Kärlek hit och dit..

- Jag orkar inte. Jag f*cking orkar inte. Gårdagens BB-avsnitt var så sjukligt romantiskt och sorgligt & har bara lust att skrika ut mina tårar haha. :sad: Egentligen är man ju sjukligt lam som sitter och bölar till Big Brother men går bara inte att undgå tårarna.. Marcelo kom in och alla började gnaga på Annica om att hon inte ska stå kvar vid honom, samtidigt blir hon avspisad utav Marcelo och hon springer efter honom som ett blint får. (Dålig liknelse or what haha?) Alltså jag kan känna igen mig, it's to bad that love is blind.. It's to damn bad. Är man kär eller har känslor för någon så blir ens bästa väns ord till intet och ens förstånd gets totally lost. I would do better without feelings, the most would. I thought I was strong until love-feelings striked me'
-
För övrigt så har Camilla och Amandus erkänt sina känslor för varandra och Rodney & Hanna J har kommit på ett annat plan än att bara ligga. - Har visserligen lite svårt för att tro på att Roddan har något annat gemensamt med Hanna J än bara sex, liksom he doesn't want to get involved with the whole family-life and Hanna doesn't seem to be his type..? Like reaaally? Anyway så är Camandus vääärldens gulligaste par & jag blir bara så otroligt känslosam och avundsjuk utav att kolla på dessa tre par. :( Det hjälper ju inte att ens bästa vän har en sjukt go kille som verkligen bryr sig om henne och att typ alla blir kära hit och dit.. Don't get me wrong, jag är verkligen dödsglad för eran skull Jelena och Stefan, men man blir ju lite såhär kärleksfull? Ens andra bästa vän är ju inte så mycket bättre med hennes kärleksfulla och romantiska sida som får en att bli lite influerad.. Haha, nej nu börjar "the cold Eila" låta lite överdrivet kärleksfull vilket jag verkligen är rädd för att bli. Jag har alltid sagt att känslor tynger ner en och vill försöka hålla kvar vid det, typ.


Jelena här!

Heej alla Eilas 3 läsare.. Hahaha driver vet inte hur många hon har o orkar nt kolla men whatever är iaf klar med din design nu och hoppas du blev nöjd med den. Om inte, så vet du vart du hittar mig & pöss på gömpan! :*


Lite bloggande om nian och mina senaste dagar..

- Hej hej på er!! Sitter just nu vid mammas dator med brist på egen haha.. :( Klarat mig utan dator nu i drygt två veckor och det har faktiskt gått galant!! Varit ute väldigt mycket, fixat i mitt rum, pluggat ytterst lite men alltid något.. Slutet av nian har verkligen bara varit slö-tid för min del. Visst, vi har haft nationella och visst, jag har pluggat en del men inte i närheten av så mycket som jag pluggade under höstterminen som exempel (!!) :O Min ork har verkligen varit som bortblåst nu i slutet av nian och har nog haft det mer roligt än jobbigt. Well, har iallafall kommit klassen närmare än någonsin och ska faktiskt vara glad över att jag fått VG-MVG på alla nationella. :) Mina betyg ligger på drygt 4 MVG och resten VG i princip except mina 4-5 G i alla onödiga ämnen för hemmafruar haha.. Nej skämt åsido, men har nog bara G i Syslöjd, Hemkunskap, Spanska (min dåliga förmåga till att bygga meningar har visat sig), Idrott och Teknik. Teknik är alldeles för överflödigt för mig - tycker det räcker gott och väl med 3 NO-ämnen already och Tekniken har veeerkligen kommit i sistahand för mig.. NO är nog världens tråkigaste ämne och ja, jag står för att jag bara har G i Teknik faktiskt. Hade jag velat haft bättre betyg, kunde jag ha fått det - men vet ni vad? - Jag har inte ens orkat. Jag hade kunnat valt den vägen som inneburit plugg dagarna om för mig och fått MVG i allt men there's no way that I could have come so close to my classmates that I have now om jag gjort det. Står för allt jag gjort i nian!! :) Både mina "extra-pauser" under syslöjdstimmarna, alla mina MVG-inlämningar, mitt slöande på Spanskan och Matten som i och för sig fortfarande innebär ett MVG i matte för mig MEN dock bara ett G i Spanska nu.. (I guess?) Jag är inte bra på allt i skolan and that's it. Spanska är drygt och ägnat mer uppmärksamhet till annat på de lektionerna haha.. :blush: I gymnasiet kommer jag få ny energi och ork till att plugga för min framtid!! Högskolan next ju och det är vääärldens konkurrens där ute nu. Well, nog snack om skolan. Kommer nog dock ett böl-inlägg om min älskade klass den 15;e Juni på skolavslutningen.. :'( :love:

Except that, så har mina senaste dagar ägnats åt nära och kära vänner!! Tagit bilder, bara umgåtts osv osv.. Måste dessvärre medge att all min "blogg-energi" gått åt på att skriva om skolan nu såå räcker väl med att lägga ut lite bilder och sriva hur sjukt mycket jag uppskattar dessa människor (!!) :love: