägga mig.. - Har duschat osv nu så man slipper lukta solarietorsk hah! ;) Inte nog med det så ska jag smörja in mig i brun-utan-sol hahaha, nöjer jag mig aldrig..? But before that I'm just going to watch the last section of "Once upon a time"! Good night for now.

Back on track!

- Tillbaks från stan nu.. Fyf*n, fick värsta ADHD;n när bankomaten slukade mitt kort när jag försökte få ut pengar.. Rusade in på banken och ganska uppenbart så behövde man legitimation vilket lilla Eila inte tagit med sig (!!) Hade dock inget med att jag inte hade pengar inne att göra -utan var fel på bankomaten, tydligen flera som varit med om samma sak. Får väl dra in imorgon en sväng I guess.. Men gick bra, för fick låna utav Jelena och en halvtimmes solning blev det! :) Lite färg fick man - lite roligt bara att man hade linjer sen innan på helt andra ställen, men jaja.. Skönt att bara få känna på lite värme haha! Inte ofta man får det. ;)


Brb..

- Be back soon! ;)


Dagens outfit; mysigt men snyggt i skolan!

Svart linne - DollarStore
Svarta jeans - VILA
Svarta regnstövlar - ?
Halsband - Gran Canaria
Halsduk - GinaTricot


Going to Hawaii.


- Tjena bloggen! Hemkommen från skolan nu and guess what?! :) We're going 2 Hawaii (!!) Haha nejdå, ska sola solarium så att brännan inte försvinner helt och hållet från Gran Canaria.. Känner mig såå mycket bättre som lite brun. PS; inte meningen att någon från klassen/skolan läser detta. ;) Vill ju liksom inte ses som en med fake-bränna höhö.. See ya'll

Bättre vanor..

- Varit vaken sen klockan fyra och kollat PH Norge medans jag ätit frukost, tränat lite och hunnit sminka mig.. Börjar vid 8-tiden as usual och helt seriöst nu så ska jag börja bli nyttigare och träna mer. Vet att jag sagt det här huur många gånger som helst men ska sluta äta så mycket skitmat ute & träna på träningscykeln eller gå dagligen. Måste ju skaffa beach-body 2012 dööh? ;) Haha, nej skämt åsido men min kropp kan knappast må bra utav all cola jag stoppar i mig och skitmat + dåliga sovvanor osv på det.. Dock kan man iallafall inte klaga på hur jag tar hand om min kropp - peelar, smörjer in mig varje dag i stort sätt och sover aldrig med smink på nu heller, för det förstör ögonfransarna även om det inte syns. Ska även börja med äckligt vatten jag egentligen hatar (!!)

- Man mår ju förf*n psykiskt dåligt utav att se hur brun man var för bara ca 2 månader sen på Gran Canaria (tom mindre!!) Ååh, sola solarium NÄSTA.. Man får otroligt mycket bättre självkänsla när man är lite brun, tycker ni inte..?

Everything is a mess, but in some freaking way it doesn't get me.

Jag tänker, jag vill vara för mig själv men jag känner inte. Allt är bara weird och jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska skriva för jag känner inte? Jag bara tänker och tänker men kan inte ens skriva ner det i ord. Mitt namn är Eila Linnea Johansson & jag älskar att skriva. Detta är första gången i världshistorien då jag inte vet vad jag ska skriva.


Förändring..

- Tänkte jämföra mig själv innan jag flyttade till Halmstad och nu när jag bott här ett bra tag.. Lite kul - eftersom att i stort sätt allt förändrats. ;)

• Jag har blivit divigare. Okej, låter lite absurt men i Höör kunde jag liksom gå ut lite hur som helst och i början av Halmstad också men nu för tiden klarar jag knappt av att gå ut med mjukis eller med fake converse i skolan.. Dessutom börjat se annorlunda på folk med olika stilar, bönder, tattare osv - i Höör hade jag tyckt det varit normalt nu tycker jag att det är sjukt fult. DOOCK dömer jag inte personligheterna utifrån det (!!) I would never do that. :)
• Jag förstår mig inte på folk som bor i småbyar osv för jag anser att de inte har något att göra överhuvudtaget. Liksom mjölka kossorna, sitta utanför Coop..? Haha!
• Jag har börjat få en annan syn på var och hur man ska äta. I Höör åt jag i stort sätt alltid hemma med familjen (fast jag åt ute med pappa rätt ofta men ändå..) - nu tycker jag att äta hemma är det som gör ens vardag trist. Äta ute all the time would be a dream come true! - Breakfast, lunch and dinner..
• Jaa, läs punkten ovan haha!! Börjat få jävligt dåliga matvanor osv..
• Fått en helt annan umgängeskrets!! I Höör umgicks jag liksom med baara svennar i princip som kunde ha lite olika stilar, vara allmänt svenniga och nu i Halmstad så umgås jag typ bara med blattar och det har tagit på min personlighet också - förstår mig på blattars humor i vissa fall när de inte skämtar på sitt språk eller något som har med landet att göra och kan liksom umgås med en massa killar här i Halmstad utan att bli utskrattad för att vara sjukt svennig och seriös - utan faktiskt ha jävligt kul med de också!
• Har dock börjat få svårt för tattare som slänger runt sopor, beter sig hur som helst osv för tycker det är så sjukt skabbigt och finns tillräckligt med sånt folk här i Hstd.
• Jag har blivit starkare psykiskt. I Höör var jag jämt och ständigt inlåst i en bubbla med maassa familjeproblem (ta det inte som om jag vore något soc-barn nu haha) utan hade ju föräldrar, släktskap osv som var stadiga och ansvarstagande men nu har jag kommit över allt det & pappa och sluppit undan det ett tag!
• ..men utav det har jag också blivit kallare och anser att allt som jag inte tyckt varit jobbigt psykiskt borde heller inte andra böla för! Går dock inte runt och skyltar med det utan försöker bara hålla käften när någon anser att något "litet" är jobbigt.
• Fått heeelt annan humor (!!) - Elak, barnslig som fan och ja, om man ens kan kalla det humor?!
• Blivit en stadsbrud.
• OBS; fortfarande sjukt seriös och ambitiös när det gäller skolan. ;)
• Färgat håret väldigt mycket.
• Blivit ännu mer "familjekall".
- And that's it I think?









PS; Alla bilderna är miiiinst 2 år gamla.

Sunday!

Godmorgon, godmorgon!! Förstår inte vad jag gör vaken vid denna tiden egentligen?! - Gick liksom upp vid 3-4-tiden heeela lovet och nu vaknar jag redan vid 10-tiden.. :o Jaja, Söndag idag dvs min "take-care-of-myself"-day och även städ & pluggdag. Ska bli skönt faktiskt, säger som Jelena skönt att tänka lite.

Btw så såg jag att mitt kommentarsfält eller ja, så fort man trycker sig in på någon kategori här på bloggen så kommer man fram till någon adfly-sida. För er som inte vet hur man gör för att komma in på den riktiga sidan så visar jag er här under;
Ni raderar alltså det första fram tills http:// i länken..

Now you're just somebody that I used to know.

- Åååååh, lite halvt ADHD på att jag skrev värsta långa inlägget som gick bort =)¤%#)%/#"..

- Hejsan! På bilden ovan ser ni kvällens osminkade & ofixade facelook hah. Var ju ute bland allt slask, snö och kyla med tjejerna. Gick i princip en runda till stan och tillbaks med omvägar och bara en cola (as usual) på det, så it's time to eat! ;) Var hemma hos Jelena en runda och snackade/spelade iPhone-spel hah.. Sjukt hur mycket iPhones osv tagit över..? Jaja.. Ska äta nu, puss!

I'm considering myself strong just 'cuz I wont let you in - but in the end, who gets what she want?

- I seem to be careless when it comes to you
according to all the others you're the last person that I would care about
- If you pass by, I ignore you
If you're paying attention to me just for a second, I stare back kind of absent
If your name comes up I just laugh a little and throw out some snappish comment
But honestly, there's nothing else in the world that I want more than you
I don't know If I should call myself strong for resisting my feelings for you
- or If I'm just the girl behind that wont get a thing from you just because of her stupidity
I may be able to have you in my arms, but I wont let myself either way
It's called learn to live with it


Glömda dagar..

Dag 6 - 10 saker jag gillar
• Jag älskar cola, so refreshing haha!
• Jag gillar att ta bilder/egobilder med mina fina vänner.. Har hur många underbara stunder som helst lagrade på datorn. :love:
• Jag gillar nudlar. Slafsigt, billigt och svinigt rent ut sagt - men hur gott som helst.
• Jag gillar killspel och filmer! Som Star Wars, övriga fantasy & "pangpang"-filmer och skjutspel.
• Jag gillar att vara barnslig. Som snöbollskrig, fjanta runt, skratta åt helt sjuka/barnsliga saker och att kolla vissa disney-filmer hahah..
• Jag gillar att vara riktigt tjejig med massor av olika hudkrämer, sitta med fluffiga tofflor på fötterna, kolla tjejfilmer som Mean Girls och bara känna mig allmänt fräsch.
• Jag gillar att vara lite halvt fjollig med en chai-latte i handen och en outfit man trivs med på stadsbiblan och plugga med vänner. Feeling just great!
• Jag gillar att sova länge.
• Jag gillar åska och oväder. - Hur mysigt som helst.
• Jag gillar annorlunda klackar.

Dag 7 - mina närmsta vänner
- Detta blir lätt Jelena, Aleksandra och Shady. Samtidigt har jag sjukt olika relationer med dessa personer?! Älskar er tjejer! :love:

Ända bilden jag hade på alla tre.. Saknar sommaren!

Dag 8 - det värsta som har hänt mig
- Också väldigt lätt svarat. Att min pappa lämnade mig.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar - det var ju roligt, hurra!


Helt sjukt att detta är första gången under hela hösten/vintern som det snöat och snön stannat kvar liksom..?! Varit plusgrader hela vintern, so I guess that we will have a winter-month after all. Finns ju både fördelar som att man kan gå ut och göra saker som snöbollskrig, ta sjukt fina bilder och nackdelar som all j*vla slask & kylan?! :( Orkar inte.

Ny hårfärg!

- Färgade håret mellanbrunt igårkväll.. Inget man inte sett förut, varit brunhårig ett x-antal gånger ju! :) Skillnad blev det iallafall.


You didn't need to cut me off, acting like we were nothing.


- Tjenamos!! Nu har jag städat lite halvt och Jelena drog hem för ett bra tag sen.. Drog anyway in till stan direkt efter skolan igår och träffade Harola där. :) Gick runt i affärer as usual och störigt nog så var det sjukt mycket rea nu när jag förbjudit mig själv för att shoppa?! - Jaja, blev ändå bara en halsduk och hårfärg.. Vid 6-8-tiden drog vi till E-stops McDonalds istället och åt middag där. And after that we went home! Här hemma färgade Jelena mitt hår, vi var ute ett tag and so on.. Today it's snowing and of course we're going out! Trots att vi är 15-åringar som snart fyller 16 så lär jag iallafall aldrig någonsin växa ifrån snöbollskrig och liknande..? Fortfarande sjukt kul ju! :)

You'll never be mine.

- Jelena drog nyss hem och nuu ska jag städa & kolla PH! Ses snart med bilder osv.

Please don't tell me I'm perfect and so on boy, I'm not the kind of girl who falls for that shit

- It's snowing outside!! Fyf*n säger jag bara.. Trodde vi här i Halmstad skulle få slippa vintern helt och hållet med tanke på att hela vintern varit snöfri och plusgrader i princip.. :( Well, I'll survive! Börjar inte förens 09.50 idag så har gott om tid på mig. Lär vara ensam hela kvällen eftersom att mamma och Michael ska ner till Malmö och kolla teater eller opera eller något (..?) Får se vad man gör med dagen! Ska iallafall ner till stan nu när man har pengar igen. Moneeeey. :love:


Har tråkigt så snor Jelenas inlägg!

Senaste..
Som ringde dig? - Shady tror jag!
Som smsa dig? - Shady eller Jelena.
Som du smsa? - Någon utav de haha.
Som du kramade? - Guljan I think?
Som du slog? - Arian eller Freitty måste det ha varit haha. :)
Som du bråka med? - Förutom HKK-läraren och min mamma så måste det varit Elme kanske..
Missade samtalet? - Shady eller Jelena.
Kärlek & sex..
Har du pojkvän? - Nej.
Hur många gånger har du varit kär? - None at all. :)
Har du blivit dumpad? - Never.
Har du dumpat någon? - Nej inte seriöst.
Är du romantisk? - Även om absolut ingen tror det kan jag nog vara det om jag verkligen börjar bry mig om någon!
Kärlek vs sex? - Kärlek..
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - Klart man har haft många klasskompisar?! Haha, men nej.
Vad faller du för hos killar? - Ögonen framförallt. Ska liksom ha glimten i ögat och killarna ska helst inte se allt för snälla ut, tycker det är ganska avtändande faktiskt, även om de då SKA vara snälla. Gärna lite bad boys, och hår spelar ingen större roll. Gärna hyfsad klädstil - inte allt för spinkiga, inte allt för biffiga och ja, ha humor och vara lite halvt charmiga. Men ögonen är viktigast!
Tror du att man kan hålla ihop för alltid? - Är skeptisk till sånt. Känns liksom som om de flesta borde tröttna på varandra men det kan nog hålla. Tror dock inte att man kan känna sig som nyförälskad för all tid!
Hade du berättat för dina föräldrar om du blev gravid? - Klart jag hade. Måste ju be om underskrift och pengar till abort daah haha?!? Vet redan nu att de hade betalat osv, dock fått jävligt mycket skit för att inte använt kondom..
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - Alltså för mig är inte att bli av med oskulden such a big deal så vet inte riktigt vad jag ska svara på denna..? Behöver inte vara värsta fina ögonblicket för min del!
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Hm, svårt att säga bara såhär men verkligen inte något klysch-aktigt som man hör överallt på FB osv! Ska vara något som är speciellt för just dig och honom.
Sanningen om dig..
Har du snattat någon gång? - Ja, småsak.
Har du druckit alkohol? - Yes.
Har du testat att röka eller snusa? - Ja.
Har du slagit/kastat något mot en ruta så att den krossats? - Kastat mot en ruta har jag väl men inte så att den krossats.
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det var? - Haha, nej.
Ljuger du ofta för dina vänner? - Nej, aldrig för verkliga VÄNNER. Dock mamma ganska ofta och oviktiga personer.
Har du tagit en väns pojkvän? - Nej, bara när jag var typ 7 år dvs unserious (!!) Skulle aldrig göra det.
Umgås du i kretsar där folk brukar röka? - Mh, kan hända.
Har du hotat någon? - Nej, inte seriöst. Skulle lätt hotat en våldtäktsman eller liknande dock om jag blev utsatt!
Har du mobbat någon? - Njaa, kan man säga typ hållt på mot någon?
Ja/nej-frågor
Är du helsvensk? - Yes bitch!
Är du glad just nu? - Känner mig jävligt normal och mår som jag alltid gör helt enkelt. ;)
Har du en hund? - Nope.
Har du en katt? - Nej men haft.
Har du varit utomlands någon gång? - Ett flertal gånger!
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Why shouldn't I?
Är du blyg? - I vissa situationer.
Ska du ta körkort? - Börjar övningsköra om 48 dagar så ja. ;)
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Ja, tungpiercing skulle varit jävligt smexigt och skulle vilja tatuera in något betydelsefullt citat or something i nacken utomlands..
Vill du ha barn? - Nej.
Hade du kunnat adoptera? - Läs föregående fråga.
Hade du kunnat adoptera bort? - Om inte abort funkat så ja.
Har du egen dator? - Ofc.
Går du i högstadiet? - Yes I do.
Går du på gymnasie? - Soon I will.
Är dina föräldrar skilda? - Tro mig, så skilda som det bara går.

Let's go get high

Godmorgon bitches! - Idag är det Torsdag dvs en väldigt lugn och skön dag. :) Tog bara sisådär en halvtimme att välja kläder?! Känns verkligen som om jag har hur lite kläder som helst. Jaja, alla brudar har väl det problemet I guess? But now at least one problem is solved - gymnasievalet! 1. IB 2. Ekonomi 3. Tekniska och kommer förmodligen in på IB på dirren.. Wihoo


Gymnasieval - check!

- Så jävla glad just nu!! Nästan helt 100 på vad jag ska välja för linje & gymnasium tack vare mötet idag. Varken Tekniska, Naturvetenskapliga eeeeller Ekonomi.. - Utan IB!! :) Inte en särskilt populär linje här i Sverige eftersom att den uppfanns i Geneve dvs Schweiz. IB står för International Baccalaurate och all undervisning är på engelska. Funkar ju bra för mig med MVG i Engelska, right? - Är ju även en förberedan till högskolan där all föreläsning förmodligen lär vara på engelska. Funderar dessutom på att studera på högskolan utomlands! Efter tre år på IB-linjen räknas nämligen engelska som mitt modersmål och jag får ett diplom som ger mig rätt att plugga i London och världen över. Men det absolut bästa med IB är att man får välja ämnen och nivå på ämnena helt själv. Alltså lär jag välja engelska, svenska, ekonomi, matte C, biologi eller fysik och sist spanska. Fördjupar mig nog i matten och svenskan & engelskan. På det har man 2 till helt nya ämnen som bara är aktuella på IB! - ToK (Theory of Knowledge, kunskapslära) och CAS då jag får skriva en uppsats och arbeta utanför skolan. Helt sjukt. - Stod på Wikipedia att International Baccalauraute var en av de absolut mest krävande linjerna i hela Sverige. Love it!! - IB är mest uppsatser, coaching och inga lärare och alla uppsatser osv skickas direkt till huvudkontoret i Schweiz. Som handen i handsken för mig liksom?!


When all the routines and the stress gets over you, the only thing you could do is to find the things in life that YOU appreciate and find giving - not just a ordinary routine.

- Men hej! Varit hemma ett bra tag nu från regnet.. - Var ju ute och gick ett tag med Jelena men även själv. Dock blev det inte så mycket motion med Jelena, valde istället att fly från regnet och sätta oss inne på Maxi. - Satt mest och skrattade åt våran skabbiga humor haha! Älskar dig fuling, riktigt fula var vi alltså. :love:
- På tal om att gå på kvällarna så tror jag att det är något jag vill fortsätta med.. Med Jelena eller själv, ja vilket som. Fick verkligen tänka en hel del idag när jag gick själv den lilla tiden. Helt inne i mörkret, folktomt, tyst, regnet hördes & kändes och musiken förde en bort. Poet nästa eller? ;) Nej men seriöst så var det riktigt givande. Och att bryta av med ett jävligt gott skratt och även snack med Jelena gjorde bara saken bättre. Kanske ska göra det till en vana? Skönt att bara komma ut lite.


Sometimes life is not enough and It all gets tough and I don't know why.

- Alltså bara en sak.. Varför skriver/säger folk "Jag är 15 fyller 16"? - Liksom nähä, jag är ju 15 fyller 27?! ;) Well, whatever.. Går i princip upp en timme tidigare innan jag behöver varje dag nu för tiden. Don't like the stress you know! Tre dryga lektioner på rad idag, fyfan. Hatar Onsdagar. Efter skolan ska mamma och jag på möte med syokonsulenten pga att jag ångrat mig IGEN angående vad jag vill gå för på linje. Herregud.


I want you so badly - but I would never act after it, 'cuz I wont let myself.

-
-

Alla som inte kollat på senaste Gossip Girl-avsnittet har något att se fram emot.. - Att gråta floder!! :sad: Finns inga ord som kan beskriva Chair (Chuck & Blair) Anyway så har jag pluggat NO nu. Ganska kul ämne ändå ju med evolution..? Well, vilket som ska jag plugga lite matte nu och sen lägga mig, puss.

Dag 5 - en nytagen bild på mig själv och 10 faktapunkter

-
-

1. Jag är typ min egen bästavän hah! Kan sitta och medvetet kolla sorgsna filmer, bilder och lyssna på låtar för att få tycka lite synd om mig själv, prata och göra miner åt mig själv i spegeln och stå och göra upp tal till personer som jag sedan aldrig framför. Sitter dock oftast tyst för mig själv så ni inte tycker jag låter allt för freaky. ;)
2. Jag har haft en del djur - men alltid misskött de. Orkar helt enkelt inte lägga energi på andra än mig & mina vänner!
3. Jag älskar bananlack man får hos tandläkaren..
4. Jag är asstolt över mina tänder haha! Har ändå alltid haft sjukt fina tänder, även om jag hade över/underbett när jag var liten (minns ej vilket) :)
5. Jag har spottfobi!! Börjar verkligen ullka när någon spottar på något i min närvaro.
6. Är skitbra på att skriva. - Få med alla fem sinnena, skriva med inlevelse och få fram känslor/omgivningen osv. Får alltid MVG på skrivuppgifter och har dessutom felfri stavning! Borde kanske bli författare..? Dock skriver jag fult hehe..
7. Jag suger däremot på att göra sysslor. - Vara praktisk helt enkelt. Kommer verkligen aldrig bli någon hemmafru eller byggare/liknande!! Är vääärldens klumpigaste.
8. Ett par Jeffrey Campbell-skor skulle jag dö för.
9. Kan vara ganska skabbig ibland även om jag egentligen är världens renligaste haha.. Kan liksom prata om typ allt ifrån mens & driva väldigt skabbigt om det till att snacka om vem som gör vad i sängen hahha.. - Självklart bara nära vänner. Observera att jag är väldigt renlig när det gäller att duscha, använda krämer, byta kläder, ha bordshyfs och "toahyfs" osv. ;)
10. Orkar bara göra micromat typ.

Dag 4 - det här stör jag mig på

Jag stör mig på aaalldeles för mycket.. Kan ju göra en kort lista på en del saker jag stör mig på;
• Korkade personer.
• Personer som leker/skryter äver onödiga saker eller saker de inte ens är/har.
• Folk som får för sig att de kan döma utifrån en ända händelse.. Sitt inte & snacka utan bakgrundsfakta liksom..?
• Personer som är som jag (haha..) Dvs tror att de är sjukt smarta och alltid har rätt. Skillnaden mellan mig och de är bara att jag faktiskt nästintill alltid HAR rätt haha. ;) Skulle bara provocera lite där, eller..?
• Ziggon. Inte bokstavligen talat nu, för finns ju de som verkligen ÄR ziggon och som är hur schysta som helst, är ju verkligen inte rasist! Nu menar jag min definition utav zigenare dvs personer som slänger sopor på marken, skriker "oh gratis, gratis" som om de inte hade egna j*vla pengar, går med sin stora flock till familj och beter sig hur som helst. Snarare tattare kanske men ja.. ;)
• Glidare som tror att de kan komma hur långt som helst på andras bekostnad & sedan är stolta över det. Något man snarare borde skämmas över?!
• Syskon och småbarn överlag. - Skriker, springer runt, kräver uppmärksamhet och jag skulle aldrig orkat hjälpa/ägna energi/umgås/äta med mina syskon om jag nu haft några. Säg inte att jag inte vet hur det är att ha småsyskon - hade faktiskt en lillasyster hemma hos min pappa och jag började nästan lacka ur när de tvingade mig att läsa för henne 2 gånger under en dag. It's just me myself and I, and I love it. ;)
• Tidiga morgnar. Har hemskt morgonhumör och kan gå och svära hela dagar över att behöva gå upp tidigt..






Dag 3 - en rolig kväll

- Finns väl många roliga kvällar och honestly så har jag väldigt svårt för att bara komma på EN just såhär.. Alla roliga kvällar har iallafall spenderats med mina fina vänner och kan ju visa lite bilder från roliga kvällar i höstas/vintras iallafall? ;)


Dag 2 - morgonrutiner

Ja, jag hatar att stressa på morgonen därför går jag gärna upp ett väldigt långt tag före jag ska iväg.. - Sitter gärna och kollar bloggar, äter frukost till någon serie eller liknande. Sen har jag börjat med vanan att lyssna på musik medans jag fixar mig eftersom jag anser att det höjer självkänslan och man känner sig en aningen snyggare iallafall haha! :) Tycker det är väldigt viktigt att känna sig nöjd med sig själv när man går hemifrån (något man däremot inte gör när man kommer hem ha-ha) Några mer weird morgonrutiner har jag väl inte förutom att alltid lyssna på musik (..?) - Plattar luggen, sminkar mig, slänger runt en massa kläder och borstar tänderna, packar väskan osv i all stress till slutet hah! Plattar nästan aldrig håret eftersom att jag har självfall, blir genast lite halvlockigt så något man får vara glad över iallafall.. Iof så håller sig håret ALDRIG platt när jag väl plattar det. :mad:


Cheers to the freaking weekend.

- Går upp vid 3-tiden igen! Pussar.


Dag 1 - "lite" om mig själv!

- Enligt mig själv finns det nog hur mycket som helst att skriva.. Kan ju börja med en liten sammanfattning - väldigt seriös och ambitiös när det gäller skolan & min framtid, medans jag kan vara fullständigt freaky på fritiden beroende på vem jag umgås med. T.ex. så har jag väldigt lätt för att lära känna folk utanför skolan, men när det kommer till att lära känna personer I skolan så kommer jag förmodligen alltid vara lite halvt blyg mot den, även på fritiden.. Hoppas någon förstår haha. ;)

Jag är ingen familjemänniska. Skulle helt ärligt kunna skriva att I don't give a shit about my relatives' deaths. De ända jag bryr mig om är for now mamma & Michael. Anledningen bakom är förmodligen för att familjelivet ALLTID varit komplicerat för mig. Kortfattat kan jag säga att det varit mycket vårdnadstvister på så sätt har socialen blandats in, hat mellan folk, förlorat i stort sätt hela min familj/släkt/låtsasfamilj/låtsassläkt jag någonsin haft och aldrig gjort mig beroende på mina RIKTIGA släktingar som jag än idag träffar varje sommar i 2 veckor. De bor liksom 150 mil härifrån (norrland) & varit uppbrott hit och dit pga familjebråk och så f*cking vidare haha!

Vännerna betyder världen för mig. - De som alltid funnits där och gjort mina dagar i vått och torrt. No questions about that! :) Skulle nog se mig själv som en bra vän när det verkligen gäller. - Visst, jag hjälper oftast inte ens mina bästa vänner att fuska på lektionerna men om någon skulle behövt mig on real, legat i ett gatuhörn i södraste Sverige skulle jag krossat alla vägar & gått över alla gränser för denna personens skull. Dock är jag nog en ensamvarg i slutändan. Jag älskar att vara för mig själv som folk märker - jag BEHÖVER vara för mig själv ibland. Ibland blir jag bara trött på allt, ibland finner jag det mer intressant att sitta framför datorn själv än att göra något socialt och ibland blir jag så pass stressad utav omvärlden att jag bara skulle blivit irriterad utav att behöva umgås. Något som också är centralt för mig är skolan, framtiden och att faktiskt få resa mycket. Jag blir som en ny människa utav det.

Skulle man beskriva mig och mina personlighetsdrag så kan man väl säga såhär; Eila Johansson, 15 år (fyller år 8 Mars), bor i Halmstad med mamma och låtsaspappa, duktig elev i skolan, väldigt reserverad och blyg när det gäller släkt och familj (förutom mot mamma och Michael) och otroligt högt skrattande och pratande när det gäller vänner.
Positiva personlighetsdrag ääär.. - Klok, smart, intelligent, förstående & medkännande, god lyssnare, bra på att ge råd/lösningar, finns alltid där när det verkligen gäller, trevlig & artig utifrån, rolig/bjuder på mig själv om man känner mig, uthållig psykiskt (verkligen inte fysiskt haha), logisk/realistisk, analyserande.
Negativa personlighetsdrag kan vara.. - Alldeles för självsäker när det gäller mina åsikter osv eftersom att jag tycker jag är so damn smart/klok, stör mig onormalt mycket på en viss typ av personer t.ex. de som inte kan argumentera och tror att de knäcker en med "din mamma är fet", väldigt negativ inställning, kan bli självdestruktiv när det gäller att pusha mig själv, dålig på att stå inför publik, kan verka kall ibland mot folk som bölar för "småsaker" enligt mig - trots att jag själv är sjukt känslomässig, lat och dålig på att göra olika praktiska saker typ fixa med datorer, kan knappt laga mat, lärde mig stryka häromdagen och aldrig tvättat tror honestly att jag lär slösa en stor del av min lön på att äta frukost, lunch och middag ute när jag blir äldre.

Dagar!

Dag 1 - Lite om mig själv.

Dag 2 - Morgon rutiner
Dag 3 - En rolig kväll
Dag 4 - Det här stör jag mig på
Dag 5 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6 - 10 saker jag gillar
Dag 7 - Mina närmsta vänner
Dag 8 - Det värsta som har hänt mig
Dag 9 - Vad jag hade på mig idag
Dag 10 - Det här saknar jag
Dag 11 - Det här är jag dålig på
Dag 12 - Det här är jag bra på
Dag 13 - Hur jag tycker en vän ska vara
Dag 14 - En sak jag ska göra innan jag blir 20 år
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Det här är jag beroende utav
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min familj
Dag 19 - Vad jag skulle valt om jag fick välja mellan vänner eller pojkvän och varför
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför
Dag 21 - Det här får mig att gråta
Dag 22 - Någon jag ser upp till
Dag 23 - Något som får mig att må bra
Dag 24 - Mina produkter jag använder
Dag 25 - Min favorit bild på mig själv
Dag 26 - Mitt/mina syskon
Dag 27 - Spara eller slösa
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Mitt bästa köp
Dag 30 - En sak jag ångrar
Dag 31 - Det jag skulle vilja ända på mig själv

Bitches, just keep on trying!

Hahaha, guess what..? Mitt internet slutade fungera igårkväll och fungerade inte imorse heller. Kollade så att alla sladdar var instoppade, att alla lampor på rautorn som skulle lysa, lyste and so on.. Började då få misstankar om att det var mamma och Michael som blockerat internet för mig, eftersom att jag senast igår sa att jag blir trött utan internet och självklart vill de få mig att lägga mig någon gång liksom haha!! ;) Smart som jag är går jag in på nätverks anslutningar osv på kontrollpanelen och felsöker problemet till varför inte internet fungerar och ÅTGÄRDAR det. Liksom keep trying bitches! Sist jag hade samma problem gick jag in på Michaels dator och sökte upp lösenordet till anslutningen, stoppade in sladden igen och skrev in lösenordet här hahaha.. Komiskt bara att de aldrig lyckas?!


What would we do without music?

Empire Of The Sun – We Are The People
Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit
– The Weeknd - The Morning (H5C&#39s Official HD Music Video)
Gym Class Heroes – Ass Back Home - feat. Neon Hitch
Gym Class Heroes – Cookie Jar - feat. The-Dream
Lana Del Rey – Video Games
M83 – Midnight City
Lana Del Rey – Born To Die


Unfresh on real.


Om det finns någon som står för ordet ofräsch så var det jag för ca 45 min sen! - Mitt hår luktade en sak, var insmetat med PowerKing och jag sov i kladdkakssmulor, mjöl och popcorn. Hittade liksom MJÖL i naveln och i BH;n hahah.. :( Fyf*n! Förberett mig med brun-utan-sol, "nagelstärkningslack", ansiktskrämer, aknekrämer and so freaking, fucking on.. Typiska söndagar!

Home!

Ja, fyfan alltså.. Haha, är hemma från Shady - sov ju hos henne med Jelena igår och as usual blev jag sjukt trött redan vid 9-tiden pga att jag var borta. Hemma kan jag i stort sätt vara uppe dygnet runt & ute med men när jag väl ska sova hos andra och är inne så blir jag otroligt snabbt trött.. Speciellt när det liksom var första natten hos Shady haha! Ni kan ju tänka er vilken plågosam natt jag fick vara med om?! - De hällde mjöl på mig, slog på mig, lekte med mina fötter (?) och låg på mig och strulade i stort sätt med mig (skämt åsido!) ;) Blev så sjukligt lack och irriterad ett tag att jag var nära på att gå hem.. Well, vet ju om att jag SJÄLV hade varit likadan med lika dryg natthumor om det inte var för att jag var sjukt trött haha.

http://www.facebook.com/photo.php?v=282886395101247 - Blir torterad!

Färgning utav håret..

Vet att jag knappt har några läsare alls på denna bloggen eftersom jag bytt blogg så ofta på sistone och inte direkt försökt få läsare så jaa.. Men vilket som bloggar jag bara för skojsskull!! Tänkte iallafall färga håret men vet dock inte vilken färg. :question: Något blont/brunt/rödaktigt kanske? OBS; bilderna nedan är slaaarvigt gjorda!

Satisfaction.

Swimming in the ocean in December - frozen as hell but at least I got a laugh for life
Waking up in N.Y-city surrounded by kids, dogs and homelss people with the question "What happend yesterday?"
Having the feeling that nothing else in this world could make me more happy than just HIM
Coming home from a vacacation and feeling satisfied and refilled all over again
Partying with your best-friends in Greece and appreciate everything in your life
Watching the kids in Africa starve and just know that your life-view changed
Succeeding with something almost impossible att work and just feeling successful


Before I die.

När jag dör vill jag känns mig tillfreds. - Inte som en älskad fru & moder och inte heller som en person som mest ligger runt utan att åstadkomma något. Jag vill helt enkelt bara känna mig tillfreds med livet och alla händelser jag varit med om. Jag vill ha rest till alla världens kontinenter. Allt från torra öknen till regnskogar, fattigdom till rikedom, romantik till festande, kyla till värme. Jag vill ha upplevt alla världens olika miljöer och utav det både fått en annan syn på livet men först och främst känt mig lycklig. Jag blir lycklig av att resa och efter varje resa känner jag mig påfylld på nytt. - Jag vill resa, jag vill jobba utomlands och jag vill ha bott utomlands ett tag iallafall.

- I mitt liv står inte barn och en man i fokus utan snarare att SJÄLV få känna mig framgångsrik och inte bara bli sedd som framgångsrik + att få uppleva mycket utomlands. Det behöver inte betyda ett liv utan kärlek utan bara ett liv utan giftermål och barn. Lycka enligt mig är inte den där typiska drömmen alla brudar har om stor familj och fint hus.. Jag vill ha blivit sårad, ha fått känna på ren lycka och ha haft lugna semestrar med en kille men också att ha varit på party-semesters med mina absolut bästa vänner. Detta är lycka för mig.


I like clothes, and they like me.


- Tjena! Lite efterbliven med uppdateringen, I know - but actually I've been out with my wonderful girls and when I came home I ate and showered, well needed. Ska väl lägga mig snart eftersom att alla andra verkar sova, förutom lilla Aleksandra som fortfarande befinner sig i Australien!! Kan tyväärr inte säga att jag saknar henne än. :sad: Känns mer bara som att hon är sjuk, men saknaden kommer väl. Imorgon tror jag att jag sover hos Shady med Jelena om jag nu inte beslutar mig för att vara lite familjär & åka till Carl-Johan som lovat. Mest troligt att jag struntar i det haha! ;) Iof lät inte mamma mig sova hos Jelena mer på ett tag eftersom det blivit rätt mycket hos henne på sistone men får väl se, en helt annan sak..

Ut!

- Fredag den 13;e idag om någon missat det liksom.. ;) Rena rama bluffdagen så no worries here, no! Ska ut med mina fina tjejer nu snart så ska väl börja fixa mig. Puss


I see all the other bitches fall in love over and over again, but I'm still standing here and wondering how they were thinking every single time.

- The breakfast for today! Gick ju upp sjukligt tidigt så hunnit göra i stort sätt allt från att kolla Paradise Hotel & äta munkar till att sminka mig.. Just nu sitter jag här och leker vuxen med mitt kaffe.. Haha, nejdå! ;) Ska börja gå till skolan om lite mindre än en timme, och börjar med en underbar SO-lektion och sedan fortsätter dagen ganska soft. Ses när jag kommer hem!

Gårdagens outfit (av 3 klädesombyten); Födelsedagsfirande.

Skjorta - Ellos
Svart stickad tröja - H&M (ny!)
Jeans - VILA
Klocka - Ur&Penn
Klackar - DNA-shoes
Väska - Accent


Gårdagen!


..Spenderades till viss del i skolan, men drog hem med huvudvärk som jag haft otroligt ofta de senaste dagarna?! Tydligen så har jag järnbrist eftersom att jag jämt & ständigt är trött, mitt hår börjar bli fett väldigt lätt och jag har ofta huvudvärk såå får köpa järntabletter idag! But noow.. Back on track. Som sagt fyllde min mamma år så satte oss och åt brunch på Östergök och efter det åkte vi in till Carl-Johan och Evelina för att fira med olika former av tårta och bakelser.. Herregud, riktigt mätt må jag säga. Gick och la mig direkt när jag kom hem dvs kl halv 6-6 (?!) skojar inte när jag säger att jag var riktigt utmattad och trött, kändes verkligen som om klockan vore 11-12 på kvällen haha.. Börjar bli lam rent ut sagt. That's also the reason why I'm sitting here 4'o' clock! ;) Gick nämligen upp och duschade.. Helt sjukt att jag fått 9 timmars sömn inatt (!!) Får aaaaldrig det under skoldagar, högst 6-7 timmar liksom, HÖGST.

Söndags!

- Eftersom min dator började krångla i Söndags när jag kom hem från mina fina tjejer såå lägger jag upp bilderna nu istället! ;) Var hemma hos Shady, snackade i Omegle och beställde dit pizza. Manligt haha!


All the boys they want me, all the girls they want me 2'

- Godmorgon där ute!! Iof så är min blogg för tillfället lösenordsskyddad men.. Håller anyway just nu på att fixa mig till skolan. Riktigt hemsk dag idag med tanke på att vi har TRE världsdryga lektioner or maybe two. - Idrott och NO är mina absoluta hatämnen!! Trots det överväger jag Tekniska men ja haha. ;) Tror inte jag lyckas höja mina NO-betyg så särskilt mycket mer (har VG i alla) för känner verkligen ingen "passion" för NO-ämnena. Liksom I eat ice-cream but I absolutely give a fuck about how it's builded you know. Like that! Well, mami fyller dessutom år idag så får väl säga grattis till min kära mamma idag som jag älskar sjukligt mycket trots att vi mest skriker på varandra haha. :love:


I'm not hungry, I'm bored.

- Men heeej! Nu är designen/headern halvgjord, orkar inte fixa mer på det ikväll. - Känns i stort sätt som jag fått en ny dator med tanke på att jag är tvungen till att börja om från början med alla program osv, datorn går snabbare och den är modernare eftersom jag har Windows 7! Well, hinner inte blogga mer ikväll ska nog lägga mig eeeller lägga mig & kolla serier as usual. Godnatt!


test

fgbfdh